Paus

Ibland händer det saker, saker som får ens värld att omskakas och det känns som om man tappar fotfästet. Man ser människor, människor som ler och skrattar och man förstår inte att om kanske bara några veckor, månader eller år är de dem som betraktar lyckliga människor. Man förstår inte att man en gång var de som skrattade helt oberört och ovetande om vad som händer. Och verkligheten skrämmer mig.

Jag tar bloggpaus. Vi hörs.


If you leave

.... men Nada Surf är oslagbar.

Godmorgon alla söta!

Hur mår ni? Idag är jag trött (som vanligt), för vet ni varför? För att de började klippa häcken på huset brevid halv åtta imorse. Och jag med mitt dåliga morgonhumör ville seriöst döda människan som utsatte mig för sån tortyr. Fruktansvärt. Väcker man mig på morgonen så är jag inte att leka med.

In this very moment är Sofia på väg ner till mig, vi ska in till Göteborg, köpa lite grejer, hem och packa och sen åker vi! Kommer bli underbart. Hoppas bara på att det kommer lite fint väder också!

Ha en bra dag!


Lite visdom

Jag läste en gång om en man som åkte från stad till stad, bara för att hitta ett ställe där ha kände sig hemma. Och när han hittade det, oavsett vart äni världen det var, så skulle han slå sig ner där och stanna för alltid. Kärlek. Vi går från hjärta till hjärta, från person till person, för att hitta det där lilla extra. Och när vi väl hittar det, oavsett vart än i världen det är, så kommer vi slå oss ner där och stanna för alltid.

En bild


Hear you me



Till vår älskade linnplockepinn

REA

 
Rea på Ellos nu och där kan man bland annat hitta denna fina! Sjukt billigt.

Tidigt

Godmorgon.

Klockan är 09:52 och jag är uppe. Jag jobbar inte, jag har sommarlov. Varför är jag uppe tro? ... Jag ska till Tjörn idag! Och hälsa på min pärla Linn! Äntligen liksom!

Om det bara kunde bli lite finare väder så man kan njuta av att faktiskt vara på en Ö? pleeeeeeeeeeease.

Pink

Tjenare.

Lopalivet rullar på som vanligt. Händer inte mycket. Känns vettigare att jag skriver när det väl gör det? Det blir alltså blogg- semester. På fredag åker jag och Sofia till vårt sommarställe, eller ah, släktens. Ska bli skönt att komma ifrån lite, får hoppas på fint väder också!

Puss

Shopping

Köpade denna fina! Perfekt till stranden, till vardags eller när man bara vill slappa. Gult är så fint nu på sommaren också! Löööööv it!


Blondinbella

Alltså. Nåt jag inte förstår är varför alla klagar på vår bloggdrottning Isabella Löwengrip. Jag började undra över ilskan och började själv läsa hennes blogg. Och ..... den är skitbra! En av de bästa faktiskt och jag tycker att hon förtjänar allt hon fått genom bloggen. Hon skriver om politik, kläder, hennes liv, mat, träning - ja det mesta faktiskt. Dessutom hinner hon samtidigt gå i skolan och få toppbetyg. Hon borde helt klart ses som en förebild! Hon är jätteduktig och jag älskar hennes blogg!


BLONDINBELLA <3


Tyst

Är ju lite tyst om mig nu så här i sommartider, egentligen vet jag inte varför. Antar att jag helt enkelt inte har orken att sitta och skriva. Så vad jag gör så här på dagarna? Jag är ute och flänger, är med vänner och spelar tv- spel. Rätt skönt sommarlov måste jag säga! Bara nu i natt hade vi lite Guitar Hero maraton och Ida och My var här och spelade (och klagade på dålig uppdatering i bloggen!), jag börjar faktiskt bli bra nu!

Så idag, händer inte mycket. Blir det fint väder blir det nog Liseberg ikväll. Nu är Ida och Kalle här och spelar Wii Olympics 2008.

Skriver kanske senare!

Puss

Guitar Hero

Gissa vad jag har fått idag.
Gissa vad jag har gjort idag..

Midsommar

Tjena.

Min midsommar blev väldigt bra faktiskt. Började hemma hos Sofia, sen kom lite tjejer, blev lite sex and the city, kom lite killar och sen så vidare ett tag, tillbaka och mys! Helt underbart. Gjorde finfina kransar också!

