Kändiskompis


The best friend o´mine har gått och blivit en riktig kändis, (eller hennes hus kanske), är på framsidan av Coloramas tidning och allt! Mäktigt.

image43

Jeans

Idag har det klassat sig, det mest oskönaste klädesplagget på planeten (om kanske inte korsetten tar priset), nämligen JEANS. Jag hatar jeans. Det är nog det värsta som finns. För det första ska man hitta ett par som sitter bra, vilket i mitt fall är ganska svårt eftersom jag har en ickeexisterande rumpa, sen när man har gjort det så ska man gå där dag efter dag och bara känna sig instängd. Nej, tacka vet jag leggings! Leggings borde vara skoluniform.

Jag har lust på att göra något ovanligt, men jag vet inte vad. Men vad gör jag egentligen dag ut och dag in? Sammanställde en liten lista till ert förfogande.

1. Går i skolan och pluggar
kommentar;
tråkigare får man väl leta efter?
2. Är med vänner
kommentar;
alla vänner, i love you, you're the best! men serri, känner ni aldrig bara för att göra något på egen hand?
3. Sitter vid datorn
kommentar;
msn, bilddagboken.. nja. sånt gör jag varje dag. sims är uttjatat och jag klarar inte ens att varva battlefield på easy.
4. Tränar
kommentar;
jag är laaaaaaaat.
5. Bakar
kommentar;
själva bakandet är kul, men man tröttnar på det också, och jag har ingen lust att göra något superkomplicerat som avkoppling. Sen får man ändå dåligt samvete för allt sockerätande och vi är tillbaka på nummer fyra.
6. Shoppar
kommentar;
visst är det kul, men ibland kommer man till den punkten när det bara känns som om man vill ha något, men inte riktigt vet vad. eller när man inte hittar något. dessutom är jag tyvärr inte miljonär och kan spendera hur mycket jag vill.

Usch, någon mer än jag som känner för lite omväxling?

och nej mamma, jag tänker inte städa mitt rum.


En solig dag

Ang. namnet på mitt inlägg så har det vart en fruktansvärt solig dag. Jag känner att det riktigt schteker på mina kinder, känns som om jag är en stekpanna som bryner lite lök. typ.

Idag var det dags för nationella proven i Engelska, det sista, reading och hearing. Man kom lungt dit och hade förberett sig på ett lätt prov, eftersom alla övningar vi gjort innan verkligen vart superenkla. Men icke! Det var för sjutton assvårt! Efter provet kom en efter en ut och gjorde en konstigt besvärad min, minst sagt jag. Hoppas att det gick bra för alla andra därute!

Imorgon är det Valborg. Det betyder ännu en helg fylld med såkallas "festhets" vilket sucks. Sjukt fjantigt att folk får en sån panik över en dag. Min tjörnbo Linn kommer iallafall hit och slaggar.

Jag skriver nog mer sen, tror jag, varje gång jag skriver "jag skriver mer nog sen" så slutar det med att jag inte gör det, så, vi får se om jag skriver sen! anyway, adios.

Dagens låt

Fastnat på en grymt söt låt, kunde dessvärre inte hitta någon vidio förutom den här. Stå ut och lyssna på låten!
Cred till Kallekrull som skickade Amandas bilder över hur man la in ett youtubeklipp!


Shopping

Jag är då in the mood for shopping och ruskigt sugen att beställa hem det här linnet från H&M!
Jag gillarT.
image42

It's been a while

tja.

har vart rätt off på senaste, känns inte som om jag har haft så mycket att skriva om, om jag ska vara ärlig. har skrivit lite på klassbloggen också! forgive me.

Hum, vad har hänt i mitt liv de senaste dagarna? en hel del obetydlig skit skulle jag kalla det, nemen, jag har haft skoj. jag gjorde historiaprovet i fredags och det gick faktiskt bra, det var lätt! en baggis.. Sen efter skolan så åkte jag med Chris och company (bra samlingsnamn på alla de där) till tjuvkil, vi grillade och pyromanade. Skulle inte förvånat mig om vi hade lämnat efter oss en skogsbrand. Sen åkte vi hem till Chris och chillade och spelade kort. Jag var grym faktiskt. Fick till slut lämna rummet för att jag bara vann, och de bytte kortspel. jag är bäst.

