Tomat

Nu känner jag verkligen hur mycket jag har bränt mig idag. Det gör ont och stramar överallt! Illa.

En gång så brände jag mig så mycket att huden blev superkänslig, jag rev sönder det bara genom att dra rougeborsten över kinderna! Men det verkar inte som jag lärde mig något från det..


image117

Kanske inte syns så mycket på bilden, men röd Lopa. Smärta.

REA

Glöm inte att kika in rean på Laredoutte.se!
http://www.laredoutte.se

image115

Har förälskat mig i den här..

.. och dagens

image112image114

Vitt linne med knappar och ett par beiga shorts.
Jag har då alldeles för mycket vitt.

Gårdagens outfit

Så, eftersom jag har varit lite seg kommer här gårdagens! Puss på re.




Svarta shorts , vitt ribbat linne, en gammal jeansjacka, solglasögon, lite silversmycken och pärlor
och självfallet favvoflätan i håret på det!



Surrning

Hej! har varit lite dåligt med uppdatering, hoppas att ni förlåter mig, men allvarligt talat har det inte hänt något superintressant! Jag har gått till skolan som vanligt lixom. Igår spenderade jag först lite tid med linn i stenugnsund, sjukt skönt att gå om kring i affärerna där, man känner inte en kotte och det är nästan inget folk där. Hittade dock ingenting. Sen blev det hemfärd och my kom hit, senare ida. Sen gick vi på någon spelning, efter det gick jag, sofia, ida, evelina, elin och kalle ner mot kungälv där vi hittade lite folk. Var där innan tjejerna gick hem till mig. Mys!

Idag har jag vart ute på Marstrand och solat. Det var så sjukt varmt här inne i Kungälv, och där ute blåste det - mycket skönt. Men tror ni inte jag bränner mig? Självklart. Nu är det bara med smärtsamma väntan på att det ska bli brunt igen.

Skriver snart igen!

Ett litet tal

.. som jag skrev en gång i tiden. Enyoy.

Det är svårt att föreställa sig hur stor vår värld är, eller hur många människor det finns på på vår jord som varje dag titta upp på samma stjärnor som oss. Det är svårt att förstå sig att det finns platser som vi inte ens kan se föreställa oss i vår vildaste fantasi och händelser som vi inte ens vågar tänka på. Det är svårt att föreställa sig att det finns barn som ser sin bror bli skjuten, som ligger uppe om nätterna för att han är för rädd för att somna och som har gett upp hoppet om en framtid. Det är så långt borta, det är en bild vi antagligen aldrig kommer att se, men precis som känslor så finns det där och det är skrämmande nära.


Jag går motvilligt upp på morgonen och klagar över att inte ett av mina tusentals plagg matchar med det andra, en annan har inte ens ett par skor. Jag äter frukost och blir sur för att kaffet har kallnat när det finns barn som svälter, och när jag sedan går till skolan svär jag över tyska glosorna som jag lyckades glömma när det finns dem som drömmer om att få lära sig läsa, och allt det här får mig att tänka på hur bortskämda vi egentligen är och hur bra vi egentligen har det.


Alla de där sakerna, just de där sakerna som får oss att må bra och som utgör grunden för vårt liv, dem glömmer vi bort. Att vi har möjlighet att kunna välja vart vi ska vara eller vad vi ska säga, att vi har en familj, ett eget rum, dem glömmer vi bort, antagligen för att vi är så vana vid att de alltid ska finnas där, vi är bortskämda helt enkelt.


Samtidigt som kontrasten mellan oss verkar så stor, så är vi uppvuxna och uppfostrade i ett land där man tex inte behöver oroa sig över att inte få en plats på en skola, vår ribba för bra och dåliga saker ligger på en helt annan nivå. De är tacksamma för att få mat, vi är knappt tacksamma över den skolmaten vi vet vi får serverad varenda dag. Vi har aldrig sett det vissa barn har varit med om, eller upplevt att vår mamma säger till oss "Idag är det nog lite snålt med maten, det får räcka med en brödbit", det finns inte på vår världskarta helt enkelt.


Det jag skulle vilja säga är inte att ni nödvändigtsvis ska gå och skaffa ett fadderbarn eller börja skänka pengar till rädda barnet bara för att vi är så otroligt rika i jämfört med dem, även om det också skulle vara väldigt bra om vi gjorde det. Jag vill helt enkelt säga att vi borde försöka uppskatta det lilla som gör oss så fantastiskt lyckliga att vi inte ens lägger märker till det, det vi vanligtsvis glömmer bort.


Var glad över att vi kan leva utan att behöva oroa sig över morgondagen, istället för att bli förkrossad över att inte få ett par jeans eller förlora en match, för genom att göra det bidrar vi inte bara till en mer jämnställd värld utan också till en liten bit av lycka.



Morötter

Nu på sommaren så är det ju en kamp om att få snyggbränna, för mig med ett pigment som inte är värt att tala om finns en räddning, nämligen morötterna. I morötter finns det ett ämne som heter karoten som gör att man lättare får färg, och det funkar verkligen! Man blir superbrun superfort. Kanonbra!

image107

Käka morötter ffs!

Shopoholicfamily

Har ju glömt att lägga upp bild på de vrålsnygga trädgårdredskapen min mamma fick på morsdag. Jag vill bara ut och gräva direkt när jag ser dem! sen älskar jag ju blommor också..
Från Åhléns, typ 169 kr.

image106

Förresten, min mamma kom hem förut med ett feting paket från ellos och en sallad till mig.
När jag väl sitter och käkar som bäst och hon öppnar paketet säger hon;
- Det är tur att inte pappa är hemma nu för jag har köpt en massa onödia saker!

