Frågor&Svar

KLÄDER
Skor:
Ett par enkla svarta bara.
Sneakers: Helt enkelt ett par vita tygskor.
Jeans: Hatar jeans. Men miss sixty in my heart <3
T-shirt: Stora med coola tryck är min grej!
Underkläder: Spets!

ACCESSOARER
Väska: Anväder just nu en brun lite större väska, en mellansvart och en pyyteliten i brunt, grönt och guld!
Plånbok: Hittade en på vår vind innan sommaren, den är helt förstörd nu och jag behöver verkligen en ny.
Solglasögon: Svarta, så stora som möjligt.
Klocka: har ingen!

BADRUM
Tandkräm: Colgate
Tvål: Den som finns i badrummet
Parfym: Dolce&Gabbana, The one
Medicin: Jag är ett stort fan av halstabletter.
Vitamin: Lite järntabletter slinker ner ibland.
Huvudvärkstablett: Alvedon.

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: hallon smak!
Vin: Vitt.
Bröd: Min mammas ofc.
Glass: Ben&jerry eller lejonet&björnen.

HEMMA
Säng: En liten 90säng
Lakan: Vitt vitt vitt bara vitt
Espressomaskin: Finns en i källaren tror jag..
Kylskåp: Öh, nåt vitt

ÖVRIGT
Frisörsalong:
Björn Axén på Åhléns!
Bank: SEB
Mobiltelefon: Sony Ericsson K800i
Färdmedel: Fötterna.

I väntan på..

BEN AND JERRY! helt klart värt.

Sitter nämligen och väntar på att julia ska komma så att vi kan gå till videomix (hemmakväll..) och köpa glass! behövs nu lagom till tyskaprovet på torsdag. rättskunskapsprovet? fick ett och ett halvt poäng från mvg. surt segt stelt. förövrigt har jag haft en väldigt mysig dag  :) tack för mig.


Good morning miss

Godmorgon. Kikar in här eftersom min pappa har ockuperat duschen och jag kan inte sminka mig!!!!! dagens ilandsproblem. Nu verkar han trots allt ha slutat, sköööööööööönt.

Om en timme och tio minuter börjar jag skolan, Rättskunskap och vi kommer få tillbaka proven! Får jag inte mvg ska jag plugga i tre dagar innan nästan gång (brukade alltid  plugga en dag innan i ettan men nu har det ökat till två). Pluggis jag vet.

Aja, nu ska jag gå och se om mitt blekansikte kan få på sig lite färg. Ha det fint!

All my life I've been searching for something

Tja.

Överlevde en dag och tillochmed tyskan, fattar ingenting än så länge men det ska nog gå.. hoppas. jag. Daniel var lite upprörd över att naturarnas snygging (som också är typ bäst på tyska) inte var där, jag gjorde mitt bästa, slog till honom lite och kallade honom för fjant. ¨

Nu ligger jag i min säng, väntar på mina älskade tvserier! Idag släpps både ett nytt avsnitt av one tree hill och gossip girl, i like. Dessutom har jag lite kvar av andra avenyn.. woho. asnördigt jag vet. Ska nog ta och digga lite Foo fighters nu.

du du du du <3

Happiness

Tjenare. Har precis gått upp, håller på att klä på mig. Visst älskar vi sovmorgonar? Har en slapp dag framför mig (förutom tyskan, buhuhu) med tre lektion så det ska nog gå bra.

Inatt innan jag somnade tänkte jag på en sak. Livet är som en statistisk kurva för hur mycket vi kostar för staten. Alla ni som läst samhällA eller alla ni som håller på att göra det, vet kanske vad jag menar. Iallafall är det tillexempel att när man är barn, kostar man rätt mycket för samhället - ni vet dagis, skola osv. Sen när man blir vuxen kostar man nästan ingenting, för då betalar man skatt, får lön och klarar sig själv. På så sätt jämnar allt ut sig.

Och så tror jag att det är med livets "goda&onda". Allt dåligt som man gör stutsar tillbaka på en, samtidigt som allt bra också gör det - och blir man sårad, förtjänar man att bli lyckligt. Det är bara en fråga om tid. Tårarna förvandlas till skratt.

Så som sagt, det värsta man kan göra är att ge upp, släppa taget, sluta hoppas - allt blir bättre.. Inget går om man inte vill.

Sometimes

Jag tror ändå att ni behöver mina knäppa inlägg, så därför tar jag upp det här igen.

Fick ner mina one tree hill avsnitt, så nu har jag kvällen planerad! Totally fab. Annars har jag spenderat den hos My, sett på alla sorters tvserier - det är grejen helt enkelt. Det är fånigt hur kul vi har tillsammans egentligen, skrattar åt exakt samma saker och för det andra vet vi när den andra kommer att börja skratta. Friendship it is.

Och kom ihåg, det värsta man kan göra är att ge upp, tror att det finns en del av er som läser som kan känna sig träffade.......


Do you wonder?

