louisejustnu


pluggis

som vanligt pluggar jag. jag har verkligen blivit en liten pluggis. det är som om skolan har övertaget och varje kväll sitter man hemma och pluggar. just nu är det idrottsteori, lite nervös över det provet eftersom bara halva klassen fick godkänt på det förra. jag fick en poäng över godkänt ..

det är alltså så jag har spenderat min dag idag. med att plugga.

lite dagens outfit. lite kofta,

0-4caee3e8d3459361d8325f5da2b1c863.png

Kolla varifrån!

lite dagens outfit. lite kofta, lite chinos, lite linne.


godnatt.

bara för att detta är min favvobild.



read me your favorite line.




sprite

alltså ibland kan jag tänka på saker, innan jag kommer på hur dumt det är. som tex nyss så kom min pappa in pch bad mig städa, jag frågade; varför? det är ju jag som bor här. så blev han lite sur och tvingade mig att ta upp de där handukarna på golvet och då tänkte jag "whatever, anlita en städerska om du vill att jag ska hålla rent". sen kom jag på hur bortskämt det lät och skämdes lite. hum.

jibbs

halloj bloggis.

oförberett prov i tyska är alltid lika härligt och uppfriskande och underbart och ... fruktansvärt. gick väl helt okej. men jag ka få sånna impulser på vissa prov att när man behöver tänka för mycket så blir jag typ överkoncentrerad och bara skiter i allt och gissar. tror det blev lite sån effekt idag.

nu har jag, sofia och lisa pluggat ett tag och bakat claddcake, och för en gångs skull blev det helt perfekt! det är ganska ovanligt..

godmorgon

ännu ett fint morgoninlägg. är faktiskt på helt okej humör idag (tro det eller ej), har ju sovmorgon! snart ska jag kila iväg till skolan för psykologi.

imorse när jag läste tidningen kom jag på vad jag ska bli om det inte blir juristlinen, mäklare! jag älskar hus och sånt ju och sen är det ju mycket variation, eftersom man arbetar med olika hus på olika platser. man får se mycket helt enkelt.



det här har jag på mig idag. tunika, kofta och en massa armband!

hello

jag är en sådan dålig bloggare på helgerna. blir till att jag gör annat lixom. men som sammanfattning av helgen kan jag säga mycket bra. förutom att jag råkade limma ihop mina fingrar med superlim i fredags.. men det är ju sådant man får leva med om man är som jag, klantig som fan.

igår var det lite folk, kom lite fler sen. åt tacos, dansade och hade det najs helt enkelt. i like. körde tillochmed på earthhour och släkte en timma! fast det var rätt mysigt med hur många ljus som helst.
  

 

baraföratt



taggliatelle.

syns blonderingen tro?

neverletitgo

halloj.

igår var skoj, började hos sara med massa tjejer! sen blidde det ganska tidig hemfärd pga kassa bussar. kvällen avslutades med glass och lite mysigheter..

nu taggas det inför kvällen, blir lite tjejmiddag+isak/chillkrök/vinkväll/tacos. grejt.




en två tre fyra hon är en partym

0-77179ec7c59eaf35beba170dd43a0640.png

Kolla varifrån!

en två tre fyra hon är en partymyra


sara18år

hej bloggis. min dator bråkar med mig just nu och är superduperseg! asjobbigt. eller så är det bara gud som straffar mig för att jag bangade sista lektionen...

just nu gör jag mig iaf ordning, det blir 18årsmiddag hos Sara ikväll! ska bli trevligt!

langar nog lite pics sen.

Godmorgon

godmorgon alla glada.

mitt morgonhumör är igång och jag har nog morrat åt min mamma hela morgonen. varför ska föräldrar alltid driva en diskussion när man är som jesus som just uppstigit från de döda?  (älskar dig mamma!!)

nu sitter jag här med Ida, som sov här här efter gårdagens hockey. förlusten tog hårt ... men det blev en trevlig kväll ändå.

nu måste jag plugga på min naturredovisning! puss.