Igår började dagen långsamt! vid fyra träffades jag och anton och käkade kebeb, glodde lite på cirkusdjuren som tillhör circus maximum som är i Kungälv just nu, och  på impuls tog vi en match i minigolf! han vann... På kvällen kom lisa och isak här, vi körde lite tremanna förfest, gick till combi och sedan vidare på lokalfest i skällebräcke. jag älskar lokalfester måste jag säga, man träffar verkligen allt och alla där. kewl!

frullen kallar! återkommer senare! ciao!

Tresamtal

Hade precis ett sånt där samtal med tre personer, nämligen de fantastiska linn och amanda! <3 sjukt kul iaf och jag kan varmt rekommendera det. nu ska jag återgå till min dagliga bloggläsning!

image41

Ben&jerry

Fick en kommentar av Erik da Silva att ben and jerry inte skulle vara värt pengarna, men ack så fel han har. Erik! Ta och köp dig en phishfood och du ska se att du blir nöjd! Det skulle inte sitta fel med en just nu alltså..


Pluggeliplugg

Hej blogg.

Du är bara min, i dig får jag skriva precis vad jag vill! tur det. blev lite uppståndelse och irritation i klassbloggen nämligen. knäppt! om ni har lust, kika in den på sp1d07.blogg.se. Förresten har läsarsiffrar där gått upp till ca 200 per dag, vilket är rätt kul. Den har också kommit upp på mest aktiva bloggar! haha.

Som vanligt sitter jag och plugga, historiaprov imorgon låter inte för lockande alltså. Jag hatar historia. Sen blire en liten promme med Isak! Gott. Förövrigt har jag inte mycket intressant att säga. Förlåt.

Det är fint väder och jag har bränt mig lite, men vill man vara fin får man lida pin.


Klassblogg

Tja!

Sitter här i skolan och pluggar inför det studande Historiaprovet. Eftersom min klass är lite speciell, vi är Fokus Europa klassen som aldrig blev till, så får vi lite goa fördelar. Bland annat har vi en dag som vi bara får slappa (arbeta) gärnet på. Imorse, på förmiddagspasset bestämde vi oss för lite förändring och startade en klassblogg öppna för alla i klass Sp1d. Denna finner du här .. Sp1d07.blogg.se !

Klagomål

Kära blogg.

Står du ut med mina klagor idag? Det måste du. Jag är sjukt grinig och jag önskar att jag var Hitler i slutet av andra världskriget. Ja, jag är insnöad på det feta historiaprovet på fredag och ja, hitler tog livet av sig.  Vi har alltså feting prov och jag är grinig som vanligt. Fyfan.

Var i stan idag också, hittade ingenting. Vet inte vad jag vill ha egentligen. Bara den lilla shopoholicen inom mig som spökar antar jag. Men det är varmt ute, och inga sommarkläder finns. Varken i min garderob eller i affärerna. Fuck you.

Mamma kom hem men naturgodis och desperate housewives kommer snart.. räddare i nöden?


En kopp te

Funderingar över namnet på detta blogginlägg kommer från att jag sitter här med en rykande kopp te, mor min har tappat rösten så det görs te för fulla muggar här hemma! Jag är precis hemkommen från en promenad med Julia i solen, jag som skulle plugga. Det jag kan säga om kapitlet "befolkningen växer" i historien skulle kunna förklaras med fred, vaccin och potatis, men det är ungefär så långt jag har kommit..

Imorgon ska jag och Sofia in till göteborg igen och försöka hitta en födelsedagspresent till systra mi. Nitton år och allt! Får se vad jag kan hitta på.

Förövrigt har det varit en skön dag och solen har glassat på, lyckades dock bränna axlarna.. Nu ska jag plocka och stryka lite tvätt. Ciaooo! <3

I think I've lost it

Det pratas dagligen om att man ska våga vara sig själv, att man ska ta på sig det man själv tycker är fint, att man inte ska försöka vara på ett viss sätt för att bli omtyckt m.m. Det är som att säga att alla människor borde vara precis som man vill, utan att en kotte ska bry sig, bortsett från att man fortfarande ska ha respekt för andra människor.

Men, går det verkligen att vara precis som man vill? Nix. För vad händer om jag bestämmer mig för att ha en alldeles för kort kjol på mig - hora, eller om jag pluggar så att jag kan få en bra framtid - pluggis, eller varför inte bara dra på mig ett par mjukisbyxor och ett sletet linne - fjortis?