Vad ska man säga? Sådan mor, sådan dotter.


Gräsligt h&m gräsligt.


image105
Vad hände liksom? Skam.

29 maj

Hej bloggen.

Jag har faktiskt inte mycket att tillföra, ingenting har hänt. Det har vart en helt vanlig dag i skolan. Känns bra. Imorgon blir de sista arbeterna för terminen klara! (tror jag?) Känns bättre.

Jag är så rädd att den här bloggen kommer att dö ut i sommar. För ni vet, på sommaren gör man typ ingenting. Jag har inget sommarjobb så jag kommer inte få nya erfarenheter. Så vad ska jag då skriva om? Och vad blir då intressant att läsa? Jag kan skriva om alla soliga dagar, hur bränd jag är och hur mycket jag har badat, men det känns inte mega kul om jag ska vara ärlig. Jag hoppas verkligen att detta inte blir nåt jag glömmer av, i love blogging.

Hörs sen.

Snyggt

image104

Pirates.

Skrattyoga

Sitter och tittar på du är vad du äter, där de provar skrattyoga, man tänker på roliga saker och skrattar! Haha, sjukt. Det sägs ju att skratt är en av de bästa träningarna och det släpper ju lös lite endorfiner så lixom, why not?

När man ännu är inne på den här nyttighetsgrejen (med tanke på tv - programmet) så sitter jag här med naturgodis, popcorn (om det nu är så nyttigt iofs, men bättre än godis!) och vatten med hallon i. Grejen med vatten och hallon är att det är sjukt gott och ser sjukt snyggt ut i glaset! Totally fab som jag skulle säga.

image103

Fältstafetten

Idag var det dags för skolans fältstafett! Stafetten då hela skolan klär ut sig och gör en massa kuliga grejer i en staffett. Själv gjorde jag problem lösning och tandemsskidåkning. Min klass vann nog inte..

Men fina pirater var vi iallafall. I randigt, smuts och med en ipod med det där piratbidraget i Eurovision hade vi väldans roligt!

Vad som inte är roligt är att jag har bränt mig till hundra, dessutom hade jag linne på mig så ni förstår säkert hur snygg jag är just nu.

Lägger nog in lite bilder sen också!

image102

typ så här såg jag ut. almost.

Tre redovisningar

Jag kommer verkligen aldrig på bra överskrifter! Kanske ska gå tillbaka till den tiden då jag döpte alla inlägg efter vilka dagar det var i veckan, eller borde man haka på trenden och döpa det efter datumet? Who knows.

Min dag då, skolan ofc, men tre redovisningar på en dag? galet! de flesta gick bra och jag hoppas att jag inte lät lika nervös på engelskan som jag tror att jag gjorde.

Annars har jag skrivit på min intervjuv om en gamling, ganska intressant. Min farmor berättade bland annat att de hade ett krigsbarn och hur rädd han hade blivit varje gång ett flygplan flög över deras gård, han trodde att kriget hade kommit till Sverige. Hemskt. Det är svårt att förstå att det faktiskt finns människor som har upplevt det hemska som vi har prov på.

För att byta ämne kom Sofia hit på kvällen och gjorde blåbärsmilkshake, det gick inte så bra till en början. Kör inte med frysta blåbär i bottnen! Men sen blev den riktigt smarrig!

Nu är det back till desperate houswives..


What to wear?

Dagligen tampas jag med denna fråga, egentligen vet jag inte varför jag lägger ner så mycket tid på det heller. Det har bara blivit så! Klänning skulle vara en fin gissning.

Så hur har dagen varit? Förutom min agroutbrott då. Det har vart rätt fins väder, lite grått från och till. Jag vill ju ha stekande sol (jag antar att jag kommer att klaga på det när den väl kommer också)!  Skolan var hemsk, jag gick hem. Japp, jag av alla människor skolkade två lektioner. ILLA LOUISE. Musikprovet ska vi inte ens nämna..

Sen gick jag hem, pluggade och efter ett tag kom Ida som ska spendera natten här. Just nu sitter vi med varsin bärbar dator, social och bra! ;) tänk liksom att kunna umgås utan att behöva lyssna på varandras röster, underbart ju.. naat.

Med mitt dåliga humör, pga pengabristen gick jag in på Monkis hemsida och hittade en massa sköna sommarskönheten. Som jag antagligen inte skulle ha på mig, men drömma går ju..
www.monkigirl.se


Ponytail

Få saker är så snyggt och enkelt. Den älskade hästsvansen.
la - la - la - lööööv it!

image98

Dagens fråga

Alltså.

Hur mycket fakta ska utomstående få om ens liv, har man inte rätt till något? På skolan jag går på, Mimers Hus, krävs det bara en enda liten vink om någonting och så börjar rykten cirkulera och frågorna ploppar upp på msn. Men egentligen, vad sjutton har folk med mitt liv att göra, vilken rätt har de som inte känner mig att ens fundera över mina livsval, vad jag har för mig och vad jag väljer att lägga mitt liv på? INGET. Ingen har med det att göra.

Jag blir galen!

Mr brightside

.. är precis vad jag inte är. Idag är jag grinig, jobbig och trött. Jag har ont i ryggen och har en massa göra och förmodligen en massa som jag kommer glömma av att göra. Grejen är bara att jag faktiskt inte orkar bry mig.

Vet inte om det kanske beror på stress, eller kanske bara ren uttråkning (eller vädret?), men jag bryr mig inte om något. Jag bryr mig inte om mina betyg som ska sättas om två veckor, det känns som om det inte spelar någon roll ändå, vilket är en väääääldig konstig och annorlunda tanke om det kommer från mig.

Får hoppas att det vänder snart. Det här är inte bra.

