torsdag

Hejhej blogg hej på dig blogg.

Idag är det en GRÅ torsdag, det var lite sol förut men nu är det bara grått och kallt. Det är ändå snart mars, borde ju bli vår snart? Förra året vid den här tiden gick vi i linne typ, nu går man fortfarande i en asfet jacka, halsduk och mössa typ. Sen blir man så otroligt trött också, såfort jag kommer hem drar jag på mig leggings (leggings är dom nya mjukisarna, hehehe), linne och en tjocktröja. Man orkar inte träffa folk eller hitta på nått. NÄ. ge mig vår nu!!!!

Min dag har vart rätt bra :) började med musik, geografiprov (schyrr att det hade läckt ut också.. och att man fick det igår, hehehhe), svenska, historia och gympa! Hälften av klassen fick IG på gympaprovet, jag fick 2 poäng över G gränsen! WOOOHO. Min klass är grym, men idrott är nog inte vår bästa sida.

Det här inlägget tillängnar jag min vän My som är hemma och är sjuker. Du är diamanter i mina ögon! <3

Jag saknar Karl med, jättejättemycket.

negativitet

Hej. Idag har jag stött på ett världsproblem (not).

Jag borde plugga mer, jag borde träna mer, jag borde träffa mina kompisar mer, jag borde planera min tid bättre iställer för att sitta här och skriva... Det finns så mycket jag borde göra så att jag helt enkelt inte orkar göra det jag borde. Jag har precis druckit en dubbelexpresso, och NEJ, jag är piggare och geografiprovet på torsdag känns inte ett dugg roligare. Jag kanske borde sova mer? Och oj, där var det där lilla borde igen.

Ibland känns det bara som om man fortfarande sover inuti, man orkar inte ta tag i saker, orkar inte tänka eller lösa problem eller göra alla de där borde- sakerna. Man vill bara gå och lägga sig och sova föralltid, nej inte föralltid, men iallafall ett tag så man känner sig riktigt pigg sen.

Jag menar inte att vara så negativ som jag låter, men det är så lätt att klaga these days! Ge mig sommar! Nu ska jag försöka att vara positiv resten av dagen iallafall. Önska mig lycka till, det kan behövas.

Men jag måste bara klaga på en sak till, varför är detta årets mode EXAKT lika dant som förra årets? Jag blir galen, shopping är inte så kul längre! Jag får byta stil eller nåt.

Hejhej, pusspuss.


måndag

Kära blogg, läsare eller du som läser detta.

Idag har dagen flytit på som en stock i en älv så att säga, eller JO, något kan jag berätta. Vi fick översvämmning igår, så jag spenderade natten hos Sofia. Det var stopp i avloppet, inte så trevligt med sju cm avsloppsvatten i källaren kanske. Har bara en sak att säga; Euw. Menmen, det blev mysigt (nej, Daniel, missuppfatta mig inte nu)hos Sofia också. Sen i matte hade vi matte, musik, svenska och tyska. Dagen flöt bara på och jag uppfattade inte mycket alls. Geografiprovet närmar sig och mina kunskaper är inte vad de borde vara. Tyvärr.

Jag gick och funderade på om jag ska skriva någon sorts beskrivning av mig där uppe i hörnet, men jag kan inte komma på något riktigt bra. Det skulle väl bara bli "Hej, jag är en flicka vid namn Louise på snart sjutton jordsnörr och jag skriver om allt och ingenting, mest meningslös skit som ibland råkar bli rätt underhållande med en touch av djupa tankar. Puss", och ja, det känns inte riktigt mig, MEN, vi får se vad som händer ....

Nu är det är en ny vecka så kan man ju radda upp lite "Veckans mål" och jag har kommit fram till:
- Klara engelska redovisningen och inlämningen BRA
- Klara geografiprovet utan att kräka stenar typ (ett prov om sten lixom)
- Inte dö av saknad för att Karl inte är hemma
- Göra något kul i helgen
- Inte shoppa något onödigt

Vad kan man säga som sammanfattar det här? Mitt liv är precis som vanligt och jag gör alla saker jag brukar göra (förutom det där med att inte dö eller att inte shoppa). Ingen större förändring.

