wiii

halloj! har precis kommit hem efter att ha övningskört lite, körde i en rondell! woho. mor min tjatar på mig om att jag borde spela sånt där körkortsdataspel, så får väl göra det..

iallafall, roadtrip idag! vi hade hur kul som helst. klockan sju åkte amanda framför ratten, ida vid sidan om och jag och sofia i baksätet iväg. laddade med grymma roadmix flöt det på. snart var det kissepaus (även kallad rökpaus av vissa..) och jag hittade en mycket äcklig toalett. höll på att spy. offentliga toaletter.. euw.

vi kom fram till vårt mål, ullared och sprang runt där ett tag. hittade nästan ingenting men det var kul. efter att ha lullat runt i alla andra outlets där åkte vi till varberg och åt. träffade även fanny och jag köpte ett görsött linne! sen åkte vi hemåt igen. helt underbar och otroligt rolig dag! TACK. <3

dålig uppdatering igår. förlåt.

0-371601dc0033423ae306e09debfe2320.png

Kolla varifrån!

dålig uppdatering igår. förlåt. idag är det roadtrip vill ullared på g! nu är i åsa tror jag, lever alltså än så länge.. ciao!


.....

orkar inte vara glad ikväll. gonatt.


tunikor

halloj. sitter och väntar på att the hills ska börja och på att min mamma ska komma hem så hon kan ta hand om mig och laga mat o sådär. var hos skolsyster med min häl idag och hon sa att hon tyckte att jag skulle gå till läkaren för att få antibiotika.. hell no, tänkte jag. mitt schema följande helger framåt är alldeles för fullt för det. bara min vecka ser ut såhär:

Måndag: först skola, sen hängde jag med julia till läkaren när hon skulle ta en spruta, nu är det väl bara att sitta här och vila foten..
Tisdag: Nationella prov i Engelska! BLÄ.
Onsdag: Lite flickor och jag lyckas få "feber" samtidigt och drar en roadtrip till ullared! har aldrig vart där förut så det ska bli riktigt roligt.
Torsdag: Börjar med skola, och sofia om du läser detta, GLÖM INTE REDOVISNINGEN! Sen blir det universeum för lite info om alternativt projektarbete där. sen är det ju valborg också, så ska på en ferre och ha på mig en totally fab tunika som jag har längta efter att få ha, haha. jag är besatt av tunikor.
Fredag: funderar på att följa med min familj till sommarstället, så vilar jag lite och de blir glada för att ha mig med.
Lördag: Antagligen utgång med linn, emma och anna!
Söndag: Söndag är en vilodag, jag känner säkert för bio.

uppfinning



blev väl rätt så naaaajz?

tillbaka

hej bloggis. nu är jag tillbaka efter min allt mer vanligare helgpaus, med en trasig häl och massvis att berätta!

så vad har jag gjort i helgen? fredagen började såklart med skola, sedan åkte vi (jag, ida, hanna, linn, johanna + lisa, dilan, tim och simon) in till stan, jag och ida köpte branmuffin och latte på condecco och satte oss vid vattnet. supermys! sen drog vi oss bort butterix och köpte masker inför morgondagens maskerad. jag hittade en görfin i spets!

planerna för kvällen var ganska skummiga, hade planerat utgång men alla var trötta och fattiga haha. så slutade med att jag, hanna och isak spelade wii hemma hos mig och sen vid halv tolv så drog jag och hanna (vi som har åldern inne, hehe) till kungälvsstället combi. blev en kanonlyckad kväll trots allt!

vaknade på lördagen med en härlig huvudvärk, ida ringde och kom hit och vi låg och schtekte lite på altanen, fick både färg och en söt shortsbränna! lööv it. senare kom amanda och hennes kompis frida och vi käkade pizza o sådär. sedan kom linn, hanna, johanna och lisa och det stora fixandes började! tilsammans med drinkar och singstar blev vi härligt glammiga med våra masker. senare drog vi till combi för Tim och Simons (Timon haha) 19årsmaskerad. kvällen blev ganska lyckad om man inte räknar med lite bråkigheter på kvällen. dock skadade jag min häl när en vakt puttade in dörren rätt på den, blev ett fint litet jack och jag blödde som en gnu. tog slut på alla plåster för att jag blödde igenom, men tack för alla som hjälpte mig!