Vi dömmer för mycket, och vi dömmer folk så mycket att man helt enkelt inte vågar vara sig själv, för det vi ser i våra ögon, ser vi också i andras.


Swing me away

Tja!

Efter ett besök hos farmor och farfar kom Sofia över och vi tog lite promenade, hämtade min kvarglömde kofta hos Max, köpte lite Ben and jerry (denna gången min favvom Phish food), och vandrade upp till munkegärde till hennes hus i svägen. Nu sitter jag och glor på andra avenyn, förresten såg jag och my Karim och Hanza i Göteborg häromdagen! ;)  puss!



 

Wow

orka vara söt lixom - http://www.youtube.com/watch?v=eQOFRZ1wNLw

Godmorgon!

Tjära läsare. (woho en blandning mellan tja och kära, jag är NeRd.)

Satt här och beklagade mig över att inga bloggar som jag brukar läsa är uppdaterade, sen kom jag på att min inte heller är uppdaterad. Segt.

Så vad gjorde jag igår kära folk? Tog en sväng till Anton och käkade kladdkaka, snacka om att ha halva inne nu. haha. vi drog ner mot Maxi och träffade knöös och mysan, köpte godis och hyrde en film - snoop doggs´s hood of horror. Har nog aldrig sett en sämre film om jag ska vara ärlig. I alla fall så blev det en mycket trevlig kväll i Mys dubbelsäng och feta tv. Kom hem runt halv ett, la mig i sängen och efter lite sms somnade jag som vanligt mitt i. gött.

Idag blir det långedrag och besök hos farmor och farfar.


image32

Förresten så funkar min iPod nu, jag älskar dig igen.

Copycats

Hum. Läste en tjejs blogg där hon skrev att hon hade sin egna stil och att hon inte försökte härma någon annan, hon körde sitt egna race och blev absolut inte påverkad av kändisar eller reklam. Det hela fick mig att tänka till lite och jag kom fram till att det inte kunde stämma eftersom det finns den lilla grejen inom oss som kallas inspiration.

Alla inspireras av något eller någon och det speglas av på hur vi klär oss och hur vi är. Man kan inspireras av det senaste modet, musik eller till och med av ett träd om det skulle vara så. Visst man kan ha sin egna stil, men samtidigt härmar man något annat. Alltså, vi är alla copycats..

Outfit

Tyckte att det var lite tomt med bild här i bloggen så jag langar en bild med dagens outfit
vilket är en klänning frå Gestuz, vitt linne och svarta leggings. Slappdag!

image31



Trasig iPod

Orka att min dator TYP gick sönder igår kväll och att min iPod gick sönder igår, jag är ingen bra mor till tekniska grejer alltså. Får se om vi kan byta den eller något, en aning cepe är det iaf.

Igår - begravningen var redigt fin måste jag säga, grät en hel del och det var hemskt samtidigt som det var vacker på nåt vis. Pia Fyrqvist, du är en av himlens vackraste änglar.

Idag har jag och My kört en hel dag bara med varandra, kändes riktigt bra. Köpte en sån där mysgosig tröja inne på H&M och ett par leggings. Jag är helt desperat efter ett par höga shorts som man knyter i midjan, men det verkar inte finnas någon stans. Vi hann inte med så mycket så antagligen ska vi åka in imorgon också. Det är så skönt nu när solen skiner, solglasögon, blåbärssmoohie och en bästa vän brevid.  Kvällen fortsätter med lite filmkväll med My, wonderful.

Till en ängel

Som en lugn och stilla bris
Tröstande och varm
Som en moders hand på öppna sår
Som en kärlek utan pris
En tanke utan harm
Vill du följa mig vart än jag går
Är du här hos mig nu

Jag lever
Och du lever inom mig
Jag ser dig när jag blundar
Jag ber dig
Vill du vaka över mig
Och välsigna varje steg jag tar

Åh, jag kan se att det som var
Leder till nåt mer
Åh, jag kan känna hur min rädsla flyr, åhh
Det är du som ger mig svar
Och gråter när jag ler
Vill du stanna här tills dagen gryr
Kan du höra mig nu

Jag lever
Och du lever inom mig
Jag ser dig när jag blundar
Jag ber dig
Vill du vaka över mig
Och välsigna varje steg jag tar

Jag lever
Och du lever inom mig
Jag ser dig när jag blundar
Jag ber dig
Vill du vaka över mig
Och välsigna varje steg

Begravning

Usch. Jag vill inte ens tänka på hur det kommer att bli, men idag äger begravningen rum. Det är en av mina bästa vänners mamma som gick bort i cancer för drygt två veckor sen. Det finns så lite att säga i sånna här tillfällen, det känns inte som om något kommer ut på rätt sätt. Sånt här ska inte hända, inte för någon, det ska bara inte det.