Dessutom upptäckte jag idag att jag inte har några pengar kvart på mitt kontokort..

Helgen

Det har varit rätt tyst om mig i helgen, har kanske inte skrivit tre inlägg per dag. Så vad har jag gjort? Shoppat, träffat vänner och igår var jag ute på marstrand med lite tjejer och tittade på Eurovisionsongcontest! Trevligt, men en skam att Perreli kom bland de sista, jag tyckte att hon hade en bra låt? 

Idag ska jag plugga lite, hälsa på hos farmor och farfar och gå på resturang! Mys.
 

Morsdag

Grattis på morsdag alla mödrar (och till mig själv om X antal år)! Har precis uppvaktat min mamma, hon fick en massa fint; blommiga trädgårdsverktyg, strumpor där det står "mamma är bäst", te och tegrejer. Du är bäst!

image97


Kjol

Surfade runt lite på Indiska.se och hittade den här skönheten! Är den inte helt underbar?

image96

Lördag

hejhej!

hur är det med er? här är det bra. Ida sov här inatt och vi har precis gjort i ordning oss för ännu en dag i stan. Igår åkte vi till stan och köpte lite morsdagpresenter, köpte även en klänning som skulle kunna bli min avslutningsklänning, om jag inte lämnar tillbaks den.. Rosa och fin är den iaf!

Efter mat, hallonsplit och mys hamnade vi hemma hos Anton vid tiotiden. Mys! Somnade gjorde jag med .. När vi kom hem slocknade vi igen och sov fram till 11, vilken är typ rekord när det gäller mig! Sover inte alls länge på morgonen. Nu ska vi snart kila till stan och sen ikväll blir det Marstrand med lite tjejor och melodifestivalmys! Låter fint va?

Ha en bra dag! Puss!

Tjejböcker

Jag och mamma var på Maxi igår och då köpte vi två böcker till mig, båda sånna där supertjejiga. Jag frågar mig då, varför är båda rosa? Och varför var TYP alla deckare där till hälften svarta? Finns det någon "trend" i bokvärlden när det gäller färger? Hum.

Iofs. Jag ska inte klaga. Jag tycker att feminismen är överdriven och att rosa är en tjejfärg, men ändå.. Äh, samhället blir det vi gör det till.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och lyssna på the kooks. Bye!


Charlotte Perreli

Sitter och kollar på semifinalen till Eurovision Song Contest på lördag, charlotte har precis vart på scenen och vart fantastisk. Jag tror verkligen att vi kan vinna i år! En svensk tjej med kort kjol, långt blondt hår och en kropp to die for kan ju knappast gå fel - att låten är svängig och glittrig passar ju också utmärkt i detta sammanhanget!

image95

Go Perreli! 

Vafan? Ukraina är himla copycats, samma klänning och med en låt som handlar om hennes superhero? GOOOOOOD, fuck you!

Kalle Anka

image94

To cool for you.

Tjejklan

Kollade på MTV och så kom det upp en reklam om ett nytt tvprogram som ska handla om en tjejklan som åker runt i världen och klår alla killar på dataspel! ÄR INTE DET COOLT? Jag blev riktigt inspirerad och blev väldigt sugen på att ta upp mitt Battlefield spelande igen..


Flingrätt

Jag måste erkänna att jag inte är en bra kock, med en knappt vg byggt på fjäsk i nian är jag nästintill en kastastrof, men den här gången har jag lyckats! Jag har kommit på historiens godaste fling- rätt (om man kan kalla det så?).
Funkar till frulle, lunch, middag, kvällsmat, nattmat - you name it!

+ + + =

Kellogs + vaniljyoghurt + banan + nektarin = MUMS!


Cheerleaders

Dagen började inte bra, försov mig och ni som känner mig vet hur grinig jag blir när jag väckts fel, jag blir grymt sur och så lättirriterad, men jag kom iväg till skolan på en halvtimme och åt frukost i Caféet.


När jag blir trött är jag uppe i varv, jag är helt übersprallig hela dagen - men detta resulterar också i att jag kan börja grina och bara byta ihop vilken sekund som helst. Det fick JohnPhilip i min klass smaka på när han slog till mig på armen och jag grinade. Det värsta är att han bara gjorde det för att han slog mig så att jag fick ett blåmärke förra veckan och ville göra ett på andra armen också. Haha, vi får se hur det ser ut imorgon!


Dagen flöt på och det var dags för gympa, där gjorde vi en del fin fina pyramider! Dagen slutade bra trots allt, slutet gott allting gott!



Dagens outfit

image85

woho, börjar gilla det här med dagens outfit alltså och idag har jag känt mig ruskigt cool
i min kalleanka t-shirt. Till det en högkjol från åhlens, pärlörhängen och vita tygskor.
Tänk bort leggingsen, de är endast där för att det blev för kallt för att gå utomhus med!
 
gonatt.

Snabbkurs i fotboll

Jag är inte alls intresserad av fotboll egentligen, jag är mer hockeytjej när allt går snabbt och fort. Idag är det någon final (Champions league?) och fotbollsyran skriker. Två engelska lag, Chelsea och Manchester United är laddade inför matchen. Men där slutar mina kunskaper om det fallet.

Som tur är gav KalleKrull mig en snabbkurs i lagen vilket lydde;

- Säger någon något om Chelsea ska du säga att de har köpt alla sina spelare med ryska oljepengar.
- Säger någon något om Unitied ska du säga att Ronaldo är en fjolla som lipar oavsett vad som händer.
- Säger någon något om Arsenal ska du säga att de är bäst och att Adebayor är den nya messias!

Go arsenal! (jaaag vet, de åkte ut för jättelänge sen, men som sagt; Arsenal är bäst och Adebayor är den nya messias!)