Puss puss puss puss, love you.


confession

Hejsan.

Idag blir det första gången som jag skriver två gånger på en dag. Köpte min underbara klänning idag, och just nu sitter jag och förbereder mig själv för melodifestivalen och kom nyss hem från Maxi med min mor med ett paket ben&jerry i påsen. Så det kan knappast bli fel!

Jag tycker inte om dig längre, jag tänker aldrig på dig längre, men bara att veta att du finns i mitt liv gör mig galen. Det du gjorde och gör mot mig är oförlåtligt, och varje gång jag ser dig påminns jag bara om alla tårar du fick mig att gråta. Jag avskyr dig, hatar dig och äcklas ut av dig. Du har inte ens rättighet till att jag ska vinka till dig. Lämna mig och alla jag känner ifred, jag vill inte veta av dig.

lördag

Yo.

Idag åker Karl iväg till fjällen, det betyder två saker: jag behöver inte städa mitt rum på en vecka och en del saknad. Jag tror jag ska ägna mig massvis av vänner, trännig, fikor och pluggning. Och sen ska jag faktiskt köpa den där klänningen som jag tjatade om för några inlägg sen (jag har inte haft tid att prova den än juu).

Idag är det lördag, och det betyder CHILLLLLLLLL! Ska kanske ut till Linn sen ikväll, annars får vi se vad som händer! Ska nog dra ett avsnitt av Gossip Girls.

Btw, äntligen har netonnet gått med på att ge mig en ny dator, så nu sitter jag  här med min mycket fina hp! i love it.

pusspusspusspuss och en massa gulligull.

chilla

Hej bloggen,

äntligen är det fredag och det betyder historia - engelska - psykologi - HEEELG. Lite vila kan vi pluggisar i Sp1d behöva, igår på provet yttrade sig Magnus till och med "Ni är då fan den mest betygskåta klassen jag har haft", och ja, jag kan då inte säga emot :D hehehe. Provet gick sådär, kan inte säga att idrottsteori är mitt starkaste ämne. Jag satsar lätt på ett G.

För övrigt, smile people, och chilla lite. Ingen uppskattar sura och stela människor!

Puss på re.

I wish

hello diaary.

Sitter här och pluggar för fullt till idrottsteori provet imorgon, det är inte särskillt kul det, men efter en hel dags plugg förtjänar jag en lite paus. Jag hoppas att jag kan det hyffsat, det blir väl till att plugga imorgon på dagen också.
Idag har vart en ganska tråkig dag om jag får säga det själv, startade med seg tyska på morgonen, sen hade vi studiepass där alla var panikslagna inför provet imorgon - ingen hade börjat plugga än. Sen blidde det samhällskunskap och ja. Direkt hem till plugget. TRÅKIGT. men, jag hoppas att jag överlever morgondagen.

Såg mitt första avsnitt av Gossip Girl igår och det var faktiskt sjukt bra, sitter och tankar hem en massa avsnitt nu :)

Just nu är jag bara sugen på lite vår och bra musik! Men båda två verkar vara en bristvara.

Puss påre.

screw california

Kära Blogg.

Idag har det varit en sån där dag som man helst skulle vilja stryka ett streck över, det är en sån grå dag då allt känns meningslöst. När man bara vill krypa upp i någons famn, utan att behöva tänka på ´vad man måste göra eller vad man borde göra. Man är för stressad för att slappna av, och när man slappnar av är man bara stressad.
Imorgon har jag tyska förhör och sen på torsdag blir det idrottsteoriprov. woho - skönt att jag har tappat bort boken också. My kom iallafall hit i eftermiddag och var lite pluggsälskap, och det hjälpte faktiskt :)

Jag längtar så fruktansvärt mycket till sommaren. Man drar på sig ett par shorts och ett linne, man badar eller solar eller shoppar eller ja, vad som helst, man är ju ledig. Man slipper oroa sig för prov eller inlämningar och allt är bara fritt (om man inte har sommarjobb då, men still no home work). blä.