08.04.17

Hej blogg.

Vad kan man säga om dagens händelser? Inte mycket. Ska jag vara ärlig händer särskillt inte mycket i mitt liv just nu. Jag går till skolan, är med vänner, osv. Allt det där som jag alltid gör. Solen börjar skina nu. Snart så, snart så kan vi gå utan den där tjocka dunjackan, dubbla vantar och mössa. Snart byts det ut mot flipflops och shorts.

Vi hade det första nationella provet i engelska idag också, det handlade om årstider. Jag skrev någon fadderull om vad årstider är för människor, sjukt tråkigt änme egentligen. Årstider.. Finns det inte bättre saker man kan skriva om tro?

Till helgen har jag och My förberett en dag bara med oss, ska bli riktigt gott! :)

Leggings

Finns inte mycket man stortrivs i, men leggings alltså. Det är svårt att slänga undan dem. Min kära vän My kläckte häromdan en söt kommentar, när jag pratar om att köpa nya byxor..

"Gör som jag, BO i leggings!"

Kul att Anton lite senare påpekade att han nog aldrig sett mig i jeans ...

Btw, måste en än gång påminna er om kalles underbara blogg, Kallebaby.blogg.se ! Bäst ever.

Shopping

Kära blogg,

idag var den efterlängtade shoppingdagen! Jag kände mig som ett litet barn när skolan tog slut (eller när vi gjorde så att den tog slut). Sofias bror råkade köra förbi oss precis när vi skyndade till bussen, sofia ringde och han plockade upp oss, och tadamm; sjutts in till gbg.

Efter en hel del misslyckande i provrummen blev det ett linne, en blommig topp och min absoluta drömklänning. Totally fab som jag skulle uttrycka mig.

Sitter här och tittar ut över solen som strålar mot grannens hur, äntligen blir det vår och sommar! Som man har längtat..

Godnatt!

Hum dags för sängen snart antar jag! Längtar redan till morgondagen..  :)

Blommorochbin

Tja. En måndag är en måndag och idag har verkligen varit en sån dag som jag helst skulle vilja proppa öronen med Turbonegro och käka godis. Fick dra mig till skolan ändå och uthärdade där alla lektioner utom tyskan - förståeligt.

Jag kom hem och bakade asgoda segachokladrutor, my och sofia kom och gjorde mig sälskap. Sen blev det sånglektion, konsert på onsdag! be there typ. Jag laddar inför den dagen genom att åka in till stan och shoppa imorgon, har ju en hel del att bränna. woho. lite underkläder och jeans kanske? låter fint för mig.

Puss på re, hörs sen.

Söndagskväll in hell

Orka att mitt internet explorer dampar. Tre sprillans nya avsnitt att andra avenyn ligger ute och jag kan inte se dem, jag börjar tio i tolv imorgon och hade förberett mig på att titta hela natten, men icke. Nu sitter jag inne på Safari istället, men där funkar inte Svtplay. Underbart måste jag säga. Fy vad jag grinar, men fuck you explorer, snart går jag över till Firefox.

Kvällen har iaf, efter släkten, spenderats hos Max. Max mötte mig i regnet och vi gick hem till honom, efter ett tag kom Sofia också. Vi lagade mat, glodde på tv och bara var. Kändes som ett bra avslut på helgen.

Livet är så grymt och orättvist ibland.. Du är en av himlens allra vackraste änglar. 

Dagens outfit

Lägger upp en bild på dagens outfit för ovanlighetens skull, fick äntligen chansen att använda min födelsedagspresent från tjejerna nämnligen. Det är alltså en grå klänning från Massimo by Max Alba, svarta leggings, pärlarband och lite bling bling i öronen. Perfection.

image30



Söndag

Tja. Sitter här på mitt alldeles för stökiga rum och skriver. Vi har släktkalas för moi och min syster men jag smet iväg efter tårtan. Rätt G. Har fått en hel del pengar så nu blir det shopping med ett fett S i början!