Running up that hill

Sitter här med Sofia och Julia så jag langar en låt så länge!

Placebo - Running up that hill
(video från OC <3)



Armband

Något som är ruskigt hett i sommar är accessorarer (sjukt knäppt stavat ord), och nu när jag lästa Feminima hittade jag ett par som inte skulle sitta helt fel. Dessutom med sommarens färg blommor på..

Det första är från Lindex, kostar typ 70 spänn. Jättefint helt enkelt.
Det andra, som också är superfint är från Guess och kostar dessvärre, som synes, 1 448 svenska riksdaler.
Min plånbok gör mig deprimerad.

Skulle jag skriva en kontaktannons nu skulle det nog stå:
Sjuttonåring söker rik man som känner för att skämma bort henne med smycken, tillexempel det där blomarmbandet från Guess..




Läsarhets

Något jag har funderat över på senaste är hetsen över att ha läsare att skriva blogg. I nästan varenda blogg kan man läsa om att personen i fråga har si eller så många läsare, till och med i de mest lästa bloggarna som tillexempel Kenzaz. Det känns som om alla för beroende av hur många som läser, och skriver ut efter det och inte för att de faktiskt tycker att det är roligt. Okej, de känner fett med pengar på att skriva, men hur kul är det att läsa en blogg som bara skrivs för pengarnas skull?

Jag har själv känt mig pressad av läsarantalet, kollat nästan varannan timme, ibland mer,  hur många som har läst mitt senaste inlägg och tillslut ville man så gärna att folk skulle tycka om ens blogg att man nästan kändes sig "kass" när besökarna kanske minskade en dag?

Så vad gjorde jag då? Jag bestämde mig för att sluta ha koll på hur många som tittat, och tänkte mer på anledningen till att jag började blogga - att skriva av mig och hoppas att någon en dag skulle tycka att jag skriver så bra att den skulle vilja läsa även om jag bara skrev om strunt (lite dreams där ja), att kunna skriva av sig och dela sina tankar med andra. That's why. Inte för att medverka i någon tävling om vem som har flest besökare.

Jag tänker fortsätta att skriva om det som faller mig in, om min vardag, om vad jag gör - oavsett hur många som finner det intressant.

Outfit

image82

Dagens outfit alltså;
Vit skjorta från Sfera, skärp från H&M, leggings från typ lindex, svart väska från Laredoute, osvosv..

Tisdag

Tjo!

Ännu en tisdag har gått förbi och ja, ännu en skoldag. Dagen har jag spenderat i skolan och sedan hos A, jag är grym på pannkakor! Wonderful.

Något som däremot gjorde mig sur är, jag har längtat efter Gossip Girls start hela dagen och hade förberedit mig på en riktig tvseriekväll! Och ja, Gossip girls började gå, men baam, jag har redan sett avsnittet! Usch, så sur jag blev!

När vi ändå talar om tvserier så är Luke från OC med i dagens program av Desperate Houswives! Vilken soppa.

GE MIG NYA AVSNITT AV GOSSIO GIRLS!!!!!
jag vet, jag är lite beroende..

Dagens låt

totally fab melodi skulle man kunna säga. helt klart mysig låt och jag bara älskar stämmorna. here you go!
Colbie Caillat - Realize



Dagens funderingar har förövrigt gått till förundran över att jag alltid lyckas smutsa ner mina vita tröjor! Illa.

Marstrand

Heihei!    - med tanke på kissi.blogg.se

Nu sitter jag här ute på Marstrand med min smyckesdesigner Ida och diskuterar allt ifrån Oude Kaap till Gina Tricot. Hört att dem ska bli webshop förresten? Känns ruskigt bra eftersom allt det snyggaste alltid tar slut jättefort!

Hum. Snart ska vi rota i lite garderober och göra allt som två mode/kläd- galna tjejer gör.

Förresten så haglade det i Kungälv förut... Suck. Jag blir deppig. Avslutar likt en annan bloggare med en fint citat på slutet, fast det här är ett av mina egna..

- Det är som om hon har läst ELLE och missuppfattat allt.

Hörs sen (kanske), puss!

Andra avenyn

Min söndagsvanor brukar vara att glo på avsnitten till andra avenyn. Nu funkar inte svt.se och det känns som om min kväll är förstörd, haha. Jag vet att de flesta tycker att den serien är kass, jag tycker den är helt okej, men nu när man har börjat är det svårt att sluta! Som tur är kommer Sofia och sover här nu så det blir mys med henne istället.

På tal om serier så börjar Gossip Girls på tisdag, vilket är helt underbart. En serie fylld med intriger, kärlek, pengar och mode kan knappast bli kass. Jag längtar redan!

Älskade tv-serier!



Hot

haha, langade fetinghotet till Ida och satte skräck på hennes vardag..

From the Lo to the Pa säger:

nu klipper jag TYP sönder din ganttröja.........

Idahenning´´ säger:

NEEEJ! VARFÖR?


Mohahhahahaha.


Bloggar

Jag undrar varför man finner det så roligt att läsa andras bloggar, kanske för att man får en liten inblick i någon annans liv, ett liv man beundrar, ett liv man vill ha eller bara något annorlunda. För en liten stund så glömmer man bort sin egen verklighet och tar del i någon annans. Fint på något vis.

Örhängen

image76

Visst blev de fina?!

Ännu en helg

Så nu sitter jag här, söndag. Om  några timmar tar ledigheten slut och vi återgår till fem dagars längtan till nästa helg. Känns lite tort faktiskt.

