Tidsfördriv

Alla som gillar kläder, mode, kändisar osv och har lite tråkigt, gå in på den här sajten och fördriv tiden. Man kan styla kändisar, shoppa kläder osv osv. Det är faktiskt roligt eller så är det bara mitt lättroande sinne som inte är så svårt att tillfredställa..

http://www.stardoll.com/en/user/?refKey=eY768RrRW7vqMn8rh3mPba932

Dear Blogg

(lägg märke till att jag har ändrat överskriften..)

Ännu en gång har jag gjort bort mig, råkade precis klicka bort allting jag hade skrivit, gött? knappast. Måste också be lite om ursäkt för att jag var lat nog att inte skriva blogg igår, men det resulterar ju till desto mer idag! Nu sitter jag här trött som sjutton, försöker att tjuvkika in genom grannens fönster och se vad han har för sig och förbereder mig i min position som storyteller.


Igår var det dags för den fruktade klippningen och jag var riktigt nervös! Jag och My åkte in lite tidigare för att kunna titta lite i affärerna och jag som inte skulle ha något alls hittade självklart ett väldigt sött, randigt linne på H&M som jag bara var tvungen att köpa. My hittade en svart liten partyklänning. Sedan blev det dags och vi begav oss till Åhléns. För er som inte vet det, har faktiskt Åhléns en frisör inne på Åhléns som heter Urban by Björn Axén. Vi gick dit, och jag blev presenterad för min frisör, vid namn Emanuel. Sedan satte han igång och höll på över en timme och gjorde verkligen allting nogrannt och snyggt. Jag som förtalat manliga frisörer fick precis the haircut of my life, han var sjukt bra! Så jag kan varmt rekommendera Emanuel på Urban by Björn Axén.


Efter en lyckad dag i Göteborg åkte vi hem, tog en prommenad med Isak, vidare till något som inte alls var en filmkväll hos Chris, för att sen åka till Kungälv och träffa Sebastian som i Mys pojkvän och hans vänner. När de beslöt sig för att gå till Olearys, där vi små knattar på sexton bast inte kommer in, gick vi hem till My, slappade i hennes grymt sköna dubbelsäng, snackade skit och pratade i telefon. BRA DAG!

Fick även mina efterlängade skor från La redoute som vi beställde i slutet av januari..

image8

Torsdagstrött part three

Tja blogg.

Blev en skön kväll med isak och my, skitsnack i hennes fetingsäng är grymt! Vi åkte ju o tränade förut, och nu har jag så grymt ont i ryggen! Att jag aldrig kan lära mig att stretcha.. Men gymmet var finnemang och jag och My gjorde inpackning i bastun, och det funkade. Håret är grymt mjukt och fint nu! imorgon blir det till att klippa till skiten.

Imorgon blir det dubbel glädje för både Sofia och Lisa anländer hem igen! Känns skönt att ha er hemma igen! Linn, hanna och amanda, känn er saknade! woho. skönt med lov ändå.

btw, det står en skitful bil utanför vårt hus nu. vill bara uppmärksamma att det inte är vår, utan någon anställd till pappa, dom är ute o röjer ikväll nämligen ;) haha.

Sov gott så hörs vi imon! Puss!

Torsdagstrött part two

I söndags, när jag var med Karin och Frida köpte vi ju varsin ben&jerry, jag provade baked alaska, som dessutom bidrar till att minska den globala uppvärmningen, men nja, den var faktiskt inte så god. Jag håller fortfarande på Phish Food - chokladglass, marshmallows, kolasås och chokladfiskar, muuummma!

image7

"Årets viktigaste glassexpedition går genom lager av vaniljglass, virvlar av marshmallows och isbjörnar av vit choklad. Försäljningen av Baked Alaska skapar nämligen konkreta åtgärder för att minska den globala uppvärmningen. Vi har hittills investerat ca 22 miljoner i både samarbeten och egna projekt. "
http://www.benjerry.se/

Torsdagstrött

Skrev ett skitlångt inlägg här, men råkade förstås klicka bort det. Tror det lät typ:

Tja!

Dagen började med att Moa kommer hit och väcker mig runt åtta, kan knappast ha vart trevligt. Min pappa brukar uttrycka sig; varje dag när Louise går upp, är det som om hon uppstår från det döda. Vad ska man säga, jag är inte en trevlig person på morgonen, men moa verkade inte klaga!