igår blidde det mest slappning och återhämtning och på kvällen åkte jag och my in till stan för en fika med anna, emma och linn! kalasbra helg!

haj

jag är supertorr. borde verkligen smörja in mig bättre.. hum. borde ta hand om min lyckligtsvis fina hy bättre.. hum. känns som om jag tänker högt här..

så idag har jag varit i skolan, lite kul eftersom vi har en massa spanjorer här. fast jag blir lite sån här också, lixom när de kollar på mig.. tänker de då; blåögd, blond och slampig? känns ju som det. fast de var grymma på gympa, typ bäst i klassen. lite pinsamt.

sen gick  jag och ida hem till mig, solade, snackade och lagade mat. härligt! snart kommer hanna kanske hit, sen blir det nog plugg och övningskörning.

pussis

envanligonsdag

halloj. idag har det varit som rubriken avslöjar; en helt vanlig onsdag. har inte hänt något speciellt helt enkelt. lite skola, lite träffar, lite övningskörning. köpte dock den där tunikan jag blev lite kär i, visar nog upp den här senare. hoppas ni har haft en toppenbradag!

du är fin.

armband

Fick typ ett pärlsätt av min systers pojkvän när jag fyllde år, så pärlade ihop ett armband igår. Att pärla är nog det skönaste avkopplingen och visst blev det fint?


körkort

GRATTIS TILL KÖRKORTET AMANDA!
(linn ville också vara med på bild)





och välkommen till familjen av plånböcker

tut tut

kan ni se mig i en bil? nä precis, det kan inte jag heller. fast .... jag övningskörde idag! och jag var typ duktig.. och det var typ kul ... kanske blev lite inspirerad av amanda som tog körkort idag! grattis gullet. förövrigt idag har jag hittat en superfin tunika som jag tror att jag ska investera i.. kanske imorgon. puss.

shopping

nu sitter jag och pluggar in ett tal som jag ska hålla imon, skrev ju ett om att jultomten finns. annars idag var jag i stan en stund med sofia, köpte en present till en viss syster som fyller år på tisdag, ett linne, björn axén smoothing control och en randig tröja från zara som vi sprang över halva göteborg för att hitta! jag är nöjd.


sjättesinne

i fredags skrattade ida när jag förklarade för henne att jag brukade känna på mig om något spännande skulle hända under kvällen/dagen. tji fick hon!



kärlek

har haft släktmiddag här nu under kvällen, och jag fick för första gången träffa farfars nya flickvän.  hon var helt underbar! pratade absolut hela tiden, älskar att shoppa och att resa och berättade för oss om allt ifrån hur de träffades till hennes skada i benet till vad hon har köpt oså vidare. det mest underbara är ju det faktum att man verkligen ser hur lyckliga och kära och pluttigulliga de är - helt sjukt skönt för själen att se. kul kul!

underbart


dagenssms

"finns det någon plan för barbiegänget till mordet?"
- ida.

svar; hum. vi har tänkt att repa hans bil först.

grillmys

hallå! som sagt kass uppdatering under helgerna, men sån är jag och jag vet att ni älskar mig ändå (hoppas iaf) ..

så vad har jag gjort i helgen? i fredags var det tänkt att vi skulle på någon fest i rödbo, men det blev inte så och det slutade med att jag och ida stannade hemma hos julia hela kvällen, samt lite träffar utanför vårt älskade combi. igår var det först fotboll och sen grillmys som gällde, köpte 4 paket cigg samanlagt bara den dagen, dock var inget till mig. rökning dödar ju. kvällen avslutades med linn och hanna i min säng, bättre blir det inte (trots omständigheterna)..