Dagen till ära hade vi köpt fyra liter jordgubbar, mycket uppskattat! Jag älskar jordgubbar. Dessutom har jag hört att man får vita tänder av det och att kändisar typ borstar tänderna med jordgubbar? Låter helt enkelt som en ganska trevlig skönhetskur.


Naglar

Sitter och filar lite på mina naglar nu och jag ser att jag har typ brutit varenda nagel på högerhand, men nästan ingen på vänster hand. Är det för att jag är högerhänt och använder höger mer tro? Sms;ar ju men naglarna, skriver med den på datorn, spelar gitarr med höger osv osv. Får lägga på något hållbart lack och hoppas på att det håller!

Så vad händer idag? Jag är grymt sugen på ett Sex and the city maraton och lite muffins på det. Ida har ju alla boxarna, men de är ute på Marstrand.. Så vi får se!

Maskerad

Om ni inte har fattat det på överskriften så var jag på maskerad igår, och vet ni var jag var? En speeermie. Ändå ganska kul idée. Vi åkte hem rätt tidigt så jag tog en nattpromenad med Ida och hennes pojk Kalle och sedan gick jag hem och åt glass med jordgubbar :) woho. Älskar nu när jordgubbar börjar bli så billigt så att man kan köpa det hela tiden.


Plåster

Som jag sa i förra inlägget så är det ju sommar nu trots det kassa vädret men vad är egentligen tecken för sommaren? När jag var liten (alltså typ fem) så tyckte jag alltid att när man hade plåster på knät, då var det sommar. Det var som ett bevis på att man kunde vara ute och leka, springa barfota och antagligen ha en klänning på sig.

Gissa vad som sitter på min knä nu - ett plåster! Välkommen sommar.



Snilleblixt 2

Som ni alla vet är det sommar nu, och jag har sommarlov och därmed börjar också den ständiga tävlingen om vem som har snyggast bränna. Men hur kul är det att ligga och sola då? Svintråkigt. Då kom jag på ideen om att ha en ljudboken på iPoden, då kan man alltså ligga där samtidigt som det inte blir alldeles för tråkigt. Mamma fick hem Henning Mankells, mannen på stranden, så det blir mitt första steg till en riktigt (rolig) fin solbränna!

btw, är det någon som är på att smörja in sig i cider och tävla om vem som får mest myggbett? inte det, nehej...


Tvättkorg

När jag kom hem för några dagar sen så hade min mor köpt en ny tvättkorg till mig, så himla fin.


Snilleblixt

Hej blogg.

Blir inte mycket skrivande när det är såhär - sommarlov alltså. Det känns som om jag alltid är på väg någonstans, alltid har något att göra osvosv. Det blir inte mycket tid över helt enkelt. Och när jag väl kommer hem runt elva - halv tre på natten så orkar jag inte sätta mig och skriva. Förlåt. Stå ut med mig bara.

Idag har det inte hänt så mycket. Vaknade upp hos My runt halv ett, trötta efter gårdagen (hennes födelsedag). Av mig fick hon bland annat två små silverhjärtan i en silverkedja, en tavla och ett nattlinne. Sen hade jag och Julia bakat små tårtor också! Tror det uppskattades :)

Just nu åker en luftballong förbi utanför mitt fönster, och visst hade det vart skönt att bara flyta omkring bland molnen och se en stad leva? Nu undrar ni hur en stad kan leva, men tänk bara hur livet dag efter dag påverkar och lever i en stad. Tänk hur det såg ut här för typ 100 år sen. Facinerande.

"På tvåtusentalet är tio minuter sen redan historia"
- Ibland får jag snilleblixtar.

Regn

Ännu ett inlägg om vädret, men det är så sjukt konstigt idag. Det går från sol, till moln, till ösregn. Svensk sommar I guess.

Vill bara hälsa till min underbara vän My som fyller år idag! Du är underbar och värt allt fint i hela världen.

Dessutom är hon snygg som satan! Älskar dig bästis.

Fotboll och tennis

Idag blev till en riktig sportkväll! Vi laddade upp med fotbollsmatchen hos Julia, illa att Sverige skulle släppa in i sista minuten där! Då slutade jag kolla. Sen trippade jag och Ida iväg till Tennishallen för att träffa Idas pojkvän Kalle + hans vänner Calais och Karlsson. Blev en himla massa spelande men det var riktigt riktigt roligt faktiskt. Sportyspice som jag är kanske jag borde göra en satsning? ;)

Btw. Jeans är något som står väldigt högt på modet just nu, men man behöver inte överdriva. Ett jeansplagg räcker. Jacka + byxor? Illa.