Är precis hemkommen från My, och nu ska jag bara packa lite för att sen åka till Sportlife vid stigcenter, det ska tydligen vara asbra där! Jag har inte tränat på två veckor, så det känns som om det är dags nu... :)

Jag har funderat över det mänskliga beteendet i det tillstånden man är fruktansvärt omogen, elak och rent utsagt fittig. Om någon skulle förlora över hälften av dem man umgås med, borde man inte då fundera över hur man själv är och vad man själv gör innan man bara fortsätter att snacka skit och hitta på saker om andra? Antagligen skulle en normal person har gjort det. Alla personer har unika och specifika egenskaper, synd bara att vissa personer har fått trög och efterbliven.

Ciao! <3


Onsdagsshopping part two

Haha, det är så komiskt med msn ibland. Msn är nästan som ett tecken på att man har tråkigt, eller på att man helt enkelt inte har nåt bättre för sig, och visst kan det faktiskt kännas lite halvpinsamt att vara helt online en hel dag? Då finns det en knep! Man sätter statusen 'inte vid datorn' eller 'upptagen' och helt plötsligt ser det ut som om man har en del att göra och att msn egentligen bara ligger på i bakrunden, fast man egentigen sitter där uttråkad och trött och bara väntar på att man ska höra det där välbakanta ljudet och att man i vänstra hörnet får upp en ruta där det står "hej!". Patetiskt egentligen.

På min msn lista har jag lite olika kategorier, en av dem heter 'Favoriter' och i den ligger folk som jag vanligtvis snackar med, eller iaf sådanna som jag har pratat med och kommer att prata med under de forna och närmsta tre åren. I den kategorin är det 29 personer online just nu, 17 av dem har statusen 'upptagen' eller 'inte vid datorn' ... ;)
 


Onsdagsshopping

Kära blogg.

Igår blev jag introducerad till spelet BATTLEFIELD. Det är så kul och bara springa omkring och döda folk, haha, brutalt jag vet. Jag är fast. Så morgonen påbörjades alltså med lite dödande.

Sen begav jag och jennifer oss till staden, jag hittade en kjol faktisktl. Vi lallade (bokstavligt talat, båda älskar och sjunga och gör det hela tiden) runt där i snö som aldrig verkar ha ett slut. Inne på Åhléns bokade jag klipptid iallafall, nu ska topparna av! Har vart ett himla tjöt om hår på senaste här i bloggen, men stå ut, när jag får mitt barbiedrömhår kommer jag att sluta, men iallafall, jag fick en klipptid, HOS EN KILLE! Här kommer fördommarna fram. Ska en man, röra mitt hår? hjälp. Känns lite onaturligt om jag ska vara ärlig, men han sas vara väldigt bra, så vi får väl se hur det slutar.

Förövrigt, tja. Vi hjar lov och det är skönt. Här är kjolen btw!

image5

Puss på er!
/ Lopa

Tisdagsmorgon part four

Nej blogg, nu ska jag ta tag i mig själv. Förlåt för att du har tagit så mycket skit idag, det har helt enkelt vart en deppday, men jag ska bättra mig. Borde få i mig lite mat så kanske mitt heltorra humör går över. Sitter fortfarande och väntar på Jenna, få hoppas att det inte blir en för lång väntan till.
 
Idag är det våffeldagen förresten, jag älskar våfflor! Funderar på att sätta igång lite smet på en gång, fast det luktar redan våfflor i hela huset konstigt nog, får gå ner och se vad dem har för sig där nere.

Btw, jag surfade in på Lindex.se och dem har fått in riktigt fina grejer faktiskt! Var väl första gången på tio år eller nåt åt det hållet iofs.. Men helt klart fint alltså.

Jag borde kanske börja lägga upp lite bilder här? Blir lite dåligt med det när jag redan har en bilddagbok som jag försöker att fylla så ofta som möjligt. Kolla in den: http://everlasting.bilddagboken.se ! Känns lite skumt, när ni går in där kommer ni säkert hitta en link hit, på bilddagboken gör jag smygreklam för min blogg och på min blogg gör jag smygreklam för min bilddagbok.

Min mor börjar tjata om vinterskor igen.. Någon mer än jag som hatar vinterskor? Klumpiga saker som drar allt för mycket uppmärksamhet - nejtack!

Tisdagsmorgon part three

Nu är det inte bara en fruktan, utan ett faktum. Min födelsedag kommer bli sämst ever. Jag vill inte ens fylla år längre.