Så vad har jag gjort för att spendera dessa värdefulla timmar? Jo, sanningen är att jag faktiskt har haft riktigt roligt. I fredags var det ju grillpartaj, igår var jag med my och ida, sen på kvällen sprang vi på Kalle-vitt-krull och Calais på hemmakväll, köpte godis, hyrde film och gick upp till Anton. Sen gick vi hem runt ett, satte oss i min säng och knåpade ihop en massa fina örhängen. Min mamma har nämligen köpt ett pärlsätt som man kan ha ruskigt kul med! ;p

imorse tog vi ett "titt"- tur till Göteborg, hittade en massa fina saker som jag ville ha och fick bytt mitt Zoul linne, så nu har jag ett fint och helt igen! Nu är jag hemma, har precis läst ut min engelskabok (äntligen) och funderar på att lägga lite skokräm på mina skor.

Adios!

Musik

Sitter här och tankar ner lite musik och målet gick på Scarlett Johansson och The Kooks. Det resulterade i att Scarlett Johansson var sämsta på länge men Kooks var bästa på länge. Kanonbra.


image74image75

Grillfest

Godmorgon kära läsare!

Sitter här med en stor kaffe och huvudvärk. Det är så det ska vara antar jag. Igår hamnade vi iaf på Tjörn på grillfest, om man nu kan kalla det fest eftersom vi bara var runt typ.. 18 pers. Det var jag, ida och evelina och en en massa esteter. Av någon konstigt anledning var de flesta från Kungälv, trots att vi var på tjörn, så man kände igen de flesta från skolan. Jag hade grymt kul iaf!

Något som inte var så kul var att min ring råkade gå sönder.. Menmen, det finns mer ringar antar jag, även om det var tråkigt eftersom den var lite speciell med pärlor o shit. Ska kolla med syrran om hon har koll på sin ring, vi fick nämligen lika dana en gång i tiden, i så fall snyltar jag på den! :)

image73

Vi är på grillfest, alla grillar, vi går och köper pizza.
Där fann vi en fin liten "skylt" men visa ord.

Du, skilj dig inte från din fru
bara för att hon inte kan laga mat.
Ät hos oss och behåll henne om Kelgris.

Frågan är väl bara hur länge frun stannar om mannen bara käkar pizza?
hum..

All you need is Coffee

Ja, nu efter några koppar kaffe känns allt mycket bättre. Till och med måsskiten på mitt fönster känns finare (typ.) Vad gör måsarna här inne i "city" förresten? Borde inte de vara ute vid havet?

Kanske packar ner måsarna i väskan för ikväll blir det Tjörn som gället. Vad som händer där är ganska oklart men jag lägger min kväll i Idas händer så vi får se hur det går! Blev lite kär i ett linne från Nelly också.


image70

Fatta sött till sommaren, till en fin bränna, jeansshorts och vita tygskor! Mumma!

Easy to hurt

Tja.

Jag är trött. Megatrött. Ska nog dricka kaffe nu.

Puss.

Älgön

Godkväll!

Har inte blivit så mycket till skrivande idag, har haft fullt upp känns det som (fast det har jag givetvist inte haft). Äh, det var bara en kass ursäkt!

Idag åkte vi till utflykt till Älgön, var rätt mysigt ändå. Johanna tog sin båt dit så när dagen var slut bestämde följde jag med dem (Hanna, Ida, Johanna och Daniel) tillbaka till Marstrand. Fast där hamnade vi givetvist inte. Vi tog en tur till Åstol, Rönnäng och sen ut på öppet hav och stutsade på vågorna. Man blev rätt blöt och jag kan nu säga att det första "doppet" är taget! Sen åkte vi tillbaka till Bergs Konditori på Marstrand, som ägs av Johannas familj och fikade där! Mys! Sen åkte jag hem och duschade, det skvallpade ju nästan i håret på mig.

Nu sitter jag här, kollar på det där programmet om folk som spenderar pengar. Sjukt! Handlar just nu om ett par som tar lån för att betala sina räkningar, hur dum får man bli? Hjälp alltså.


Tvkväll

Har vart på Maxi och införskaffat lite matsäck inför morgondagen, går vilse där inne nu när de har gjort om. Hittar verkligen ingenstans!

Nu är det TVkväll som gäller, nu är det TopModell och sen sex and the city! wohowonderful.

Sofies mode

Har läst hela tidningen, vilket gick på tio minuter, och nja, inget att ha. Handlar ju inte ens om mode utan om hennes klädstil. It sucks. Håller mig nog till min älskar ELLE.

Nu har jag tränat lite Wii i en halvtimme och fick massa nya aktiviter (typ som nya banor) och är ny redo för en dusch med mitt nya schampoo!

Puss så länge!


A great and terrible beuty

.. heter boken som jag måste läsa ut, idag typ. Jag är inte bra på det där med självdiciplin.

Hum, efter en lång dag i skolan, med nationella proven i tyska (blä) så fick jag ett sms av Karin där hon frågade om jag vill ta en fika med henne och Frida. Det bangar man inte och jag tyckte att jag förtjänade en jordgubbspaj! Underbart god!

Ida hade med sig "Sofies mode" till mig idag också, var sugen på att köpa den igår men då kläckte Ida ur sig att hon har den hemma så den ska jag slappa till och läsa nu.

Annars är huvudvärken fortfarande kvar och imorgon ska vi till Älgön, rosa stövlarna ska vara på!

Puss!


Huvudvärk

Har så fruktansvärt ont i huvudet. Vet inte varför, men jag har det nästan varje kväll! Illa. Min mamma tror att jag är beroende av alvedon, oooooooops! Får göra ett försök att ta på mig glasögonen helt enkelt, kan ju bero på det.. Ser ut som mega biblotikarien! Kolla in mina coola örhängen också! ;)

image69

Ursäkta putpoosen..