Igår började dagen med en del jobbiga besked och telefonsamtal, sen drog det iväg till Lisa och femtioårsfest, och efter lite prat och vin så var jag nog mig själv igen. Där serverade vi lite,  lärde oss laga mat av en snubbe som hade svar på allt, och då menar jag verkligen allt. Han körde ett föredrag om första och andra världskriget vilket känns bra med tanke på historiaprovet. Runt åtta ringde Isak och bad oss komma in till Kungälv lite senare, Max hade partey. Så det gjorde vi. Var där en stund, hälsade på alla, träffade Anton som följde mig hem och slutligen SÄNGEN. Kändes skönt att lägga sig ner och bara slänga iväg ett sms till My.

Idag, förutom släktkalaset som pågår, har jag och My tagit en promenad till Max eftersom jag råkade glömma en påse med diverse saker och framförallt MITT SMINK. Sjukt vad beroende man är av något som egentligen bara är strunt! I Max trappuppgång luktade det härligt dagenefterstank och lägenheten var full med flaskor, men det var chill.

image27
image28
Lisa, Lopa, Matilda

Raggningsreplik

Råkade ut för en lite annorlunda raggningsreplik igår också, var en kille som var där med hans kompis och kompisens flickvän, som satt och råhångla, så jag och Julia hade redan garvat lite åt det och lagt märke till honom. När jag och julia sitter i "baren" så kommer han fram och frågar efter ett papper, sedan ber han mig skriva en mening och mitt namn, tror det var "En ros oavsett namn ofta lika söt" eller något åt det hållet, han sa att det var Shakespeare, sedan sa han att han hade gått en kurs i hur man läser handstil och att han kunde läsa av mig.
Han hade rätt i att jag hade en syster iallafall..

Lite senare kom han tillbaka och såg att jag och julia hade suttit och kladdat på ett papper, då tog han det och sa att han skulle visa oss riktig konst och målade denna bild..

schön kille, haha.

image26

Musikfestival

Tja.

Jobbade all night igår på Meeths musikfestival, det var skoj. Lite mindre stressigt än förra gången också. När jag och julia hade paus gick vi omkring lite på göteborgs gator och fönstershoppade lite, upptäckte att det har kommit in en massa fina kläder! Underbart.

Var på glasscafét igår också, julia, my och lisa kändes som ett bra sälskap. Anton kom lite också och sedan även linnsan. Like you alot. Fick köpt en ny foundation som stod på attgöralistan. Det är rätt skönt att Maxi har fått in "märkessmink", men man kan ju undra hur mycket dem tjänar på det eftersom Kungälv till stor del består av snattande fjortisar, och i en sån stor affär som Maxi, borde det väl vara ganska lätt?

Idag blir det femtioårskalas för andra gången hos Lisa, galet.


Puss!

image25

Go Drowsy på scen, mycket bra band!

Friday i'm in love

Yo! äntligen är det fredagsmorgon, det betyder inte bara sovmorgon utan också att en slapp dag väntar, för att sedan sluta klockan halv två och sen HELG. Känns ruskigt skönt även om min helg redan är fullspäckad. Ikväll ska jag hjälpa till på Meeths musikfestival, min vän julia (som också ska vara med) har en syster som anordnar det. Förra gången var det ruskigt stressigt med också väldigt roligt, så vi får hoppas på en upprepning.

Sen på lördag åker jag ut till Lisa igen för ännu en kväll med hennes partymamma! It's gonna be wiiiild. På söndag kommer den lilla släkten jag har hit för att fira mig och min syster, meeeeeer presenter, woho!

Nej, nu måste jag kila till skolan! Ciao!

Skooor

image24

mumma!

Danmarksresa

Gud vad skönt det är att äntligen bara få sätta sig ner och vila fötterna, efter en hel dag i Danmark igår och en hel dag i skolan idag känns det välförtjänat.

igår samlandes 30 trötta själar på nilsericssonterminalen 06.45, vi tog bussen till Danmark och en mer livad klass på morgonen får man nog leta länge efter, vi kan det då aldrig vara lugna. Efter ett tag kom vi fram till Danmark, vi åkte lite båt och glodde på Copenhagen, gick vilse på nationalmuséet och gick omkring på ströget. Sen.. började det hagla, mindre kul kanske. Pisseblöta gick vi ändå strongt till Christiania men höll mest till på ett café och drack varm choklad, funkade det med. Sen åkte vi hemmåt.