Can't stop the tears


Tisdagsmorgon part two

Eller det kanske inte är morgon längre, stå ut iaf.

Min och Ahmeds heldag blev framflyttat, så nu har jag suttit och kollat på skärgårdsdoktorn en hel del. Jag älskar sommaren och jag älskar havet. Jenna kommer hit lite senare, då blir det fika och mys! Känns som om alla är bortresta vid den här tiden, Lisa är i Tunisien, Sofia är och åker skidor någon stans, My är i lidköping, Karin är i Falkenberg osv osv. Jag vill också åka bort lite! Bara komma här ifrån och ja, bara vara. Skulle vara skönt att lägga undan alla vardagliga problem (eller problem och problem, antar att det bara är sånt man kommer på för att man ska ha något att fundera över), försvinna lite. Usch, jag hatar att klaga men jag gör det tamejfan ändå!

Jag saknar dig, det var det jag ville säga. Jag vet inte om jag ens tycker om dig, varken som person eller känslomässigt, men jag saknar dig så att det gör ont i mig, och jag har inte en aning om varför. Jag vill bara att du ska må bra, och det kanske du gör bäst såhär.

Tisdagsmorgon

Yo.

Sitter här på morgonkvisten med frukost nylagd i magen. Har sovit konstigt inatt så ryggen känns helt twistad, men det får gå!

Puss påre.


Måndagssnö part two

Tja.

Sitter i min soffa och glor på tv. Jag ville titta på 100 höjdare men säger familjen wallander så är det wallander. Det snöar som fan ute och idag när jag var påväg hem från Karin blev jag nästan påkörd av en plogningsbil. Men, det har vart en helt klar bra kväll. Wonderful.

Första dagen på lovet känns avklarad. Och jag har inte börjat plugga. Skönt. Imon blir det staden med killen som har snyggast kläder i vår lilla stad, nämligen Ahmed!

PUSS PÅ RE.

Måndagssnö

Kul att det är värsta snöovädret ute. Not funny. Det blev inte två inlägg igår förresten, jag tänkte skriva ett i natt, men då kom jag på att det ändå skulle komma idag typ så jag bangande det! Frida och Karin kom hit igår, vi glodde på film, käkade glass, spelade Wii och snackade skit! Helt bra dag helt enkelt.

Vaknade upp idag, har haft huvudvärk ett bra tag nu, och jag vet  inte vad det är. Anyway, skulle ha varit med Anton idag men han vart sjuk så jag trallade iväg och mötte Karin och det blev slappis dag där. Sen ska jag dit igen och vi ska se BLAIRWITCH PROJECT. woho. haha. älskar den filmen. För er som inte har sett den, se den.  Sjukt psykiskt bra skräckfilm, jag skakade i en halvtimme efter att jag hade sett den första gången!

Så ja bloggen, utanför mitt fönster är en snöstorm. Skulle vart mysigt om det var i december. Nio dagar kvar till min födelsedag och högst på listan står solen.

Hejdå blogg :)

Söndagsbakis

Tja.

Igår alltså, det var en klass för sig som jag skulle säga. Från att ligga i min säng i mjukisbyxor och bli vålddtagna av en hund, till att inte kunna välja mellan tre fester, till att bestämma oss för att dra oss till en av dem och träffa en massa folk man känner, till att komma hem, prata i telefon och däcka i sängen. Helt okej lördag.

Nu ligger jag här, försöker ruska av mig huvudvärken och klura ut vad jag kan ha sagt till folk i telefon (min samtalslistor är enorma dagen efter.. ). Jag har proppat i mig alvedon och sen blir det antgligen Ben&Jerry och movie med Karin och Frida. Ska bli trevlans!

Förresten, jag har tillbringat morgonen med att tanka lite musik. Joshua Radin, hothotheat och turbonegro känns helt okej. Även om jag förvånades av att jag inte hittade en enda låt med Turbonegro som jag gillade och tog bort alla efter det..

Känner ni mig rätt så kommer jag antagligen skriva en gång senare eller nåt åt det hållet. Puss och gull, plåtkastrull.

