dröm

Inatt har jag drömt två jättekonstiga drömmar. Den första handlade om att jag och max tydligen hade gjort slut. Jag kände mig helt tom och ensam. Och när jag till slut vaknade så var jag tvungen att titta på mobilen och se om alla sms verkligen var från den max, och det var dem. puh, tänkte jag och somnade igen.

nästa handlade om att jag, lisa och my åkte på en skidresa till åre. och vi hamnade i någon festlägenhet. det var flera rum och alla dörrar stod öppna, så man bara gick runt. grejen var att istället för att prata med någon, så började man "hålla på". och gång på gång sa jag; nej tack jag har pojkvän - och då går dem! så intressant personlighet jag hade lixom.

Nu undrar jag, är det så här? Går man bara ut efter en sak och när man inte kan få det, så går man till nästa? klura på det du.


pluggeliplugg

idag har jag vart i plugget, visat resultat av plugget (prov) och pluggat. oså har jag simmat, allihopa, bada med mig och ni är i lugna vatten (huhuhuh kul), jag fick vg på livräddningen! och jag simmade inte in i väggen som jag gjorde förra gången vi simmade..

så idag har jag alltså pluggat, naturkunskaps prov imorgon! efter ett telefonsamtal med mia fick vi också fram att müsli är en heterogen blandning oh oboy en homogen - fast mer naturigt lixom.

förövrigt är jag kär.

stöd rosa bandet



Idag bloggade Engla om detta naglack, och eftersom det är för en bra sak gör jag samma sak.

Det här är alltså ett rosa naglack som stödjer rosa bandet, och kostar 110 kr.
Ni hittar det här!

(rewind - re) + (rewind - wind + cept)

tjenare. (orka stora bokstäver)

idag har jag spenderat min dag med att plugga engelska, astråkigt men man lär sig det rätt fort ändå. man har ju nästan alltid hört ett ord/en mening förut - och det gör ju allt mycket lättare.

nu sitter jag uppkrupen i min säng i max tröja och lyssnar på regnet.. KOM SNÖ. jag gillar inte regn. förövrigt idag har jag kommit på ett nytt kalasbra recept.

DU BEHÖVER
Lite hallon
Varmt vatten

Koka lite vatten, häll lite hallon i ett glas/mugg. Häll över vattnet. KLART. som te.


lost in colors

tjenatja.

har precis kollat klart på DH, och nu blir det över till det nytankade gossipgirls oc h sen vidare till one tree hill. jag har fullt upp helt enkelt.

nu till dagens seriösa tanke;
den här veckan har jag två prov, engelska och naturkunskap. två ämnen som jag tycker är relativt svåra. och för första gången i mitt liv känner jag inte stress över det. det får gå som det går, det får bli som det blir - jag bryr mig inte. kanske eftersom skoltröttheten börjar komma såhär innan lovet kanske..

betyg har alltid varit mitt sätt att veta att jag är bra nog. jag älskar att sjunga, men jag har aldrig fått på ett papper rätt och slätt - du är bra! inte heller dans, personlighet eller något annat jag gillar. komplimangen javisst, men det svåraste är väl inte att göra sig förtjänt till dem utan att ta åt sig? men betyg, där får man på ett papper, utan konstigheter en redogörelse av hur bra man är.

... eller kanske, så är jag bara lycklig.

Roligt

Ni är då för söta.

Trots min blondinbellakupp är det fortfarande nästan alla besökare som tittar in dagligen. Sedärja!

förresten gillar jag inte anonyma kommentarer!!

hola

hej.

nu har jag uppdaterat. jag känner mig lika slö som blondinbella (saknar dig!). no motivation. jag går till skolan, är med vänner och andra. pluggar. sluuut.

idag har jag gjort några vettiga grejer;

1. lagat mina örhängen
2. hindrat mig själv från att få ett väldigt argt utbrott
3. målat naglara
4. bäddat sängen (sådär byta lakan och sånt roligt)
5. köpt yoghurt istället för godis, lisa tror jag håller på o blir vuxen.
- 6. jag har inte städat mitt rum
- 7. jag har inte pluggat
- 8. har jag gjort något vettigt?

pusshej.

Lifta

Tah.

Ligger i min säng och precis skrivit ett astråkigt arbete, vet inte ens om jag är klar än. Handlar iaf om hur man förändrar ett samhälle med hjälp av chock. Jag är sluuut. Imorgon har jag inlämning, prov och engelskaglosor. Tyck synd om mig.

Måste bara berätta en sak, idag på gympan var vi uppe i fontin och sprang intervaller, jobbigast ever! Vi orkade knappt gå hem, så Linn sa lite på skoj att vi skulle lifta och visst sträckte vi ut tummen.. Då stannar en bil med en söt tant i och vi blir körda ner till Kungälv, hahaha. Snälla människor i guld värt.

För mig finns bara du


Sunny Afternoon

Tja.

Idag är det kalas.

Först skolan, lite plugg, sen kom my och lisa, dansa, promme med mysan. Hem för en dusch och oboy och söta sms :) värt.

Dagens fundering; inte mycket måste jag säga. eller jo, varför älskar alla killar SPORT?

No

Ibland undrar jag hur många tårar man ska gråta för att få det man vill ha. Jag vill inget annat än att vara med dig, men det gör ont, förstår du? I wonder if you do.

Jag vet inte vad jag ska tro eller tänka. Jag vill bara lita på dig.

Tyskaplugg

Har suttit och pluggat tyska ett tag nu, orkar verkligen inte mer nu! Jag lyssnar tillochmed på Tokio Hotel för att komma i stämning, jag är ledsen att säga det Kenza, men dom suger!

Nåt som inte suger är Death Cab For Cuties senaste album Narrow Stairs, bland det bästa jag hört. Spana in Bixby Canyon Bridge på plattan så fattar ni vad jag menar. GRYM.

Oasis.. däremot är jag lite besviken på. Vad hände med den rena ljudet med bas, trummor, gitarr och sång? Inga mixar eller äckligt 2000-tals ljud tack. Visst skitbra album, men vad fan hände med oasis?


Bloggare..



Anonym modebloggare i min klass says hello..

RSS 2.0