YEEEEEEEEES




YEEEES!
äntligen!!!!

gästbloggning! Hon har verkligen

0-1862bc30a33c286db9d30afaf4a63bfd.png

Kolla varifrån!

gästbloggning! Hon har verkligen ärrat mig för livet, den som trodde att louise är en snäll och oskyldig liten tjej har FEL!! Fuck her! // Ida


skor

helt underbara skor från nelly!
Ballerina Exclusive SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

inyourveins

vad tror ni att jag gör idag? pluggar såklart... idag är det engelska, imorgon naturkunskap. historiaprovet gick bra, typ det bästa jag någonsin skrivit, är nämligen kass på historia.. retoriken gick la fint det med.

And I am on your side
And I am also blue
Cause I am still a child
And know that you are too
Yes I am on your side
And I am all so blue
And don't you feel inside, that I still belive in you
I still belive in you ...

sofia bränner upp ung vänsters i

0-1739fdef866577f33662beabf850a412.png

Kolla varifrån!

sofia bränner upp ung vänsters informationslapp...


här hittar ni mig!

0-6c78e4a1c6d90022c2e50035a9e289b1.png

Kolla varifrån!

här hittar ni mig!


snö kan dö!

0-409204acbac7c8114e6f04d3cbfe870e.png

Kolla varifrån!

snö kan dö!


smycke



I sälen tänkte jag och Ida köpa något som minne, och jag blev kär i det här halsbandet.
Så grymt fint och det hänger just nu och dinglar runt min hals.

kärleken är början, mitten och slutet. du är kärlek.

du hittar det här

pluggishej

sorry för den kassa uppdateringen. men har verkligen sjukt mycket att göra just nu. idag har jag skrivit sammanfattning av historian, gjort samhäll och nu ska jag sätta igång med lite naturkunskap.. buhu. jag grinar sönder över allt plugg. vill bara bunkra upp mig i soffan med lite ben&jerrys och en filt och låtsas att jag kan allting.

läser ju som sagt gossip girl nu (asbra!) och där skrev dem att varje gång man är i en pressad situation, om man är nervös eller bara känner sig nere, så ska man koncentrera sig på ett positivt ord. kanske seger eller styrka eller något sådant. eller perfektion. och det funkar.

bilder


tänkte slänga ihop ett lite reseinlägg, kanske är lite bilder ni redan har sett men.. enyoy.



självklart åker jag i rosa.



äntligen påväg!



Idas lillebror oskar är respekt, som han själv brukar uttrycka det.




vi kom fram. köpte liftkort och taggade inför backen!



underbart!



dag två och det är alltid trevligt med lite jäger i backen. var en gubbe som kom fram och gav oss dessa och en klubba.. undrar vad han ville..



fann mig en ny man.



mys!



äckligaste toaletterna på vägen hem! blev förvånad att Ida ens gick in..

stadtsministerns son



haha stadtsministerns son är bra härlig ..


äckligaste toaletterna ever

0-4a37a56fab52baa24237d3ff55ed2161.png

Kolla varifrån!

äckligaste toaletterna ever


Halloj :) dags att uppdatera kan

6df723abf946f5abdba1439d4692c8d8.png

Kolla varifrån!

Halloj :) dags att uppdatera kanske.. Vi har det bra iaf, fast idag är det ganska dåligt väder.. Inte så kul. Har egentligen inte så mycket att säga. Är trött. Hoppas ni hade en bra kväll igår och att ni inte är för bakis.. Puss och kram!


framme! åker redan för fullt!

045abcf63980f9e9875bce49b8dd4374.png

Kolla varifrån!

framme! åker redan för fullt!


nu är vi på väg!

-6ebb8d6d962a4ec7f0261363abd213e.png

Kolla varifrån!

nu är vi på väg!


nygråten

kollade ni på greys nyss? grinvarning. det är verkligen ett sånt program man gråter till varanda gång, fatta att följe den serien ivrigt.. det skulle ju bli floder till slut. håller mig till mina andra små barn gossip girl, one tree hill, oc osv...

skulle bara säga hejdå igen. ajm gonna miss ya.

(ELLER NÄ RING RING RING SMS SMS SMS PUSS PUSS PUSS)

superskigirl

nu har jag nästan packat klart. dras med känslan om att jag har glömt något bara.. hum. snart beger vi oss ut ill marstrand och hem till ida och imorgon lindvallen och sälen. kommer väl slänga in små mobilinlägg under helgen men inte lika mycket. hoppas ni får det bra iallafall! pussis.

