ny blogg!

lopa.devote.se     -     härmed sviker jag blogg.se

övernattning

nu sitter jag här med min starbucksmugg och dricker kaffe. jag är trött och har huvudvärk, fråga mig inte varför. dagens schema har varit såhär; väckas av folk som smsar samt ringer innan elva - bli lite sur av väckningen - övningsköra - hem till julia - gå hem - kaffemuggen.

dock har jag drabbats av klädtröttheten, jag är trött på att ta på mig kläder och den mjukaste gamla t-shirten från JC känns fortfarande obekväm. jag vill bara ta av mig allt och gå omkring naken, alternativt  i underkläder.

senare idag, ska jag iaf till lysekil och min jonathan så vi kan gosa lite och han får ta hand om mig (det brukar han oftast göra faktiskt)! bussresan på en och en halv timme känns ju lagom kul men det är det värt det!

bloggare

nu är alla andra bloggare i globen, på britney spears. det betyder att ingen uppdaterar sin blogg och att jag inte har något att läsa. idag har jag syndat, jag köpte en blus på hm. jag känner mig som dobby i harry potter och vill helst ta champagneflaskan framför mig och slå mig själv i huvudet. men ack så fin den lilla skapelsen var och jag tröstar mig själv med att jag faktiskt har tittat på den i flera månader, att den var på rea och att jag nog förtjänar den.


RSS 2.0