Var det gällde shoppingen fanns det massvis och vi hann inte ens med hälften, MEN, jag hittade ett par skor på H&M faktiskt. Hade kollat på dem i Sverige med då var de redan utsålda, men här fanns dem. Jag blev happihappi.

Dagen då, hum.. finns inte mycket att säga. Klass Sp1d har sett piggare dagar måste jag säga, nu längtar jag nästan efter sängen..


image22


 


American Apparel

Alltså. Det här kommer att låta rätt fjantigt, men efter ett antal disussioner med vänner runt omkring mig måste jag få ur mig det. I nästan alla modebloggar så tipsar de om sådanna där bodys som ser ut som baddräkt,  och den supertajta slimmade klänningen, både typ från Gina Tricot.

Det som gör mig så irriterad är att de för de första är superfejk, och är egentligen designade av märket American Apparel (även om det är ett "annorlunda" basplagg) och för det andra har funnits på Nelly.se och i AA's kollektion i över ett halvår! Alltså, no need for panic, NO NEWS. Capish?

Dagens låt; Your Eyes - sugarplum fairy

Picknick

Kära blogg.

Idag är det nästan en helt vanlig tisdag, förrutom sovmorgonen imorse (thank god for that) och stopp i avloppet här hemma (GROOSE). Men, my och isak bestämde att vi skulle ses och ta en promme (onödigt coolt ord för promenad) framåt kvällen, runt fyra ringde Isak mig och vi bestämde oss för att ändra planerna till en picknick!!!
Jag och my sprang hem och gjorde muffins och isak gjorde saft och tog lite bullar ut frysen. Mot älven och FIKADAGS. Solen schtekte och det blev en mycket bra eftermiddag.

Btw, gick och kollade in de nya skejtramperna i kungälv, fatta en kväll i sommar, när det inte är någon annan där och ligga där och typ kolla på stjärnorna.. Okej, nu lät jag värsta filosofisk, men skulle inte det vara sjukt chill då eller?

Jag är shoppingsugen och imon drar vi till Danmark med klassen! woho.

Pusspåre

P.S. måste bara tipsa om Kallekrulls blogg, kallebaby.blogg.se! roligare får man leta efter.


Sovmorgon

Tacka vet jag när lärare får för sig att ge oss små utarbetade elever sovmorgon, totally fab. Jag har precis blåst håret och väntar nu på att det ska torka lite till, och att lisa ska komma hit och sminka sig o sådär, oså ska jag pilla med hennes hår. Det är så kul och hålla på och fixa och greja med hår, kanske borde satsat på att bli frisör ... ;)

Sångkonsert 1

Det gick skit om jag ska vara ärlig, not good. Rösten skar i tredje versen och för er som inte vet vad det är låter det som om rösten kortsluter typ - kaputt helt enkelt. Kan ha berott på att jag inte hade sjungt upp eller att jag hade tagit på mig en alldeles för tajt kjol som gjorde att jag inte kunde andas. Grymt pinsamt var det iaf!

Men, förhoppningsvis går det bättre på nästa, nästa onsdag. Då blir det til att sjunga Fever, och den är ju lite sväängig! GLÖM EJ; MIMERS CAFÉ 18.00 DEN SEXTONDE APRIL!

Snö i april

Godmorgon!

Vaknade upp imorse, nyfiken på vilket väder det skulle bli. I min beräkning hade jag kommit fram till två alternativ, sol eller mulet/regn, men när jag vaknade upp fann jag inget av detta, utan SNÖ! Man skulle kunna tro att vädergudarna har kidnappat en snökatapullt från Åre och sedan satt över Kungälv/Göteborg. Usch, jag vill ha sol, sommar, ingen jacka, shorts och söta vårskor.

Förresten, vårkonserten är ikväll! Även om man inte skulle kunna kalla detta för vår.. Men kom gärna och kolla, klockan sju i kungälvs församlingshem :) tror inträdet kostar 40 kr eller nåt.

Puss på re!

Resturang

Tjo igen.

Resturangen, som skulle vara en av de bästa pasta resturangerna i stan var faktiskt helt okej, personalen var lite sega men .. I LOVE PASTA! Fick en liten present av systers pojkvän (orka att inte hon har köpt present till mig än, men att han gör det), ett jättesött litet block som det stod Professional shopper på och en liten penna som satt på. Perfekt för mig.