Klart man åker i rosa!

581bd259dfc67947c7e58addd52d1d56.png

Kolla varifrån!

Klart man åker i rosa!


Sitter just nu på retoriken, sis

0-25c1e69d123763842fdb126d24fdc1ee.png

Kolla varifrån!

Sitter just nu på retoriken, sista lektionen och man vill egentligen bara springa till högsta våningen i a och dra ett hopp. Vill helt enkelt bara hem. Då blire packning inför imon och sälen! My hälsar. Puss!


tårartårartårar

idag är det en helig dag.. för idag började gossip girl och one tree hill igen!!! jag är överlycklig och har gråtit mig igenom hela avsnitt 17, säsong 6 av one tree hill. ska strax sätta på gossip girl, tänkte bara säga hej.

imorgon är det matteprov och det firade jag och lisa med lite avslappnande bodybalance (thai chi, yoga & pilates). Grinade dock inte på avslappningen idag! Brukar bli så när man är lite stressad ocu fundersam, så kommer allt ut lixom. BRA LOUISE.

smell ya later. ciao.


pluggpaus och promenad i vårvädr

4f72c115cd3776f6050f6e6136167292.png

Kolla varifrån!

pluggpaus och promenad i vårvädret!


X+Y=youandme

mobilbloggade lite förut, fast det verkar ju inte ha funkat.. får försöka igen senare. sitter just nu hemma hos Sofia och pluggar lite matte inför matteprovet imorgon. lisa är också här och vi har ätit massa godis och säkert druckit tio liter kaffe. men men, försöker så gott jag kan.. och med lite smshjälp funkar det!

hade det där provet imorse, det gick jättebra! så jag är glad. sen hade jag bara en kvarts lektion så slutade vid tolv, härligt! himla fint väder ute idag också, solen skiner och man vill bara sätta på sig tygskorna och gå ut! underbart, kanske är äntligen våren på väg?



jag och sofia för nåt år sen, hehe


kofta från isolde, linne från vi

0-396a7b5da5a74e2ffdf3f88854412391.png

Kolla varifrån!

kofta från isolde, linne från vila och miss sixty jeans is the shit.


lalala

jag har lite dåligt samvete. jag har verkligen ingen ork i kroppen. så istället för att plugga matte har jag legat i sängen och läst gossip girl, försöker intala mig själv att man faktiskt behöver sådanna dagar också.. speciellt inför vår övning inför nationella proven imorgon.

fattar inte riktigt det. varför ska vi öva inför det? vi har ju gjort det två gånger innan, och ska inte skriva förän i trean igen.. so whats up with the hurry?

försökte mig på att ha på mig min skinnjacka idag, KALLT. var tydligen inte vår än.. jag blir lite deppig.

halloj. Sitter i skolan och bord

20758b3dc2d4df19ce23c914e6078ff3.png

Kolla varifrån!

halloj. Sitter i skolan och borde skriva ett arbete om njurar och lymfar. Inte sådär jättekul. Men, jättefina älsklingshanna hade på sig den lilla klockan som hon fick av mig i 18årspresent. Då blev man lite glad :) annars så hade vi inställd psykologi imorse och mitt morgonhumör var värre än vanligt, som tur var fanns jenna i närheten och sprang iväg och köpte kaffe, dagens ängel typ. Nu borde jag göra som alla andra i min grupp och börja läsa lite. Ha en bra dag, puss!


söndagsinlägg

godmorgon..

gårdagen slutade med att jag, ida och daniel låg och sov tillsammans. hans jacka hade blivit stulen så vi tog hem honom helt enkelt. ändå galet att man tar en jacka från någon,  snällt lixom. samma sak som förra helgen, när vi var på tjörn, så blev ida av med sina skor. man undrar verkligen varför.

fast nu gråter jag lite. ljuset på min mobbe har gått sönder, min lille bebis, min älskling.. ska tjata till mig en tidig artonårspresent, så jag får en ny. jag utan mobil är typ som .. en bok utan sidor. funkar lixom inte.

buhuhuhu.

förresten, GRYMT att operatjejen vann igår!

lördagsinlägg

halloj. 

förlåt för den kassa uppdateringen, men får väl skylla på att det är helg och lördag. från början var jag ju inställd på att åka på MUF grejen, men det sket sig. Istället är vi nu på väg (snart) till kärra och till Amanda. Får se vart kvällen slutar!