Vädret

Nu skulle jag kunna skriva att solen skiner, att jag har legat ute hela dagen och att min kropp ömmar rött. Men det gör jag inte, för det är lixom inte så. Det är molnigt, grått och svinkallt. Jag har inte någon sommarjacka och jag hatar jeans. Kanske får byta de svarta shortsen mot min svarta chinos ikväll?

Fotbollsmatch ikväll. Chips, cola, tjejer, hos Julia. Wonderful.

Ida hälsar att hon är cool, men det finns nog delade åsikter om den saken.

Ha det fint. (så ska ni säga tack detsamma, vilket jag aldrig gör själv - vilket är rätt pinsamt) Ciao!

Amy Diamond

Haha vet ni vad jag gjorde igår? Jag var på Amy Diamond.. Det var typ vi och femåringar som kunde alla låtar utan till. Men det var kul och hon var faktiskt bra! Coolt ändå, att göra karriär när man är så liten och kunna stå på en scen med världens utstrålning och faktiskt vara jättebra med publiken. Lite dröm på det.

Idag blir det för övrigt Marstrand och Ida. Trevligt!  :)


Ännu en morgon

Godmorgon!


Nu har jag sovit ordentligt, förutom att ha blivit störd av sms från en viss Ida som låg vaken i alldeles för lugna vatten. Jag har fortfarande lite ont i ryggen, men jag hoppas på att om jag bara inte tänker på det och låtsas som om allt är som vanligt så går det nog över, det funkar ibland faktiskt.

Idag ska jag till stan med min pratiga vän Julia. Hon är så pratig så att om hon gifte sig med en döv man hade jag inte blivit förvånad. Hon hade nog kunnat prata för dem båda. Men jag gillar henne starkt.


Jag ska också försöka hitta min iPod sladd eftersom den slarviga delen av mig (alltså typ 99%) har tappat bort den och jag är i desperat behov av den eftersom jag har en massa musik som jag bara längtar efter att dunka i hörlurarna när man är påväg hem om natten.

Förövrigt är Nada Surfs nya album Lucky en väldigt lycklig saga. Wonderful.





Jag gillar dig!

Youtubeklipp

En av alla låtarna han körde. Sjukt bra live btw!


Salem al Fakir

Tänkte slänga ihop ett inlägg innan jag åkte förut, men då dampade det och jag orkade inte skriva om. Men nu är jag här, finally!


Dagen har spenderats hos Anton och sedan på Liseberg med tjejerna och Salem al Fakir. Med min sjuttonde alvedon på tre dagar (behandlingshem någon?) trippade jag iväg till bussen. Det enda jag visste var att han hade krulligt hår och kunde spela typ sju instrument, men jag hade för mig att jag tyckte att han var rätt kass - men oj så fel man kan ha! Han var det skönaste på länge måste jag säga! Helt klart sommarens idol.


Förresten har ju han Salem krulligt hår och det var sjukt mycket krull där. Man börjar ju nästan tro att ha är profet för krull- religionen där hans texter att bibeln, låtarna är psalmer och skaket med krullet han gör på scen; det är så de ber! Ännu en av mina kassa ideér jag vet.




Nästan  lika charmig som Seth Cohen i OC. Fast bara nästan.

Real wild child



Så här vild var jag igår.
NAAAAAT.

Förbättring

Hej älskade ni.

Har vart lite tyst om mig, men jag har haft så ont/hög feber att jag knappt orkat ta upp datorn. Men idag har jag ännu inte tagit en värktablett och är på bättringsvägen! skönt.

Igår var det skolavslutning och jag pallrade mig dit, fick mina betyg, städade skåpet och sa hejdå till klassen. Känns inte riktigt som om det är sommarlov än faktiskt. Kan bero på att jag inte var ute igår, på den inofficiella "det är skolavslutning - vi ska festa" - dagen. Jag låg hemma hos My på kvällen och hade ont, tog två alvedon, gick ner och hälsade på Isak och hans klass vid älven och sen innan tio gick vi hem och glodde på Sex and the city. Inte mycket festande här inte..

Så vad ska jag göra i sommar? Har inte mycket planerat faktiskt. Jag ska inte jobba (!). Jag ska helt enkelt bara ta det lungt. Har en shoppingresa med mor (och förhoppningsvis med My och hennes mor) inplanerad, men vi vet inte vart vi ska åka, jag röstar för USA!