du vet att jag saknar dig.

rosa

godmorgon .. idag har jag rosa byxor på mig !!! det kommer bli en bra dag. mycket bra.

hopeandglory

alla ni som har hört den långsamma versionen av cara mia (finns på spotify) , kommer förstå att även denna är underbar.
jag är lite kär i måns i smyg.


newyork



ett litet hus..



min nya bebis



shopping första dagen:
skor, två linnen och tröja från GAP
tunika och parfym från ralph lauren
klänning från banana republic
och dkny väskan!



sånt där godis som vi svenskar brukar finna i ben&jerry



!!!!!! (vet inte varför den kom åt det hållet dock)



starbucks frappuccino och gossipgirl!



husbandsrestingarea.. perfekt ju!

backinaction

nu kan jag inte hålla mig längre.. det spritter i fingrarna på mig. kanske är det vädret.. och jag är nästan frisk nu.

new York var skitballt, husen var skyhöga och shoppingen var grejt! ska inte klaga. gick loss på gap, skrek när jag såg dknyaffären och travade omkring med en starbucks. såg hanna montana också, kändispoäng!

nu sitter jag och pluggar lite.. om ligor och sånt. tråkigt alltså. igår skev jag ett argumenterande tal som jag ska ha på tisdag eller nåt, slogs mellan att tomten finns eller varför alla borde ha darin som bakrund på sin blogg (fjortisarna älskar det, alla andra hatar det = bra PR!).. tog tomten.

ha en superduperbra dag!

sjuk

hej babes. antar att jag borde skriva nåt här, men jag har gått och blivit sjuk och har absolut noll kraft. men jag har haft det toppen! återkommer när jag frisknat till. puss!

lalala

halloj! jag håller på att packa för fullt samtidigt som jag funderar över vad jag kommer att ha glömt och om DKNY's plånböcker är designade efter dollarn. Sedlarna platsade nämligen perfekt i sedelfacket.. Annars idag har jag sprungit mina ärenden, vart i stan med hanna och ida. Vi tog en avskedsfika och en liten shoppingrunda. Köpte tights, en klänning och skor!


fin va? :)

dagensplaner

Imorgon åker jag och min familj (minus syster) och My och hennes familj till New york! Tar med mig datorn och har bredband på hotellet, så lite blogginlägg lär det kanske bli.

Dagens planer är alltså följande:

Gå till banken (vilket jag redan gjort nu)
Gå till kemtvätten
Gå till bibloteket
Gå till My och hämta lite kvarglömt smink!
-  Gå till Lindex och köpa strumpor
-  Träffa Ida och Hanna och fömodligen ta en fika!

ha en bra dag!

dagens packoutfit!

0-4292785e341662f99b5be55ed69653a7.png

Kolla varifrån!

dagens packoutfit!


tack för i lördags!



Jag och Julia



hanna och linn!

och kallebaby (kallekrullet) också då!



slänger in en bild från i fredags också!

jag, mysan och ida.

ärlighet

Jag vet inte hur ni är, men jag är en sådan person som tror att allting händer av en anledning. Det finns en anledning till varför man gör som man gör, vad man väljer och också mycket på hur man är, även om det bara handlar om en liten sak som om man dricker röd eller grön mjölk. Det finns en anledning, även om den är så liten att man helt enkelt alltid har druckit grön mjölk, att det är en vana.

Detta gör att jag analyserar allting som händer omkring mig, jag analyserar varför människor gör som dom gör, varför jag gör som jag gör, varför saker händer. Och när något då väl händer, så passeras det tusen tankar genom mitt huvud. Jag kommer på anledningar till varför personen gjorde som den gjorde, och ni ska veta, detta är många tankar. Jag söker alltså efter ett svar, något som kan få dessa ångestladdade tankarna att försvinna och får jag inte det svaret, fortsätter tankarna.