Igår var vi på bio, Australia. Den var faktiskt jättebra, lite segt med tre timmar lång film men det var det värt! Idag var vi inne i stan en tripp och sen kollade jag, ida och lisa på J20kvalet i Kungälv.. gick inte så bra för killarna men..

förresten, idag tjuvlyssnade vi lite på bussen (roligaste grejen ever) och hörde en narkoman snacka. han pratade på om att han hållt på med heroin i 10 år och nu gått över till amfetamin. sedan så var det någon som frågade honom om varför han höll på och om han verkligen var så deprimerad, och han svarade "deprimerad? varför dricker man?".. han menade då att det inte var för att han var deprimerad, det var helt enkelt för att han ville ha roligt. lite intressant,

hoppas ni får en bra kväll! puss.


hellohello



nu blire fikish och bio! hoppas ni får en bra kväll. puss!

mysan har vart på sjukan, fått l

7ab0cac2c7df7ca1a60ad968ab7b2744.png

Kolla varifrån!

mysan har vart på sjukan, fått lite skit i ögonen.. Skönt att hennes pupiller är i normal storlek..


linn och amanda blev lite avis,

0-5389ea3e9c9bd2b6e26f37cfd59abbdc.png

Kolla varifrån!

linn och amanda blev lite avis, de vill ju också bli Bloggkändisar innest inne.. ni är då riktigt bra flickor små!


johnphilip är en trogen läsare,

555ff574cf3a576c9cd42226437234c9.png

Kolla varifrån!

johnphilip är en trogen läsare, han är även ett stort fan av harry potter och är stolt över sina redhead brothers i familjen weasley.


vi läser böcker i engelskan, väl

6d12cbad46fa91fcdcb12827536c9391.png

Kolla varifrån!

vi läser böcker i engelskan, väldigt konstigt att jag tog just denna..


citatfrånOneTreeHill

"It's only in the black of night that you can see the stars,
and thoose stars will lead you back home."

sommarsommarsommar

igår när jag hade köpt mitt linne började jag längta grymt mycket efter sommaren, provade en massa shorts och linnen och klänningar och .. ÅH!



gina tricot (nytt linne!) + dr.denim



Zara, Vila, Sfera


dåligtsamvete..

jag har lite dåligt samvete.. räknade ut att bara i år har jag köpt 5 vita linnen.. jag är nog missbrukare.

jag har syndat.. vitt linne numm

0-68da9f71b0d06339c0adfabd031c40ab.png

Kolla varifrån!

jag har syndat.. vitt linne nummer 800 i min samling!


suris

jag är lite sur nu. jag och Ida hade ju planerat att gå på MUFs distrikstämma på lördag, visste inte så mycket, har inte fått så mycket information. iallafall så la MUF uddevallas ordförande till mig på Facebook för ett par veckor sen, så vi bestämde oss för att maila till honom, han sa vart det var, platser osv. idag mailade jag honom igen för mer information, vad han inte sagt... är att man var tvungen att anmäla sig.. och att anmälan var förra fredagen..

vet dock inte om detta gäller om man inte vill vara med på middagen och få ett hotellrum, men ändå. dessutom snöar det ute. where are you spring?

snart är det käk och tröstshopping på g iaf. pussis.

härligt med snö! Jag sitter just

0-3e62d6d669171f36ac97128d35df08b5.png

Kolla varifrån!

härligt med snö! Jag sitter just nu och pluggar lite, men har tappat stinget..


pluggeliplugg

idag har jag gärnet. tyskaarbete är väldigt tråkigt måste jag säga. men Sofia gjorde det roligare! och idag, i skolan, var jag faktiskt BRA på matten! tro det eller ej.

nu blir det one tree hill.