Efter dagens resturang besök blir mitt förslag om att inte äta på en vecka ganska mycket starkare. Började i fredags med tårta, resturang och massa popcorn, igår var det femtioårskalas med en himlans massa mat och tårta, och sen idag resturang och BANANA SPLIT. Beach 08 säger jag bara, här kommer jag (rullandes)!

Efter att ha varit med Lisa och Anton en timme eller två känns det som om det är dags för Andra Avenyn!

Klänningen

image21

50årsfest

Tja blogg.

Igår åkte jag ut till Lisa i Romelanda för att vara med när hennes mamma hade öppethus och fyllde 50! Jag och lisa sprang runt som små möss och gjorde tårtor, diskade och ställde fram mat. När vi sedan fick lite rast blev det både champange och tårta och lite senare guitar hero på easy och öl. Grymt mysig kväll! :)

Nu sitter jag här och klär på mig lite, för familjen (minus pappa som är i sälen) ska på resturang för att fira mig lite. Sen nästa helg blir det släktkalas, woho.

Puss på er!

Överaskningskalas

Fufflandet fortsatte och jag kände mig utstött av hela klassen, men det var det värt det! Rödgråten (ja, jag har lite svårt för o hålla mig..) och sur gick jag hem från skola och tröståt lite överbliven tårta. Vi skulle ha åkt till isak på kvällen, men han ringde och sa att han hade blivit sjuk, men jag fick också ett litet avslöjande

- men my sa något om bio?
- bio?
- eller oj.. det kanske inte du visste.

Efter ett tag kom My och Lisa, lika hemlighetsfulla som alla andra. Vi visste inte vart vi skulle, men Lisa hävdade att vi var tvungna att vara klara till halv sju, för då kunde vi ju åka till Chris? Vi gjorde oss i ordning och skulle åka iväg, min mamma, som liksom Isak och chris, också var med i spelet, frågade inte ens vad vi skulle göra när vi kom ner med partyurstyrseln, vilket är ganska ovanligt.

Halv sju var vi färdiga och jag fick sätta på mig en ögonbindeln så fort vi kommit utanför dörren, det enda jag såg var människor skor, så när vi var på Kungälvs busstation hälsade jag på någon Jesper med vita skor, kul att jag inte kommer att komma ihåg hur han ser ut om jag ser honom igen. Vi satte oss på bussen, och smart som jag är räknade jag hållplatser (åkt för mycket buss kanske) och räknade ut att vi var på väg till göteborg. Vi missade en spårvagn, och fick gå i en kvart, tio minuter, fortfarande med ögonbindel på. My och Lisa var elak och sa "här är en överaskining" och ledde mig rakt in i vatten och ler pölar.. Sen kom vi äntligen fram och där stod linn, sofia, amanda, caroline, hanna, och ida iförda partyhattar! Vi gick in till en urmysig resturang och satt där ett tag, fick en jättejättefin klänning och sen drog vi vidare. Jag hade fattat att vi skulle på bio, men inte vilken. Så när vi satt där i biosalongen och 27 dresses stod på duken utropade jag ett litet "ja!" över hela biosalongen..

Efter det drog jag och lisa vidare för att hälsa på Chris och company, sen bar det av hemmåt!

Ännu ett tack till alla er tjejer, jag är så sjukt nöjd och glad över att ni finns! Ni gjorde min födelsedag till en av de bästa någonsin! tack tack tack! <3


Gammalt mode

http://youtube.com/watch?v=J7sszr_QuWI&feature=related

haha kolla in det här, och kolla in vad Ashley (tjejen som sjunger) har på sig, sjuukt att det nästan är exakt samma mode nu som då..

Comviq

Hallå, inga pengar dras av från comviq när man sms:ar eller något? vad händer? :s
rätt chill med gratis ändå.. 

Birthdaygurl

hej bloggen! sitter här och spanar ut över mina underbara presenter och försöker lära mig allt om min iPod, det var vart en helt fantastisk bra dag!

Det börjar med att jag vaknar, hör pappa i duschen och eftersom mitt morgonhumör är som det är, så blir jag sur och tror att de har glömt bort mig, väntar en kvart och får sedan besök i mitt rum av mor, far och syster med presenter, sång och frulle på sängen! Fick då min ipod och kläder, sen kommer ju väskan och klänningen på posten med! sen drog jag mig till skolan.