Lördagspåsk part two

Jag och min kära vännina My har sedan än längre tid varit på jakt efter något som får håret att växa, och efter en massa research har vi kommit fram till följande:

- Använd ett BRA schampo, från frisörer osv. Alla andra produkter sliter på håret, gör inpackning.
- Måste man föna, platta, locka osv, ANVÄND VÄRMESKYDD.
- Käka äpplen och drick aloevera.
- Bvitaminer !!!!!
- Ölgästtabletter sägs göra så att håret växer, finns på apoteket (eller så kan man konsumentera alkohol och bada håret i öl, haha)
- Borsta håret eller inte borsta håret. Det beror på vilken borste man har, eftersom borstning (och hårmassage) stimulerar hårnottnen
- Tänk på vart du sitter, undvik att sitta med håret mot vassa kanter eller mot sträva väggar, alltså helt enkelt där håret på något sätts kan slitas.
- Färga håret = DÖDEN.
- Klipp håret om det känns risigt. Om topparna är slitna och man inte klipper det så går slitningen bara uppåt, jag råkade ut för det en gång och fick klippa tio cm, KUL.
- Var ute i solen, men tänk på att skydda håret från för mycket UV - ljus. (haha dubbelmoral jag vet)


haha, vill man vara fin får man allt lida pin! Bedheads grejer är skitbra, btw :)

http://www.modernasalongen.se/     - shoppa en massa hårprodukter!


Lördagspåsk

Är det normalt att inte vara festsugen på påskafton? nja. Idag är en sådan dag man fruktar och längtar efter, det är en sån dag där det nästan är obligatoriskt att festa. När man pratar med någon så är det som om man glömt bort "Hur mår du" och säger istället "Vad händer ikväll?", som sedan dagen efter följs av "Vad gjorde du igår då?". Det handlar om vem som hade roligast, vem som gjorde bort sig mest, vem som var på den vildaste festen osv osv. Rätt patetiskt. Men ändå kvävs man nästan av paniken att inte ha något att göra, för då vet man att man kommer att vara den personen som sitter där och ger det tråkiga svaret på alla festfrågor - not funny. Jag funderar på att bojkotta festandet helt och bara sitta hemma och käka godis.

Det är påsk idag och det är SNÖ ute. Det är skitkallt helt enkelt. Igår tog jag en promenad med Ahmed, som råkade bli tre timmar lång, utan vantar. När jag kom in var mina händer röda och iskalla, sen hade jag tappat känseln så jag kände inte ens när telefonen vibrerade och jag fick sms, och det ska vara vår?

Fruktar min födelsedag, den kommer bli den värsta ever.

Torsdagstalk

Tjolahopp bloggen (kände att mitt tja/hej var tråk)!

Idag var det skolan, tal och tre timmars håltimme. Sjukt att vi ska få det, men först idag insåg jag att det faktiskt är rätt tråkigt att bara "hänga" på mimers. Efter timmarna var det dags för ett seminarium och jämnställdhet, och om jag ska vara ärlig tycker jag mest att det är överskattad. Seminariet gick ut på att vi (den tredjedel av klassen som inte hade åkt hem) skulle göra övningar och bla peka ut vad som är kvinnligt ovh manligt, varför det är så och hur vi kan ändra på det. Saken är, att jag tycker att det här med jämnställdhet är rätt överskattat som sagt. Klart att alla är lika mycket värda, klart att man inte ska få lön efter vilket kön man har, men samtidigt måste man acceptera att killar tex är bättre än tjejer på vissa saker, och tvärtom. Det spelar ingen roll hur många partier man startar för att morverka det, ska det ske en förändring måste alla vara med på noterna, inte tvingas att spela dem. Dessutom finns det så sjukt mycket annat i världen vi borde satsa på än just jämnställdheten i Sverige.

Efter skolan blev det bio med (Jonas) Holm, vi glodde på 10000 BC, och det var faktiskt grymt bra, även om inte han tyckte det..

Nu är det lov, och det ska bli skönt! Om ändå solen kunde kika fram...


Onsdagstal

Tja bloggen.

Nu är jag äntligen klar med mitt svenskatal, känns riktigt skönt! Nu ska jag bara övervinna scenskräcken och tala inför alla utan att skaka och riva sönder mina tummar (ja, jag river på tummarna när jag blir nervös och tillslut blir dem kaputt).. Sure, jag har stått på scen och sjungt tusen gånger. Men det är inte alls samma sak! Här handlar det om att stå upp för en klass, få dom att lyssna och sen verkligen säga nåt vettigt så att folk tycker att är bra. Hemskt helt enkelt.

Idag haglade det, vad är det för väder? Det är påsk i helgen och det är svinkallt. Fuck you alla vädergudar, jag fattar inte vad ni håller på med. Nu får ni ge oss en perfekt sommar, annars får jag spader.