blablabla

Idag har jag funderat öve en sak. alltså typ fördomar och sånt. mot bratzzzzz. eller asså, typ att de som är rika ser ner på de som inte är det. men.. jag har faktiskt varit med om motsatsen. min familj har aldrig haft något problem med pengar, alltid kunna resa utan problem osv. säger inte att vi är värsta överklassen, men det har lixom adrig varit något problem. och istället vara den som kanske ser ner på folk, är det typ folk som har dömt mig och sett ner på mig och sagt "bara för din familj kan göra det och det och det" på ett nedlåtande sätt..

bara en tanke.

yoga

har kommit hem från träningen och sitter som alla tisdagar bänkad framför desperate houswives. tränade bodybalance, och för er som inte vet vad det är så är det lite blanade yogaformer typ, det var härligt.

men på avslappningen, när man bara ska slappna av och tänka så frågade ledaren; ni ska känna att det känns bra, känns det bra ända ut i lillfingret? och det kändes som om första reaktionen bara var nej. sedan frågade hon; känns det bra, känns det bra i bröster? och nej igen.

det skrämmer mig lite. för jag försöker alltid vara på bra humör, försöker le, uppskatta småsaker - även ifall jag helst skulle vilja stanna i sängen och gömma mig under täcket föralltid. men detta nej, är något som skaver inom mig. som en kviven som skrapas mot varenda liten del av din kropp och man ligger bara och väntar på hugget. kanske är det en rädsla, något som är jobbigt eller en saknad. men det skaver och bakom det där leendet så ligger det, och bara väntar.

matteb

nu har jag suttit med matten en stund och är nära självmord, eller åtminstonde tårarna. jag känner mig så fruktansvärt korkad och värdelös när jag inte fattar. usch. någon som är high på matte B som kan plugga med mig?

alla i min familj har gått natur och fått mvg i alla mattekurser, jag går samhäll och tycker att matteB är ett helvete. jag är familjens svarta får typ.

dessutom blev muffinsen asäckliga.


muffins

idag skulle jag och my baka chokladmuffins, våra favvos. olyckan började med att vi inte hittar kokboken, sedan hittar vi inte heller kakao.. så någon har något emot att vi ska baka chokladisar. så nu hittade vi på ett par egna med massa vit choklad i, he he he. snart ska vi börja plugga lite. matte it is!

mysan sitter här och fnissar och säger; hihi du ser ut som en riktig bloggare!  hon hälsar hej förresten.

puss på er mina kära.


hum

man slutar aldrig förvånas över människor, right?

sängeninmyheart

idag är jag superdupertrött, och jag har ätit upp min marabour. det gör mig ledsen. he he. så vad har hänt idag? inget speciellt, skolan och en sen en snabbis till stan med Ida. Nu ska jag snart ta en promenad med Julia. Ska bli mys.

du är fin.

dontgoaway


cinderellainapartydress

sitter och kollar lite i min almenacka.. jag är uppbokad varenda helg fram till att jag kommer hem från new york. jag känner mig poppis.

igår var det roligt, vi åkte ut till Romelanda. Där var vi tre tjejer och 14 killar, åt middag och drack vin. Mysigt. Dock var jag supertrött efter mina två timmars sömn så när sofia och lisa skulle gå ut och "ta lite frisk" luft så tänkte jag "huuum passar på och ta en powernap" så jag gick upp och la mig och bad dem väcka mig när de kom in, men när de väckte mig tänkte jag "bara tjugo minuter till" men tjugo minuter förvandlades till två timmar.. men skönt var det! kvällen slutade lite speciellt och vi tog en taxi hem.

"är man en bra vän om man låter sin kompis spy på en?" - kvällens sms..

songstoloveto

Andreas Johnson - The games we play
Blue October - Congratulations
Glen Hansard and Marketa Irglova - Falling Slowly


skrivermersen


tired

nyss hemkommen. oooont i ryggen. blev vilt igår! kom mycket folk, slagsmål, dans, dans, dans och lite sovande på madrass. men det var trevligt folk och jag har jätteroligt! nu sitter jag och gör i ordning mig lite inför lite tjugoårsfirande i Romelanda. kuligt. lär dock vara död imorgon. pusssis.

clothesoftoday

Ändå lite dagens outfit, höhö

Chinos Sunshine 365
Linn Sunshine 365
Tröja  Henri Lloyd
Skor Vagabond


revengeissweeterthanyoueverwere

Lite kul med mobilbloggning förut va? Naturprovet gick jättebra!
Nu sitter jag och ida och taggar lite, klockan sex går bussen mot skärhamn och party!
Hoppas ni får en bra kväll!



ser inte alltid så cepe ut..

dålig fikare jag är..

