Tell me this night is over

Maybe you all would consider it a joke
If I say that I hate myself
But now and then
When I look into the mirror
All I see is a big mistake
-And wouldn´t you
Well, I just wanna be fun
Just wanna be the one
Who makes you smile
Well, I just wanna believe
That I could be something to someone
- Am I the only one around here,
Who´s not gonna live my life in fear?

Skrillor

Alltså dessa ständiga påhopp ang. uppdatering är stressande! Men här kommer väl ett inlägg, för dig mia.

Idag har vi åkte skridskor på grympan, det var svinroligt! Roligaste på länge. Förövrigt ska vi också en liten klassfest på lördag, vilket jag längtar supermycket till - kommer bli kalasbra!



Förvrigt har det inte hänt så mycket, det har trots allt bara gått två dagar sen jag senaste uppdaterade.

Jag måste bara fråga er en sak, vissa dagar i skolan är kortare än andra, som tillexempel idag när jag har två lektioner på skolan och sen gympa. Är det då värt att ha på sig fina kläder? Nej. Korta dagar är fuldagar.

Vad tycker ni?

Kommentarer

Daniel, jag har inte lagt ner. Det känns bara inte som om jag har något att skriva om.

Men idag har jag faktiskt tänkt, på det här med kärlek. Och alltså jag är verkligen lycklig och sådär men vet ni egentligen hur JOBBIGT det är att vara kär? Man vill vara med personen hela tiden, man blir galen om personen inte svarar på ett sms, man kan sitta uppe och vänta på att personen ska höra av sig tills den gör det, för minsta lilla grej blir man orolig att man ska förlora personen, alltid vara rädd för att göra fel osv. Fundera på det alla ni som klagar på att ni är så olyckliga pga att ni inte har någon!

Tolka det inte fel,  Max är bäst och jag älskar för fullt,
men speciellt nu på kvällarna, saknar jag honom så det nästan gör ont, trots att jag träffade honom i skolan för sisodär 7 timmar sen.. Galet.

Coaster

Det är inte lätt när det är svårt är en mening som skulle passa bra in på dagen - och inte bara för att jag för tillfället läser Oliver Twist på engelska som är fylld av svåra ord och gamla slanguttryck, också för att livet spelar ett livfarligt spel med oss alla.

Livet är som en berg och dalbara, ibland går det upp - ibland går det ner. Det finns en början, men också ett slut. Och blundar man bara och låtsas som om man vore någon annan stans går snart det skrämmande över (och har man tur kan man ju alltid hålla personen brevid i handen). Allting löser sig förr eller senare.

Förövrigt händer inte så mycket, går i skolan lixom. Träffar vänner och Max. The eeend.

Ondska

Jag tittar ut över min klass och slås av tanken, alla här inne har någon gång blivit grovt sårade och de allra flesta har säkert sårat någon annan. Jag tittar ut över världen och ser folk i krig och i nöd och samtidigt folk som gör att problem uppstår.

Då undrar jag, vad händer med världen? Vad gör vi med världen och vart kommer vi att sluta? När är det nog?

What comes around goes around.


Tjejer

Tjejer är fittor som borde hängas. Inte undra på att världens styrs av män, för vet ni vad tjejer styrs av? Svartsjuka, hämnd, hat, avundsjuka och en strävan efter att vara störst, bäst och vackrast. Låter som en perfekt beskrivning på världens alla diktatorer och det är nog vad tjejer är egentligen - en kvinnlig kopia av hitler fast på en helt klart oseriösare nivå.

För vad handlar all världens skitsnack och tjejbråk om? FJANTIGA, OVIKTIGA SKITSAKER! Det handlar om att någon strular med fel kille, flirtar med varandras pojkvänner, skitsnack om småsaker eller helt enkelt bara allmänt ogillande mot folk. Och allt detta för att på något sätt såra någon. Finns det inte andra saker som är värt att lägga ner sin tid på?

Är det värt att dömma folk efter deras val,
som man egentligen inte vet något om?
Är det värt att få någon att må dåligt,
 bara för att man kanske är lite irriterad?
Är det värt att göra saker,
bara för att såra/förstöra för någon annan
eller för ens egen vinning?

Jag blir så trött på er! Och nu skriver jag detta med vetskapen om att jag själv säkert har medverkat på många av ovanstående saker.Behandla andra som ni själva vill bli behandlade, med respekt, ärlighet och godhet.

Förnedring

Hej blogg.

I vissa tider har det nästan uppstått tredje världskriget bland kommentatorsfältet, det har diskuterats, bråkats lite och ja.. Nu undrar vi förstås vilket skit just jag har skrivit för att få utstå det här, och grejen är att det inte ens är jag som har skrivit.. Utan själva talket har uppstått genom en kommentar, osv osv.

Be nu om ursäkt till min blogg för att ni har fått den att känna sig som ett chattrum. Ni vet vilka ni är......

*host* ironi *host*

klant

alltså. jag är väldigt klantig, och inte sådär lite, utan megasuperasklantig! tex har jag tappat bort mina nycklar så många gånger på mimers att favas vet hur mina nycklar ser ut och har också erbjudit mig att ha en extranyckel hos honom..

idag har jag alltså glömt våran assvåra tyskaarbete, som vi ska redovisa och kunna utantill tills imorgon, i skolan. tjuhu på den!

RSS 2.0