Först underbar musiklektion (naat), anton är magsjuk och vår lärare är ganska skum. Skitstressad typ och hinner aldrig med oss elever, efter det blev det lite kaffe i cafét och sen var det dags för lite uppvaktining. Amanda och Linn har haft en massa hemlisar för sig den senaste veckan och idag har de överaskat  mig som bara den, började med lite samling och presenter och de hade skrivit en fin dikt med alla presenter inräknade, som var: en tandkräm, en tandborste (som är typ en marracas), såpbubblor, en tablettask och SJUTTON klubbor! Bästa trion någonsin :)

Dagen flöt på och grattishälsningar flög hit och dit, efter lunch kom den andra överaskningen och alla mina tjejkompisar hade samlats, köpt en kladdkaka och ljus och kom med den till skolan och sjöng så fint :) älskar er flickor små. ni är bäst!

Sen blev det ekonomiprov, som gick helt okej :D boxning på gympan - trodde jag skulle dö. Sen var jag med Mysan och bakade tårta och fick presenter, sovmask, visp, ljus och iqpiller! :D haha! sen kom lisa på en promme också!

Vill verkligen tacka mina underbara vänner för att ni gjorde min dag till en dag som verkligen är värd att minnas, ni är bättre än bäst och jag älskar er av hela mitt hjärta!

Solen sken idag också :) underbar! Bilder kommer nog sen! Puss på re! <3

Samhällsekonomi

hum.. jag orkar inte mer!

tihi, imorgon fyller jag år ... :)  får se om någon kommer ihåg det och att jag får något fint, folk borde väl komma ihåg så som jag påminner dem..

Sista dagen som sexton

Tja blogg. Sitter här och plugga på mitt ekonomiprov, det funkar rätt bra faktiskt, försöker lära mig allting ganska bra iaf mer orkar jag faktiskt inte, får hoppas på att det går bra ändå! Idag har jag vart i skolan, lite stressigt men det gick ändå, hann med ett litet psykiskt sammanbrott och började gråta utan någon anledning - vilket jag brukar göra när jag är trött, hungrig eller stressad. Minsta lilla grej får mig att kolappsa typ.

Mamma ringde precis, berättade att hon hade beställt två saker till mig som jag ville ha från LaRedoute som inte har kommit än. Haha, bra mamma!

image11
image12

Bloggdesign

Har försökt att titta lite på det här med designen efter lite klagomål (host, linn, host), men jag förstår inte mycket alls. Lyckades bara ändra teckensnitten. Finns det någon som skulle kunna  hjälpa mig med det här kanske?


Första april

Blev precis påmind om att det var första april när Anton sa till mig att han skulle flytta, och jag gick på det såklart.. KUL! Jag trodde inte någon skulle lyckas lura mig, mammas imorse var "det låg en gubbe och sov utanför vår grint, jag fick kliva över honom för att hämta posten" - visst mamma. Förövrigt idag har jag bara vart med på lite hyss som lyckades galant! ;)

Sångövningen gick bra förresten, är på otroligt bra humör!

Äntligen!

Hej blogg, äntligen funkar allt som det ska igen. Efter två dagars uppehåll utan blogg känner att det spritter i fingrarma. Det är konstigt egentligen, efter bara en sån här kort tid har jag nästan blivit lika beroende av bloggen som min bilddagbok! waaakko.

Så hur har dagarna varit? Helt okej. Helgen spenderades hos Chris med vänner, solen har börjat komma tillbaka och trots all stress i skolan känns livet rätt bra! Snart fyller jag år... woho.

Igår på sånglektionen fick jag reda på att jag ska vara med på en till konsert, den sextonder april! Kom och kolla på den också! Ska snart springa iväg till en.. ja, vad ska man säga, en sånglektion med alla som ska vara med på den konserten, Lisa bland annat! Var bara tvungen att slänga iväg ett medelande hit.

Har också skrattat lite lätt åt att alla designers försöker härma DKNYs trefärgsplagg, ni vet de där som både Lindex och H&M har? Gå in och jämför vettja, kanske hittar fler som har gjort samma sak. Jag vet inte ens om det var DKNY som startade det hela, men det känns som en förebild iaf..

Puss på er, skriver mer sen!


duförgyllerminadagar..


RSS 2.0