Hej hopp, nu blir ett Elle. Puss.

Tisdagsskor

Hej bloggi.

Idag har jag inga stora livsfunderingar att dela med mig om, men som vanligt skirver jag mest oviktiga saker. Så vad är dagens händelser?
- (här försökte jag komma på lite punkter men kom varken på något bra eller kul, eller jo jag har vart i stan med Julia en sväng)

Kan dela med mig av en underbar mening jag råkade fälla imorse:
- Lisa, dina bröst är så roliga, man kan liksom leka.
Don't ask.

Btw, skorna vi beställde från Laredoute kom ju aldrig, och idag fick vi reda på att de kommer i MAJ. Så ja, imorgon blir de avbeställda och det blir till att hitta nya. Blir nog ett par Keds, Tommy Hillfiger eller Espirit :)

Att sakna någon, är nog inte att sakna någon för att den är långt borta eller för att man inte har sett personen på länge. Att sakna någon är nog mer en känsla, saknaden av känskan man får omkring någon, med någon eller av någon, och jag saknar.

Måndagsvingel

Hej blogg.

Tack gode gud för att du inte har bytt design, för det har just bilddagboken.se gjort, och det är sannerligen helt fruktansvärt. Jag hoppas verkligen att de byter tillbaka kvickt som attan.

Efter en dag med lite kringvinglande på Mimers, bodyjam och Sofia känns det som en bra dag. Vaknade med stark huvudvärk och lovade mig själv att jag aldrig någonsin ska dricka ordentligt två dagar i rad igen, sofia kom och vi gjorde i ordning oss tillsammans och trippade iväg till skolan. Jag älskar våra måndagsmorgonar tillsammans!

Sitter här med en kall kopp te, och har ont och är trött i kroppen, perfekt efter ett träningspass. Jag hade sånglektion idag också, ska vara med på Vårkonserten den sjunde april klockan sju! Kom och kolla in det! Nu ska jag bara se till att lära mig min låt, only you.

Förresten har jag blivit grymt bra på att stryka! Jag kan inte damsuga, tvätt, städa och knappt sätta på diskmaskinen, men strykning är jag bannemej en hejjare på!

Someday I will change the weather
Turn it in to something better
And laugh at yesterday
But not today

Sometime I will smile at silly faces
Travel to many places
And delete you from my mind
But not this time

'Cause I'm still hanging loose
still loosing ground
still hanging loose

still walking around
still hanging loose
don't know what to do
still hanging loose
thinkin' about you


Helgäventyr


image3


Fönstrena skakar av vinden, men det är soligt ute. Det är vår ute, och det gör så att min insida bara lyser av glädje.
Helgen som flutit förbi har varit minst sagt underhållande. Laddades upp i fredags hos Matildas pojkvän och avslutades imorse, efter en tjejkväll plus fem killar som visade sig vara tjugo, med potatis och flourtabletter till frukost, och trots den smärta jag känner i mitt huvud, både efter bulan som jag fick när matilda råkade tappa en parfymflaska i huvudet på mig och efter ett antal druckna glas med "should not be in the area of children", så har jag haft roligt!

Jag har precis sett klart första säsongen av Gossip Girl och det är verkligen bra. Väntar redan på nya avsnitt! :)

Jadu bloggen, vad ska jag ha för avslutande ord idag? tja, jag vet inte. Det är upp till er den här gången.

Puss, lou.

"Jag är ingen pussy!"

Torsdagsont

Det gör ont i hela magen, jag mår illa och skulle helst bara kräkas, jag är trött i hela kroppen och armarna känns som bly - yep, jag har mensvärk. och det skulle va så mycket lättare om du var här, tror jag.

Onsdagsjam

Tjoho min älskade blogg!

Det finns inte mycket att skriva idag måste jag påpeka, jag skulle kunna skriva att vi har mycket i skolan, att det är fult väder eller att livet flyter på som det borde, men det känns så utnyttjat. Jag vill inte att min blogg ska vara - HEEEJ IDAG HAR JAG GJORT DET HÄR OCH DET HÄR OCH DET HÄR. Det är inte riktigt samma grej då, jag vill att den ska vara personlig (även om jag klagar lite ibland.. hehe). So here you go, have all of me.