Därför blir det jobbigt för mig ibland. Jag släpper inte saker förän jag vet sanningen. Och även om jag vet att det kommer att såra mig, så vill jag veta. Som ni vet, ibland när man har gjort något riktigt dumt, så kommer man på ursäkter. Sånt funkar inte för mig. Hade min pojkvän tex varit otrogen mot mig, hade jag velat veta allt. Hur han tänkte, hur hon luktade, vad han ser i henne. Och även om jag inte hade velat höra det, så skulle jag velat att han skulle svarat "Jag gjorde det för att jag kände för det, hon luktar gott och är jävligt het" istället för "Jag vet inte, vill ju inte ha henne, bara dig". Jag behöver ha ärligheten.

Så var ärliga mot varandra. Mot mig, mot dig själv, mot alla.

tillbaka

jag lever. jag har festat hårt, dansat på bardisken, tappat en nagel, fått jävligt mycket skoskav, glömt bort koden till bankomatkortet så automaten tog det, jag har druckit champange, jag har fått massa fina presenter, jag har varit jävligt bakis, jag har fyllt år.

17år

Halloj. Detta inlägg är kanske det sista jag skriver som sjuttonåring, för om cirka två och en halv timme är jag arton (yep, född 00:05) !!! Så min sista dag har jag spenderat såhär;

Börjar med tyska, visar sig att ingen hade gjort läxan. GÖTT, tänker jag. Då behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag inte har gjort det. Dock bestraffades vi genom att skriva en uppsats.. Ganska illa. Sen blidde det engelska, lika tråkigt som vanligt. Lite bättre blev det av att vi såg på film. Härligt. Efter det så kom det fruktade idrottsprovet.. Och? DET GICK FAAAAAAB! Tror aldrig det har gått så bra i idrott, riktigt lätt var det.

Sen mötte jag ju som sagt upp KalleKrull för lite glass och fika, hem till matten och my, vidare till lisa och ut till Marstrand till Ida! Busygurl. Passade även på att bära runt Isak på min rygg i skolan eftersom jag kände att jag ville vara lite barnslig..

Så vad har jag gjort som sjuttonåring? Mycket. Men, har sammanställt en lista på lite saker ni nog inte vet jag har gjort..

- Jag är fruktansvärt klantig, tappar bort mina nycklar dagligen, limmade tex ihop mina fingrar i fredags..
- Jag får vattenbrist jättejättelätt, kan ju bero på att jag inte dricker så mycket överhuvudtaget. Är också ljuskänslig (=INGEN BRA KOMBO PÅ SOMMAREN, jag får bära glajjor dygnet runt)
- Jag kan bara "flirtblinka" med höger öga, kan blinka med båda samtidigt såklart, men inte med bara vänster.
- Kan inte heller lyfta på enbart vänster ögonbryn, kan jag bara med högra eller med båda samtidigt. Skumt.
- Jag har aldrig blött näseblod i hela mitt liv.
- Jag har slagit ut båda mina halva framtänder, ena gången när jag ramlade i en rushkana när jag var liten, andra gången när jag cyklade på en tant (har detta något med klantigheten att göra tro?
- Jag har varit förlamad !!! Jag var fem jordsnurr och hade borelia och lunginflamation SAMTIDIGT.
- Jag har varit i Sverige, Danmark, Norge, England, Spanien, Frankrike, Österrike, Italien, Turkiet, Grekland och mellanlandat i Schweiz! På tisdag drar jag till New York och i maj till Tyskland!

Det var väl allt. Hejdå sjuttonåriga liv.









Sitter och fikar med kallekrull

0-5eb65bf78de07a20ac93931c9a5fa7f1.png

Kolla varifrån!

Sitter och fikar med kallekrull på glasscafét. Härligt!


kanske inte syns men.. Första hu

0-77f2c34da7fa62595248d82e47f2fb18.png

Kolla varifrån!

kanske inte syns men.. Första humlan!


just nu äre ba schtek

5de5f2ef339516283d9bc33363b6d19f.png

Kolla varifrån!

just nu äre ba schtek


RSS 2.0