Hårprodukter

Jag och My har vart och införskaffat lite hårprodukter nu!
BedHead Tweens Superstar och Fashionista fick följa med hem!
Shampoo + Balsam + Värmeskydd, och är det inte underbara färger också?
My hälsar btw!
image67image68

och Godmorgon

Godmorgon!

Nu ska jag snart kila iväg till skolan för nationellt prov i matte, inte så kul kanske.

Ska bara hälsa grattis till alla linn och linneor där ute! Namnsdagsbarn it is.

image66

Jag och min sötaste Linn!

Godkväll

Tja.

Idag har jag egentligen ingenting att tillföra, har vart i skolan, på sånglektion och sen till sofia med stina och baka muffins! En skön dag helt enkelt.

Dagens minus skulle vara om man räknar med att mitt Zoullinne redan börjar svika i sömmarna, och att det är kallt ute! Frös ihjäl imorse när jag gick till skolan med shorts! Men vill man bara fin får man lida pin.

Nu ska jag glo lite på andra avenyn och läsa bloggar!

Puss!

Tröjan

Här är den mysgoströjan jag köpte, tog en storlek för stor så att det blir riktigt skön till sommarkvällarna!


image65

Shopping

Jag och My tog en tripp till stan och kollade lite. Det var verkligen inget folk där, antagligen på grund av solen, men det var verkligen skönt! Man kunde verkligen gå omkring ifred. Hittade en stickad oversized tjocktröja som fick följa med hem! Langar bild sen. Puss!


Söndag

Fråga mig inte vad jag gör uppe nu, jag borde ligga och sova ruset av mig. Konstigt nog kunde jag inte sova imorse, det är så ljust ute och fiskmåsarna skriker. Förstår verkligen inte vad de gör här nu. Borde inte de vara ute vid havet typ? Jag ska sätta alla på en buss och skicka iväg ut till Marstrand.

Igår då? Det var roligt. Vi var hos Sofia, åt tacos och drack för mycket vin. Det var trevligt men har gett mig otrevliga effekter på mitt huvud idag. Langar nog lite bilder oså sen!

The outfit for the day was;
Vit tee från JC, beiga shorts från Dr. Denim, svarta skor från Aerosoles, ett armband med lite pärlor från Gina Tricot, solglasögon från Gran Canaria och en väska som är mammas.

image64

Grill

Har inte fått mycket färg idag, men däremot mycket fräknar! Kommer ju att förvandlas in till en prickigkorv om jag fortsätter på det här spåret. My var här en stund ocg vi tränade lite Wii, jag börjar ju bli en hejjare på det där!

Har precis käkat middag, först var det sushi, sen grillat och till efterrätt blev det jordgubbar och glass, gott! Nu sitter jag och inväntar Sofia som ska komma och hämta mig, sen ska vi nog till Maxi för att köpa lite mysgrejer till kvällen och sen blir det upp till henne för en liten tjejkväll! Mysigt.

Den här helgen ska jag verkligen bara ta det lungt! Imorgon blir det staden med My! Alla affärer börjar få in så mycket blommigt och fint! Hittade detta fina på H&M. Blir man inte lite sugen nu i sommartider?

image63

Shorts

image62

Här är en bild på shortsen från Dr. Denim som jag köpte igår!
like it.

Solsolsol

Yo. Vaknade med en Amanda på golvet, måsskri och bulldoft i hela huset! Mys. Idag skiner solen, riktigt ordentligt också. Jag har solat lite och försökt komma vidare i min engelskabok, booring. Det är verkligen överdrivet tråkigt att sola. Jag är för rastlös. Får helt enkelt köpa ett solkort och ligga på solariet istället - det funkade ju förra sommaren (fast då solade jag inte för att jag tyckte att vanlig solning var tråkigt, utan för att det regnade hela sommaren)!

Aja. Nu ska jag back till balkongen för mer sol! Adios!

Amandaochjag

Tjo!

Har haft en bra dag idag. Ruskigt varmt är det ute också och vi har svettats värre än det hårdaste träningspasset. Efter skolan truddade jag, Linn och Amanda hem till mig, vi tog en sväng på västra gatan och bestämde oss för att åka in till stan. Jag köpte ett par shorts från Dr. Denim - bilder kommer!

Sen åkte jag och Amanda hem till mig, käkade lite osådär, köpte godis, kollade film och nu sitter vi här uppkurade i min säng (därav namnet) och glor lite på BENJAMIN och PIERRE. Han är för söt den grabben. Kanonkul.



Fredag

Godmorgon alla läsare! :)

Sitter här med min kaffekopp och ska snart göra mig i ordning inför skolan. Har sån sjuk träningvärk från igår! Nu ska jag tvinga alla alla massera mig.. I'm a slavdrivare, yes I am.

Solen skiner lika starkt som igår och jag funderar på om kjolen ska åka fram ur garderoben, finns det något skönare än kjol och linne på sommaren? Nja.

Ha en bra dag!  / Lopa

Mysteriet om byxorna

Ni vet de där monikbyxorna, chinos, de som alla har/hade ett tag och som jag faktiskt äger två par av om jag ska vara ärlig? Anyway, jag har funderat på ett tag varför mina hänger så fruktansvärt mycket "mellan benen", chinos ska ju sitta löst, men inte så löst. Jag har liten rumpa, men sannerligen inte SÅ liten rumpa. Så förra veckan började jag fundera över om de kanske skulle vara höga egentligen, och diskuterade detta med Ida, vi kom inte på nåt bra.

Menmen, jag var inne på en av bloggarna jag brukar läsa och såg att hon faktiskt hade sina monkibrallor och det såg riktigt fint ut, och eftersom hon arbetar som stylist litar jag på att hon har rätt! Vi har alltså alla gått grunt och bärt dem FEL, och detta förklarar genast varför de var så stora, och långa. Langar en bild på tjejen!

image61

http://linngustafsson.se/
sjukt bra blogg, sjukt snygg tjej!