Hehe som vissa personer redan har märkt var det ett tag sen jag skrev, ska försöka bättra mig.. Känns bara inte som jag har något att skriva om. Eller typ, att veta vad jag gör på dagarna kan ju inte vara superintressant alla dagarna? Och sen efter en lång dag i skolan orkar jag bara inte sätta mig framför datorn och knåpa ihop nåt. Men jag lovar, ska försöka bättra mig.

Nu ligger jag i min säng, vaknade för ett tag sen. Väntar på att vänner ska vakna och på att one tree hill avsnittet ska bli klart snart! Just nu laddar den 1kb/s vilket är segare än segast.

Om ni har lust kan ni ju titta över Bethany Joy Lenz/Galeotti  (hon har typ bytt namn), som spela Hayley i OTH, grym tjej!

A piece of me 2

and you gave her

that piece of love

you promised me then

when you sweard to god

you would stay forever

atleast you could pretend


The Honorary Title



bra band.

A piece of me

I wish you called me,

to ask me how i feel

to see if i'm over you yet

i wish cared enough to

finish the deal

and take the last breath of us


Please don't be the one to break my heart

hej bloggen. jag vet inte hur spontana ni är, eller hur framåt eller framfusna ni är, men jag vet att ni alla har fått en känsla, en känsla av något som gör att ni bara vill skrika det rätt ut.

idag fick jag en sån känsla, av saknad. att jag saknade någon som jag knappt visste att jag kunde sakna. men när jag väl höll på att skrika det rätt ut så slogs jag av tanken, vem är det jag lurar? mig själv, eller personen. vem är det som blir sårad? vilken position sätter jag mig i nu?

tror ni jag tog upp telefonen, slog numret och innan personen ens hade fått chansen att säga hej hade jag redan förstört trumhinnorna på personen genom att skrika; jag saknar dig! nej.

Life sucks

Kan ni förstå, att just nu spelar Sugarplum Fairy på sticky? Kill me.



Still sick

Tja. Sitter här i min soffa och nyser. Har typ nyst upp en hel rulle med toalettpapper nu. Skillat. Det är inte kul att ligga här. Speciellt inte när alla andra är i skolan och träffar god knows who och alla one tree hill avsnitten tar år att ladda ner.. suck.

Sjuk

Sitter här i soffan och försöker överleva min förkylning, och det är hårt ska ni veta. Jag tror att mitt huvud är nära att sprängas, min näsa går inte att andas genom längre och halsen bara hostar. Visst älskar vi hösten?

Kärlek?

Alltså. Det finns sjukt mycket låtar om kärlek. Och vill man undvika ämnet så får man typ lyssna på hårdrock (kanske i nästa liv, men aldrig att jag skulle lyssna på det nu). Men när man tänker efter så kanske det är det allting handlar om, kärlek till någonting, kärlek till något. Kärlek = lycka. Kärlek = olycka. Love makes the world go 'round.


Difference between love and hell

Känns som om jag inte vet vad jag ska skriva, som om jag har så mycket men som om jag inte orkar tänka på det än för att dela det med alla andra. Någonsin tänkt över något som man inte vill tänka på? Något som kan göra ont, något som man inte ens vill tänka på - och sen när man ser det från ett annat håll kan det vara som en stjärna som trillat ner från himlen och landat tätt tätt intill. There is always two sides to a story.

Grejen är att man kanske måste tänka? För att om man inte gör det, så kanske man kommer bli tvingad att göra det senare, när det redan är för sent.. När man missade den där stjärnan med tio minuter eller så..

Or maybee, it is just not ment to be.

Nyserier

Godmorgon alla friska. Idag vaknade jag upp med en superförkylning. Ont i hela huvudet och ... ah, resten kan ni ju räkna ut själva. Ska proppa i mig två alvedon, borsta tänderna och springa till skolan! tjiiiiiiing.

Big time

Hejsan.

Jag har lika mycket kraft i fingrarna som en förlamad man skulle ha. Jag är trött och förkyld. Annars flyter livet på bra! Jag går i skolan och är happy. Här kommer en sjukt bra låt (med tanke på infobristen).



Big time - SOOL

Ipod

Tacka vet jag att systra mi köpte en ipod touch i veckan, hennes sladd passade! Och syrran, om du läser detta. Bli inte arg, du snodde faktiskt min kofta och jag har rätt att sno saker av dig nu med. Lägger tillbaka den på ditt skrivbord senare! <3

Sunny Sunday

Godmorgon eller någe.

Gårdagens partyplaner blev lite inställda, blev jobb och film istället. Lika bra för idag ska jag på namnsdagskalas! Lite oväntat men ändå kul med lite sånna saker. Tittar ni på vem som har namnsdag idag kan ni ju säkert lista ut vart jag ska..  Än så länge har jag hunnit göra klart loggboksfrågan i samhällen (som skulle vara klar till i fredags..) och duschat typ. Sen har jag en massa småsaker jag måste hinna med också, mina planer är alltså;

- Göra loggboken.
- Namnsdagskalas
- Köpa puder
- Läsa lite i Chockdoktorinen (kanske ska ta med den på bussen?)
- Öva lite på sångläxan
-  Hitta min iPod- sladd..
- (städa mitt rum)

Get smart

Igår tog en tappar skara bussen in till Göteborg, bestående av mig själv, linn, lisa och sebbe. Tänkte titta lite bio. Vi förberedde oss för en spontan kväll och hade inte bokat några biljetter alls. När vi kom till Bergakungen fanns det inget att se, eller de filmerna vi kunde tänka oss var redan fullbokade. Trist. Vi hoppar på första bästa spårvagn till Biopalatset istället..