Aja, ha en glad sommar allihopa så hörs vi sen! :) Puss!

Sjuk

Tju!

Jag är sjuk, och då menar jag inte sådär halvsjuk som man kan vara ibland utan verkligen SJUK. Det började inatt och jag fick jättehögfeber, låg och skakade och frös och hade ont i ryggen och lungorna. Nu har jag tagit tre alvedon och druckit kaffe (koffeinkick oh yes) så nu känns det lite bättre, men jag vill verkligen inte vara sjuk! Imorgon är det ju skolavslutning och sånt - jag hoppas att jag iaf kan gå till skolan..

Puss.

Opera - en klassfråga?

Kära läsare.

Jag skriver inte ofta om politik, dels för att jag inte bryr mig så fruktansvärt mycket (tragiskt men sant) och dels för att jag inte kan så mycket - men idag läste jag något som gjorde mig upprörd.

På första sidan i Göteborgsposten del tre står det en rubrik som lyder "Opera eller inte - en klassfråga", i samma artikel ingår en undersökning som det står att den som oftast går på opera är över 56, högutbildad och röstar blått och att det är mest moderater som går dit. Att publicera en sådan här sak tycker jag är helt fel, eftersom det tyder på att de menar att det bara är den borgliga delen av befolkningen som går på Opera - och då inte efter dess tycke utan efter deras pengar och "klass".

Jag tycker att journalisten som skrivit detta borde ta sig en titt på hur den högra regering är uppbyggd - nämligen genom mycket influenser från konservatismen. För att förklara konservatismen skulle man kunna säga att de står för att att bevara det gamla och att ha kvar gamla traditioner - där i bland kulturen. Är det då så konstigt att det är just de borgliga som går dit? Att de som vill bevara det, försöker att bevara det? Absolut inte.

Det står också "Ju svagare ekonomi, desto färre besök på operan"; men är inte det ganska uppenbart? Opera är en ganska påkostad tillställning, scenljuset, skådespelarna, alla kulisser och kläder m.m. Vet ni tillexempel om att man anlitar designers till att skapa hela "teaterkollektionen"? Herregud, det är klart att det kostar. Och för att knäcka mig själv så kostar faktiskt inte en operabiljett mer än en dag på liseberg, en hockeymatch och i vissa fall inte mer än ett biobesök. Dessutom, är det så logiskt att ens unna sig själv något av ovanstående om man har en dålig ekonomi, skulle inte denna undersökning bli exakt lika dan om man gjorde den på något annat ställe? Antagligen.

Opera är ett nöje, precis som allt annat vi gör för att få den där känslan av välmående, vad man lägger tiden på har till ens intresse att göra, inte till politik.

Guess

Hallå alla fina!

Nu har jag piggnat till, efter en film med Anton och sen en dusch när jag kom hem så är jag nog i den bästa formen jag kan bli idag. Och vet ni vad jag har kommit på idag? jag önskar att jag kunde sy!

Tänk er att kunna sy allt ni vill ha, hittar man inte något som passar eller som faller en i smaken - sy det! Skulle vart rätt kul helt enkelt.

Sitter och tankar ner resten av alla avsnitt av Gossip girl (14 - 18), Jenny i serien syr ju lite av sina egna kläder. Cool brud.

Såhär såg jag ut


Sofias B- day

Godmorgon.

Min huvudvärk idag säger det mest, såret på min häl (som jag inte minns hur jag fick) säger lite mer - igår var det galet. Vi startade hemma hos Sofia, med en Emmy som blandade goa drinkar, med tacos och flertalet tjejer, med Sofias bror + vänner, tja, kan det bli annat än just galet?

Efter att ha suttit där ett tag fick vi för oss att gå ner till mig och då trampade Sofia mig på hälen så att jag fick ett fett blodigt sår. Hemma hos mig var min syster och hennes pojkvän hemma - så när de andra gick hem till Sofia igen gick jag och ida in till min granne Malin och hennes vänner. Hon tvättade mitt sår och vi stannade kvar där.