Korsett

Nu har jag kommit en bit i mitt ELLE - läsande och har på bara några sekunder fallit för en plagg som saknas i min garderob - korsetten. Åååååh! Jag vill HA!

image59
Denna underbaringen hittade jag på Ellos för endast 149 :-, i like!

 

Citat

Anderberg la ett gott citat förut när jag pratade om mina muskler, lite kul! ;)

- Jo det finns säkert en massa muskler under det där fina.

Jag hoppas att han menade mina kläder..

Sportyspice in action

Tjo!

Idag har jag hunnit med en del träning! Härmed vill jag gå under nicknamet Sportyspice, vet att jag har skrivit det tidigare men ingen verkar ha nappat på det (undra varför).. Men idag, då jävlar! Först Coopertestet, det gick väl som väntat, inte så bra alltså, men jag haffade mitt godkänt och gjorde bättre ifrån mig än på förra så det känns bra. Sen bar det av hemmåt.

Eftersom jag var ensam hemma och nu kunde träna lite på Wii:t ifred bestämde jag mig att göra det. Skrev ju igår att det skulle var chill att kunna träna med ett tvspel, men sannerligen, Wii fit var då inte en barnlek! Det var skitjobbigt och det rann om mig. Höll på i en timme där med min otroligt muskulösa instuktör (hoho, man får nåt att titta på. på köpet!) så nu ska jag äta lite och avnjuta min elle som jag inte hunnit läsa så mycekt i än.

Btw, fick en till Elle idag, nästa nummer.. Skickade in för premuration förra månaden men eftersom jag inte fick majnumret så trodde jag inte att den skulle komma alls, tji fick jag. Lite surt bara att jag fick den just igår, menmen, nu fick jag ju båda två och kan vänta med att öppna den andra, om jag kan hålla fingarna borta.

Nu är maten klar och efter det får jag antagligen fortsätta med min engelska bok. Tjing!

Håltimma

Tjo!

Är hemma eftersom att vi har typ fyra timmars håltimma idag, ingen geografi är iofs rätt skönt och hål ska man inte klaga på! Jag, Evelina och Ida begav oss hem till mig. Jag har laddat min musik med lite GO till springandet sen och Ida står nu in this very moment och tränar till Wii- fit. 30 år visade mätaren när hon testade sin ålder.. Hon får nog komma hit oftare.

Aja, nu ska jag gå tillbaka till att socialisera mig och vi ska fixa en Stardoll til Evelina! we like!

Puss på re!

Stardoll

image58

Stardoll

Ett underbart tidsfördriv som jag har tipsat om förr, men det är fortfarande lika aktivt.
Egentligen är det säkert för människor som är mycket yngre,
att klä på dockor, köpa kläder på "låtsas" osv, kanske inte låter så roligt men..
Ja. Let's try helt enkelt.
Kanonkul!

Mig hittar du på Lou5424! ;)

Changings

Sådär, lite förändrig! Nu är det bara att fixa en fin header (där det står, from the lo to the pa) oså är det klart!

Btw, har jag någonsin förklarat just From the Lo to the pa? Tror inte det. De två första bokstäverna i förnamnet och i efternamnet blir LoPa, vilket snabbt blev mitt smeknam i höstas!

Puss på re.

New day in Paradise

Yo.

Trots två prov idag, har det varit en helt okej dag! Solen har skinit och det har varit varmt, skönt! Efter skolan var jag med My och nu på kvällen har jag tagit en promenad med Julia, införskaffade en Elle också, det nästan spritter i fingrarna bara genom att öppna första sidan! i love it. Man fick en fetingtröja med också, det var STOR. Alltså verkligen megastor, kändes som om ha på sig ett fett nattlinne, men det får gå, kan bli en chilltröja till sommaren!

Mor min har införskaffat det här Nintendo Wii fit och familjen tränar som galningar här hemma, jag har mer lagt det på is och skyller på det fruktade Coopertestet imorgon. Jag som inte har någon kondis alls. Usch. Anyway, chill att träna genom att spela Tv- spel!

Har funderat lite över designen här och kommit fram till att den seriöst borde ändra, och nu på riktigt! Ska pilla lite, men förvänta er inte för mycket. Jag är då ingen hejjare på det där!

Vad har jag mer åstakommit idag? Jag har funderat över om man ska nappa på erbjudandet om Bedhed Schampoo + Balsam för 299, eller vänta på att mitt ska ta slut. Ska nog prova en annan sort den här gången, trots att det gör underverk för håret så känns det som om mitt Fashionista bara gör mitt hår platt och jobbigt. Sen har jag gläds över att balongshorts kommer att vara hett i sommar år igen! Känns bra.

Nä, nu ska jag snart duscha ur min inpackning och läsa min engelskabok som jag borde ha läst ut för någon månad sen.

Puss!

image53

I like!

Godhelp

Hum. Dagens rubrik vrålsnor jag från DH som går på min tv just nu, ska tydligen bli ett rysligt spännande avsnitt så jag sitter här spänt med min laptop, wonderful. Det börjar bra iaf!

Dagen var jag spenderat i skolan och sedan med min älskade vän My, som förresten gör en dubbelkändisgrej och ska vara statist i andra avenyn på torsdag! Vi gjorde kladdkaka, skvallrade om bloggar som Kissie.blogg.se! Galet.
"heeeiiiheeiiii det är jag som är kiiiiiisssie"

Todiiha.