Vi anländer klockan 21:23, alla filmer har redan börjat, två av dem 21:15. Bra tänkte vi, då missar vi bara reklamen. Vi valde mellan Get smart och Mumien och som ni säkert listat ut så blev det Get smart. Vi fick platser på första raden och filmen började. Var typ en komedi om lite agenter.

Jag somnade :D så bra var den.


Your lovers nerve

Tjena.

Efter en dag i skolan stuttsade jag i min säng och käkade toblerone. Det behövdes. Nu sitter jag och glor på one tree hill och väntar på att Linn ska komma hit. Blir nog bio ikväll!

Pusss

You are so gay



Kate Perry - Ur so gay

Borrow

Min syster kommer hem och börjar babbla som vanligt, plötsligt ser jag att något inte är som vanligt.  HON HAR SNOTT MIN KOFTA, "men den har faktiskt legat i min garderob jättelänge så jag trodde att du inte ville ha den". Ofta.

Jag ska äta upp hennes glass, sno hennes kläder, "låna" hennes smink.
nu blire bara till att hämnas.

Ben&Jerry

Jag kommer hem, trött efter att ha feskat (som vi säger  här i götet) en hel dag.
Är sugen på glass och tänker att vi kanske har någon skvätt B- glass kvar.
Öpnnar kylen utan förväntningar och vad står där..
BEN AND JERRY - PHISH FOOD.
Min absoluta favvo. Höjden av lycka helt klart.



Fiske

Idag var det friluftsdag. Man kunde välja mellan att gå, 7 olika sorters origentering typ, klättra och att fiska. Vi tog helt enkelt det man behövde röra sig minst på. FISKE IT IS. Och idag var dagen. Jag gjorde mig redo med rosa tröja, rosa jacka, rosa trosor och rosa stövlar. Kunde inte gått fel. Och...

... det var asroligt! Jag, Sofia, Evelina, Mia och Josefine som de enda tjejerna i en skog. Fick tyvärr ingen fisk men nya vänner, Marcus från KTP och Daniel från ivyrk..

Dagens låt

Den gick inte att klistra in sådär smart, men here you go.

http://www.youtube.com/watch?v=uZ9jPyZtl2E&feature=related

Trying to stop my hands from shakin'
Somethin' in my mind's not makin' sense
It's been a while since we were all alone
I can't hide the way I'm feelin'



Just go away

Godmorgon alla glada. Idag är jag inte så glad. Eller jo, eller nä. Jag är lite arg, men knäpp som jag är kan jag aldrig vara arg i mer än ca 12 timmar (finns undantag, hehehe). Först över en sak som jag inte kan skriva om här i bloggen, och den andra är.. The Hellacoptes spelar i Göteborg i höst, och det är 18årsgräns.. In my ass! Det är typ deras sista turné och jag får inte gå på det bästa bandet live någonsin? Skit är vad det är.

Igår var det bara myskväll hos Sofia med tjejerna och massa gammalt snack om minnen, mys vare. Nu ligger jag i sängen eftersom det är för kallt i mitt hus och ligger man med ett duntäcke och en bärbar dator så brukar det bli jävligt varmt!

Hade gött, haj.

Shut the lights

Godkväll. Eller nästan Godmorgon eftersom klockan är efter tolv. Det är en sån här kväll som man sitter och väntar på att något ska hända, något som gör att man minna kvällen och att inte dagen bara har varit meningslös. Frågan är bara vad jag vill ska hända, eller egentligen vet jag nog redan..

Idag har vi haft lite One Tree Hill- maraton. Sofia, jag, My och Ida satt och snyftade i kör till i princip varenda avsnitt. Men det var mys.

Puss på er.

Underbar.



Helt och hållet underbar. Ska nog bli min..

Dikt

Lille linn är sjuk och jag lovade att jag skulle slänga upp en gammal dikt till henne för några dagar sen, så här kommer den. Typ skriven i åttan eller nåt.

Mitt liv,

fungerar,

ungefär lika bra,

som en repig cd-skiva.

En skiva man slängt på golvet.

En bortglömd, kass cd-skiva.

Man egentligen inte ha velat ha.


Som en mobiltelefon,

Med en tom inkorg.

Utan kontakter i

telefon boken.

Med en pinkod,

Som ingen lyckas knäcka.


Jag är en mp3,

Med kassa låtar.

En mp3 ingen vill lyssna på.

Jag är en mp3,

och jag,

har inget jävla batteri.


Trött

Alltså. Jag har ingen ork till det här. Känns som om man går omkring, går till skolan, gör det man ska, men inget händer. Har höga hopp inför helgen!


En prinsessas dagbok 2

Igår gick min favoritfilm på tv, och jag snappade upp ett sött citat..


"You can step on my foot anytime"

RSS 2.0