016477f9c81e19141c48c4ea435ca070.png

Kolla varifrån!

dålig fikare jag är..


superman

The Kinks - Superman
Bästa låten!



Woke up this morning, started to sneeze
I had a cigarette and a cup of tea

makemefeelgood

nu har jag duschat, gjort inpackning, målat naglarna.. tagit hand om mig själv helt enkelt. bra va?

min tunga börjar göra riktigt ont, rekommenderar inte brännskador på tungan. he he he. hade inte förvånat mig om den ramlade av.



fina vaa?


withmysmile

tjabbatjenahallå.

idag har jag pluggelipluggat. naturprov imorgon, yeeey. fast jag är faktiskt duktig måste jag säga, eller det är lätt typ. nu kommer alla tycka att jag är en självsäker biatch. jag har aldrig fattat det där egentligen, varför får man aldrig säga att man är bra?

jag menar, det finns dagar då jag verkligen känner mig typ SÄMST. och när det då är en sån dag, när man verkligen känner det, då får man inte njuta av det. så ja, var inte rädda för att vara bäst ibland typ.

idag är jag bäst.

(är ganska trött nu, så ja, sammanhängande text nej tack)


hereyougo

Jag har inte fått en blund

På flera dagar, nej

Inte för en sekund

Släpper jag tankarna på dig


sittingintheschool

om ni inte fattar var jag är borde ni typ hänga er själva med närmta snöre. jag har tråkigt. naturkunskapsprov på fredag. jobbat bra i matten. gillar kortfattade inlägg. hörs sen. puss.

saygoodnightandgo

alltså jag kollar på den rätta för rosing. det är superhemskt. fatta om man är i den som får åka ut. tjejen man tycker om väljer typ sex killar framför en. det är ju superhemskt! nu börjar desperate houswives.

det blev fika nu på kvällen, vallgatan såklaaaaaart. fast jag brände mig på tungan förut, typiskt mig jag vet. det gör sviiiinont.

i need your arms tonight..


18år

Vill bara upplysa er om att om exakt en månad fyller jag 18, då får någon gärna ge mig detta underbara halsband!


http://www.modekungen.se/shop/dam/accessoarer/smycken/halsband-klocka/p_2093.html

ichliebedeutch

hallojsan.

sitter och pluggar tyska i mitt kök, har precis gjort varma mackor typ hundra liter kaffe. perfekt om man ska skriva om MOZART. fast.. som vanligt bränner jag mig på tungan..



en omsminkad liten lop(p)a i en väldigt pluggande tillstånd

Usch

Den här artikeln; http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/144312-reinfeldt-stodjer-the-pirate-bay  är bara för töntig. Älskar skvaller visst, men känns som om det går liiite över gränsen. Det handlar om att Reinsfeldt son stödjer piratebay på FACEBOOK, vilket går emot pappa fredrik.

Gustaf är FEMTON år. Verkligen chilla Sverige. Give me a break.

Helgen

Hej bloggis.

Har haft en riktig kanonhelg måste jag säga! Började i fredags då det blev pizza i Surte med Anna, Emma och My. Sen traskade vi upp till emma och det slutade med att jag somnade i emmas knä.. så pigg var jag. Igår var jag först med lisa och sofia, glodde sex and the city och åkte sedan till Daniel på chillkrök typ (eller ölfik som är det ballare ordet). Det var typ perfekt, inte så många människor, men goa människor! Hade svinkuligt.

Idag, har jag inte vart så pigg. Det har vart typ; sängen, frullen, sängen. Som tur var raggade Linn och Anna upp mig och Lisa på en fika och vi drog in till stan. Efter en alvedon och en stor latte var jag på topp igen! Nu sitter jag och Lisa här och ska snart dra på en rulle! ha det ggggggggg.

Pöss.

P.S.. allt det där jag inte skriver i min blogg.


RSS 2.0