Idag, såg jag håret jag vill ha, och håret jag kommer att ha när sommaren är slut. Det var en fröjd för ögat måste jag säga och man föreställer sig lätt sig själv på en ö, i kjol och linne och vinden blåser lätt i det långa blonda håret och man känner att man lever mer än någonsin, på ett bra sätt. Solen har brännt sönder axlarna och det svider, men annars, är allting perfekt. Jag längtar till sommaren helt enkelt.

Efter ett svettigt Bodyjam idag är det nog snart dax att hoppa in i duschen. Fast jag tycker att det är långtråkigt att duscha, man står ju bara där när man kan göra så mycket annat.

Puss och hej, leverpastej.

Jag planerade inte att börja saknar dig, och speciellt inte efter så kort tid, men det gör jag, det gör jag verkligen.

tisdag

hej bloggen!

det är tydligen driftstopp klockan 02.00 - 04.00 inatt, och då börjar jag fundera på vem fan som skulle skriva blogg på en onsdag mellan två och fyra på natten, känns lite tvek alltså.

idag har vart en bra dag, en bra vecka faktiskt. allt känns skönt, och våren börjar komma! kom in i C- huset och frös faktiskt inte ihjäl! Eagle eye cherry går på repeat och jag har precis utnämnt den till världens bästa låt  (typ).

woho, snart fyller jag år också och jag har funnit en massa kläder som jag förhoppningsvis får den tredje april (glömmer du, dör du). Det enda som egentligen har bekymmrat mig idag är vad jag ska ha på mig imorgon!
Är det inte alltid så att man parar ihop vissa klädesplagg med ett annat, typ en viss tröja med ett visst par byxor, och sen så är ett av dem plaggen i tvätten? så är det för mig iaf, och det gör det svårt!

Förresten är vi ett gött tjejgäng som bodyjammar nu, sjukt gött och roligt :) imorgon blir det till att shaka gärnet!

puss på er allihop!
 

söndag

hej bloggen!

idag mår jag underbart bra, känns som om jag vaknade utan en stor sten i magen imorse, underbart! I'm better off alone typ. Idag ska jag och my bege oss in till göteborg och slappshoppa! Mjukisbyxor, fett hår och toffs <3 Det regnar ute! sol sol sol kom till mig!

igår blev det ben&jerry med Sofia, lite melodifestival och skitsnäck! Tänk att Carola åkte ut, jag skulle vart helt knäckt om jag var i hennes gula lilla klänning.

i love one republic :D hehheheheh.

...

image2

torsdag

tja världen. sitter här och har börjat skriva på mitt alternativa svenskatal. har kört fast lite och är osäker på om jag har modet att stå inför en hel klass och prata om lycka. så ja, jag bedjar om eder hjälp. enyoy..

Jag går upp på morgon, mycket tidigare än jag borde, väljer kläder, fixar håret och sminkar mig - allt för att få den där perfekta looken man drömmer om. Sedan går jag och äter lite, tänker snålt att två mackor och kaffe får räcka - man vill ju inte riskera att gå upp en storlek eller två. Borstar tänderna och med en sista kontroll i spegeln, inklusive suckarna som synen ger, går till skolan med hopp om att idag, idag kanske just den personen lägger märker till mig, idag kanske alla kommer att titta på mig och tänka: jag önskar att jag var precis som henne.

Jag hade tänkt att prata om när man egentligen borde vara nöjd, och varför vi inte är det. Det finns säkert många som vaknar på morgonen och känner att man faktiskt duger men också många som går och lägger sig på kvällen utan att vilja gå upp igen. Så när blir man egentligen lycklig, är det när man fixar det där betyget, eller när man hittar den perfekta tröjan eller när man kan gå utan för dörren utan en droppe smink?

Egentligen är vi så sjukt bortskämda, för allt det där jag nyss nämnde är så fruktansvärt ytliga och onödiga saker på det stora hela, det finns så mycke folk som har det värre och som inte ens har tid att tänka de tankarna som är vardagsmat för oss, men det som är skillnaden mellan dem och oss är att de ser livet på ett helt annat sätt. Vi är uppfostrade till att vara något och att vara någon, medan dem blir lyckliga av att se sin familj må bra. Vad vi gör, är att glömma bort alla småsaker livet har att erbjuda, allt det där som utgör grunden vi står på, det som vi inte ens lägger märke till, att solen går upp, att våra familjer har det bra, att vi får gå till skolan varje dag - det är ingenting vi bryr oss om.