För att beskriva händelserna efter det kan jag citera mitt sms jag skickade till Amanda imorse angående vårt välmående;
"Vi kom hem och gick in till min granne och tvättade mitt sår och sen hamnade vi där. Sen när de skulle till krogen gick vi hem, där ida ramlade ur sängen för att sedan bädda åt sig själv på badrumsgolvet. När vi äntligen somnade som vi i ungefär två timmar innan jag vaknade vid fem utan att kunna somna om, väckte ida och drack mjölk/te och satte på en film. Vi kollade i typ fem minuter innan hon gick och la sig i min säng och jag i min pappas där vi sov till elva/halv tolv. Huvudvärk it is"

Good girl gone bad? Only time will tell.


Soligdag

hejsan!

nu sitter jag och Ida och slår in och fixar lite inför ikväll! riktigt mys. har hunnit sola lite också, får hoppas på att jag fick lite färg och inte brände mig. har inte kollat än :p  har också upptäckt att jag har en del myggbett från igår! inte kul.

hörs sen!

Nytt i garderoben

Okej, jag har syndat.

Igår när jag och min vän Ida var inne i stan (eller ah, backaplan) för att köpa present till Sofia så råkade vi stöta på något som fick mig att falla direkt. Nämligen en tee från Diesel.. Och jag frågade mig, behöver jag den? nej. Behöver jag mer vitt? nej. Är 400 kr för dyrt för ett tee? ibland. Trots det kunde jag inte hålla mig och den fick följa med hem..

Men är den inte underbar???


Tjaffs

Jag och mamma hittade ett par ljusa Levis med världens tjaffs hemma, funkar lite sådär va?
Nja, jag ska göra om dem till jeans- shorts.

Och vet ni vad jag kom på?
De var lite tajta, de har ju aldrig varit använda så det är varken slitna (sandpapper, sandpapper!) eller uttöjda.
Eftersom min mage júst den här veckan är svullen och jag har rätt ont, så har jag ingen lust att gå in dem heller.
Så därför satte jag byxorna runt en stol och, ja, om det funkar kommer de ju vara just uttöjda!

Kommer tillbaka med resultatet senare.


Sommarnatt

Godmorgon alla fina!

Är uppe riktigt tidigt idag, kunde inte sova. Dels för att jag har så kvinnligt ont i magen som det kan bli, dels för att jag har en jävla (ursäkta språket, men det var nödvändigt) massa fiskmåsar som låter. Och sen har jag en Ida som sover i min säng också.

Så vad gjorde vi igår? Hum, vi var här hos mig och käkade middag! Supermysigt. Fyra tjejer + Kalle + Isak, kanon! Blev kanske lite mycket konstiga sms till människor - ber om ursäkt - men annars var allt totally FAB!



En Evelina på min altan! sötgöte.

btw så funkar alkohol med alvedon, fick ingen effekt alls faktiskt I'm chocked.

Nationaldagen

Du gamla du fria .... Ja, idag är det Sveriges nationaldag. Heja oss! Fast jag ska inte göra så mycket idag faktiskt, prinsessan Victoria är här i Kungälv men nja, okej hon är grym, men orkar jag titta? nej. Idag ska det inhandlad present till Sofia!

Studenten gick bra, men i tristessen hamnade jag på en stol med massa champange, kanske var mindre bra men jag har nog aldrig varit så social mot vänner till familjen förut! Jag var supertrevligt.

Sen på kvällen åkte jag ut till Marstrand med my och var med ida + lite esteter! :) mys.

Systerstudent



Idag står systers student på planerna!
Congratz.

Parfym tips

För några år sen, typ två eller tre, var jag i Nice i frankrike. Som ni vet är frankrike känt för sina parfymer. På en liten bakgata hittade vi en parfymaffär och köpte massvis med små små flaskor med olika dofter. Bland annat mina favoriter jordgubb och vanilj. Men det är ju inte särskillt praktiskt att ha parfym liggandes i små glasflaskor - så igår fann jag lösningen. Igår på Åhléns hittade jag små "sprutflaskor" och köpte hem en. Det funkade perfekt och nu har jag en liten jordgubbsparfym redo att sprayas. Totally fab.




"I said I wanted a pony"

Nattlig promenad

Igår kväll, tog jag och en viss person ut och gick runt halv tolv tiden, och det ver mysigt så länge vi var tillsammans, men sen att gå hem? Tvek på den alltså. Av någon anledning så får man den där känslan i magen om att något "inte bra" ska hända och man tittar bakåt var och varannan minut. Precis så gör jag med.