Godmorgon

Yo. Dags för en ny dag, I guess. Jag är trött och det känns som om koffeinet har slutat verka på mig? Jobbigt.
Nu blir det skola och Engelska, less "woho".

image52

90 Day Tania

http://suicide.movielol.org/

Sjuk blogg. Totally.
Handlar om en tjej som har bloggat i 90 dagar, och ska sluta med att begå självmord.
De säger att syftet inte är att uppmuntra folk att ta självmord, utan att hålla människor borta från det.
Men still. Helt sjukt. Förresten känns det inte rikrigt äkta..
Ville man ta självmord, skulle man verkligen gå ut till hela världen och berätta det då?
De erfarenheter jag har av psykiska problem, så vet jag att man helst vill hålla det för sig själv?

Men vad vet jag?

Hellu

Yo.

Ännu en dag har flutit på som smort och med en skola med inga läxor och en fullproppade garderob känns livet rätt bra. Jag vet, jag är totally shopaholic, och även om det svider i plånkan ibland så är det roligt. Nu fattas det bara en Elle som jag nog ska införskaffa imorgon!

Idag har jag tränar, typ första gången på en månad, BodyJam igen och japp, fortfarande lika tråkig. Menmen, coopertestet på torsdag vilket känns helt kasst eftersom min kondis ligger under nollgradigt. Jag får pressa mig igenom det, ynkynk.

Förövrigt är det REA på hur prudukter här i stan och de alldra viktigaste tankarna idag har gått till om man borde köpa nu när det är billigt, eller om man ska vänta tills det verkligen behövs? Kanske lika bra att köpa, men då känns det bara onödigt.

Hann med en liten promenad med Sofia idag också, hon berättade för mig att hennes pojkvän hade kläckt ur sig en kommentar om att man verkligen märkte när hon hade vart med mig, hon hade nämligen sagt att hon skulle gå och hämta sin tandis.. Folk, ni ska veta, det är inte lätt att vara en treåring inuti.

Pusshej.

Goodnight

Sna snart dra mig i säng och efter tre avsnitt av andra avenyn och eftersom jag la mig tre i natt, så känns det ganska välbehövligt. Tänkte bara ge er lite latest news!

Björn Gustavsson var utanför Videomix/Hemmakväll idag! WOHO. Jag älskar att han kommer från Kungälv.

image51

Lars Björn Gustafsson född 19 februari 1986 i Romelanda utanför Kungälv, är en svensk komiker.
- wikipedia


Redan slut

Ännu en vecka har gått, det är svårt att förstå att dem dagar av ledighet redan har tagit slut! Fruktansvärt helt enkelt. Det kändes nästan som sommarlov, solen skiner, kärleken och intrigerna flödar och med lite inslag av regn är det ju nästan som en upprepelse av förra sommaren? Egentligen gjorde jag inte mycket då.. Bara slappade. Tog en shoppingresa med mamma till Barcelona, åkte på mitt musikläger, träffade någon jag sent skulle glömma.. Jag vill ha sommarlov idag!

Men idag är nog inte den rätta dagen, för idag är bara en helt vanlig söndag. Jag har precis sett klart Finding Neverland, en av historiens bästa filmer, jag grinar lika mycket varje gång. Ida har lämnat mig efter en liten tjejkväll igår med mig, ida, lisa och linn. Film, tjöt, muffins, tortillachips och godis, trevligt.

Nu tog orden slut. Puss.

Sommarstället

Tja!

Följer med mor och far till Sommarstället utanför Grebbestad, kommer hem imorgon runt tre!

Puss så länge!

Chillmys

Sitter här hemma hos Lisa och har en abslout chill kväll. Vi har käkat Ben&Jerry, godis skålen står brevid och Guitar Hero dunkas från Tv:n. Sen blir det film och chips! Alltså en sådan kväll som man skulle behöva banta i en månad för att bränna av, gott helt enkelt.  Ha en bra kväll!

Shopping

Jag, My och hennes pojkvän Sebbe tog en sväng till Göteborg och trots att det regnade fick jag tag på en hel del fina sommarkläder! Hittade en hel del korta toppar till skillna från alla tunikor som finns i min ägo. Dock måste jag sluta köpa vita kläder och en garderobsrensning skulle inte sitta fel!



1. Blommig blusliknande sak från Gina Tricot
2. Vit urringad topp från Gina Tricot
3. Vitt linne från Gina Tricot
4. Gräddvitt linne från Zoul/MQ

Jag är nöjd!

Valborg

Tja!

Till en början får jag väl säga; trevlig valborg i efterskott! Jag hann inte/glömde bort att skriva igår. Flåt!

Min valborg blev faktiskt rolig, trots alla ideer om att bojkotta valborg och stanna hemma och käka glass blev  lika bojkottade dem. Jag, my och lisa satt hemma hos mig och tänkte åka ut till ingetorpsskön där det tydligen skulle vara en massa folk, men påväg får vi ett samtal om att det inte alls är roligt där och vi hamnar i Ytterby på grillparty utan grill (eller jag såg ingen grill iallafall..), där träffar vi Amie och Co och vi följer med dem till Kungälv och Patersson. Där är vi ett tag, vi snor lite potatissallad och dricker lite av det som Amie tydligen hade glömt kvar från en annan gång.. Jag, lisa och Amie bestämmer oss för att ta en promenad men hamnar istället på den nyöppnade krogen i Kungälv med namnet "Krogen", lite fult kanske. Där satt vi ungefär resten av de två timmarna innan jag trallade hem till Sängen, i sälskap med diverse kompisars mammor och andra 30+:are. Gott! Roligt var det iaf!

Fick lite klagomål om att jag la upp för lite bilder på bloggen, men det kommer så fort Amie langar kort från igår!

Puss!

RSS 2.0