Samtidigt som jag kan gå omkring och bli grymt irriterad på människor som klagar över vilka dem är, så kommer jag på att det faktiskt är en bra sak också. Vill man ha de perfekta byxorna, så letar man efter de perfekta byxorna. Man sätter alltså upp ett mål mot framtiden, något att sträva mot och kämpa för, och utan mål, vore livet lika meningslöst som tomma batterier, och det är vad jag tror att hela den här lycklighetsmojängen handlar om. Det handlar om självförverkligande, om vilka vi vill vara och vilka vi är.

kommentarer tack.


onsdag again

Jag önskar att du såg det, eller iallafall att glimten i mina ögon släcks när du nämner det.
Jag önskar att jag aldrig hade behövt uppleva det, uppleva det, eller kommer att uppleva det.
Jag önskar att jag också var en sån där som inte vet något, som inte vet hur det är eller hur det känns.
Jag önskar bara att det var borta, så långt borta från mig som möjligt.

Men önsketänkande hör man ju på ordet vad det är, önsketänkande.

Tyskaprovet gick bra faktiskt, tror jag :) nu ska jag snart iväg och träna lite bodyjam med en massa tjejer i klassen, ska bli redigt kul. Jag har  inte tränat på sjukt länge! Får hoppas att jag överlever, hehe.

Förresten har inte skorna från LaRedoute kommit än, jag lackar!

onsdag

this morning when i woke up i felt like blogging., woho.

jag sitter här i mörkret, går igenom tyskan för sista gången och undrar om jag kommer att klara det den här gången, och klara det för mig är inte att få ett G, eller ett VG. Ska det va, ska det va ett MVG. Det är sjukt vilken press man sätter på sig själv egentligen, att man inte ens är nöjd för sämre än det bästa (eller jag vet inte, ni kanske är det?). Men samtidigt ser man inte ner på dem som får g eller vg, det är ju jättebra! Det är bara det att för mig duger det inte.

Jag vet varför jag är sån, jag vet varför jag tänker så, men samtidigt kan  jag inte släppa det. Jag har fått lära mig att näst bäst, är inte bra nog, och jag antar att det kommer att förbli så.

Idag hade pappa inte satt på nåt kaffe, jag har en hemsk hårdag och jag råkade göra sönder mitt hårspänne. Dagen går verkligen fram med klampande stormsteg idag alltså.

All I can feel is my heart
And it's wasting its time
Beating for nothing
'Cause I'm already gone
And you got me paralyzed
Yeah

måndag

Hellow.

Idag har solen visat sig och jag har använt vårjackan, woho på den. Tog även en tur med jenna till götet och införskaffade mig två tröjor! Kändes bra inuti men inte så bra för plånkan kanske.. Dessutom har min mor lämnat landet vilket betyder no cash på kortet. illa.

Senare kom mysan och vi började kolla på C.r.a.z.y, den är fortfarande inte slut, ganska låååång! Rätt knepig film ändå. Ska se klart den när jag skrivit klart det här :)

hum. ja. finns inte så mycket att skriva om. jag är trött, inuti. Jag vill bara ha sommarlov!  NU! men det är ju ett tag kvar. Kan glädja med mig att det är exakt EN månad kvar tills jag fyller år iallafall, gratta mig på 16 och 11månaders dagen! Lika bra att va ute i tid så jag langar önskelistan!

Louise önskelista 2008

Ipod
Väska
Jacka
Pärlörhängen
Sovmask (en sån där man har för ögonen när man sover :D)
Bedheadprodukter
.. och en massa mer :)

lördag

Hej blogg.

Jag vill inte vara negativ eller så, inte alls. Men idag är en sådan dag där man inte skulle tacka nej till om någon drog fram en joint ur fickan. Jag är sur, jag är trött och livet är inte som det borde vara. Och det värsta? man kan inte ändra på det. KUL. eller jo man skulle ju kunna ändra på lite, men jag orkar faktiskt inte ta tag i det. my bad jag vet.

idag har jag tillbringat kvällen i mys säng, med en massa kakor och pepsi max dregglandes över en björn. skitsnacket var en självklarhet.

Någonsin inte velat gå och lägga er för att ni vetat att morgondagen inte kommer att bli bättre? Så känner jag idag. Jag vill inte möta morgondagen. Jag överdriver, jag vet. Men klockan är 00:37 och då får man göra vad fan som helst.

Leave me breathless.

RSS 2.0