När jag var liten så var jag alltid rädd för spöken (det är jag fortfarande iofs.. ) och speciellt för att gå ner i vår källare. Då inbillade jag mig själv att om man bara sjöng för dem, skulle de blir som trollbundna och inte göra något ont. Ungefär som i den där sångare när det är snubbe som spelar flöjt och så springer alla råttor efter (gud, är jag för gammal för att komma ihåg sagor nu?).

Så det var precis vad jag gjorde igår kväll, mitt i den tystade natten började jag sjunga. Dessutom var det ingen ute så jag kunde sjunga så att ingen hörde mig, och vips var allt det läskiga borta.

Sex and the city

The city har jag vart i idag, men de andra tre små bokstäverna ekar tomt i min dagsplanering. Men nu sitter jag iallafall bänkad framför just det, the sex and the city.

Att jag har vart i the city vet ni ju redan, där fanns inte mycket! Varken skor eller någon outfit inför min systers student imorgon, lite illa, men jag får gräva i både min och min mammas garderob antar jag. Och min systers present som jag var lite stressad över - fixat! Det blev en fin blommig sak som jag själv skulle vilja ha..

Annars har det varit en rätt lugn dag, redovisningar i skolan och sådär. Lite betygsnack (vilket klingar underbart i mina öron, WOOOHO!). En bra dag helt enkelt.

Puss alla mina hjärtan!

Tisdag

Hej bloggen!

Ni får ursäkta att jag inte har skrivit, men det här med att bloggen ska flyttas hit och dit är ganska förvirrande, men nu sitter jag här inloggad och tittar på den "nya" designen (det finns ju de som har använt publishme aslänge).

Så vad har hänt på senaste? Igår var det ju balen, som jag skrev om, och åh, jag vill också gå på bal med en fin klänning, håret uppsatt i någon fin frisyr och ÅH! jag längtar redan. Fast inte efter studenten, det känns lite läskigt om jag ska vara ärlig. Att helt plötsligt få välja själv, att man står inför ett val som ska påverka hela livet. Ungefär som i skräcken att välja gymnasium när man går i nian, iallafall kände jag paniken och var en förvirrad sextonåring. Jag hade säkert nio val med Rudebecks på första plats, fast besluten om att inte gå på Mimers. Jag tror inte ens jag hade med Mimers på min önskelista, men efter ett besök i Rudebecks stela matsal så var jag besluten, jag vill inte gå på en helt ochillig plats och det blev Mimers. Nästan tur det, vart hade jag varit idag annars? Slutet gott, allting gott.

Idag har jag vart i skolan, fått reda på lite betyg och sådär. Har något konstigt ont i halsen så jag kan knappt äta, men Ida är här nu och vi har bakat muffins så dem ska nog gå ner!

Puss på er!


Bristvaror

Godmorgon alla glada! (och alla ni andra också för den delen)

Hoppas allt är bra. Snart ska jag till skolan för ännu en slapp dag. Antagligen blir det bara betygsamtal, vilket är rätt skönt med väldigt onödigt. Förstår inte varför vi ska gå dit när vi ändå inte har något vettigt att göra. Då är det väl bättre att de låter oss vara hemma och sola och slappa och kanske till och med bada, än att vi sitter i skolan till klockan fyra och gör ingenting?

Angående rubriken upptäckte jag imorse att jag inte har några toffsar, eller hårspännen. Påminn mig om att köpa nytt!

Ikväll är det iallafall Mimers Hus bal, och förmodligen beger jag mig dit ut med lite vänner för att titta!

Nu ska jag kila till skolan, puss påre!

Inköp

Hum, funderar på vad jag ska köpa. Behöver verkligen ett par nya skor och en klänning eller linne till studenten.

image118

Svarta skor från Vagabond.

image119

Blommigt linne från Protest

image120

Blommig klänning från Koola Anna

Hemma igen

Nej säger jag bara. Att shoppa ensam är inte min grej. Jag hittade ingenting, varken till mig eller syrran.

Så, vad ska man köpa till någon som tar studenten?

Gothenburg I came back to you

Godmorgon!

Idag ska jag åka till stan och för första gången alldeles själv. Jag vet, finns säkert folk som gör det typ varenda gång men jag är inte en av dem. Det känns så läskigt att vandra omkring utan någon brevid, någon som finns med som smakråd, någon som visar vägen, någon som .. Anledningarna kan göras till många. Scary.

Igår hamnade var jag hos Ida på Marstrand och bakade muffins och varvade Guitar Hero på Medium! det ni!

Hörs sen.

RSS 2.0