Egentligen är man rätt bortskämd, med tanke på att ett barn dör i svält var femte sekund och ett annat skulle göra vad som helst för att gå i skolan. Nej, usch. Nu får jag mer dåligt samvete över att jag sitter här och klagar istället för att plugga.

btw. idag har jag lärt mig att människor aldrig förändras. du är hemsk.

Our endless love

Imorse var jag och Sofia i kyrkan :) Det var riktigt mysigt att bara sitta där och lyssna. Tände lite ljus för nära och kära med. Jag har knappt vart i kyrkan sen jag konfirmerade mig, och när man sitter där kommer man på sjukt mycket minnen från den tiden. Hur vi kom dit, fnissade i bänkarna och kladdade i våra gudtjänstböcker. Hur vänskap växte mellan oss och gav oss minnen vi aldrig kommer att glömma.

Vår vänskap, den vi hittade i varandra, borde aldrig ha tagit slut. Vi borde vara vänner ännu, det borde vara vi tre. Det året gjorde vi till ett helt oförglömligt och jag vet att jag inte hade vart samma person som jag är idag utan er, genom både positiva och negativa händelser. Vi hör ihop!

Our endless love
S.B, E.J, L.P

Hatkampanj mot NetOnNet och Acer.

En blåsig dag i höstas blir mor min så irriterad på alla bråk över vems tur det är att ha den bästa datorn så att hon bestämmer sig för att köpa varsin till mig och min syster. Tre glada människor trallar iväg till Net on net och åker senare hem med två bärbara datorer från Acer. Allt verkar funka bra tills min dator börjar BLÅDUMPA (bluescreen, sök på google) tre gånger dagligen. Vi ringer snällt till net on net och de skickar i väg den på lagning i Tyskland. Jag får tillbaka datorn efter två veckor och tror att allt ska vara fixat. Men icke. Datorn börjar blådumpa igen. Efter att ha stått ut med det här i några veckor så skickar vi in den på lagning igen, och den kommer tillbaka lika dan.

Nu börjar kriget. Enligt konsumentlagen ska man få pengarna tillbaka om en vara har gått sönder, och man har fösökt att laga den två gånger. Men såklart går inte net on net med på detta, och hävdar att en av de gångerna den var i Tyskland, så hittade de inget fel (?!?!?!?!?!) så de kan skicka den på lagning en gång till. Vid den här tidpunkten har datorn vart på lagning nästan mer än vad vi har haft den hemma.

Och så får jag tillbaka den idag, efter en extra lång lagning och hoppas på att den ska vara riktigt bra. Den funkar hela dagen och det ser rätt lovande ut. Men så händer en LITE rolig grej nu när jag sitter här som bäst och tjötar lagom mycket, den blådumpar så klart :)  Det roliga är att varenda person som jag har pratat med, som äger en acer, har upplevt de här underbara blådumpningarna!

Så vad jag vill säga är:
NET ON NET, KÖR UPP ERA JÄVLA ACER DATORER I RÖVEN!  I HATE YOU!!!!!!!!!!


Sängdags

Snart är klockan nästa dag, och jag har inte skrivit något ännu. Skandal typ. Det värsta är att jag börjar bli lite addicted till det här och får lite panik när jag inte har skrivit något på en hel dag. Men idag har jag faktiskt inte gjort något vettigt alls. Jag har sett på en sjukt hemskt film med my, bakat en kladdkaka, spenderat ännu mer tid med my och glott på lets dance. Men tja, helt okej.

Jag har också insett tre grejer, jag ska ska köpa skor, jag ska köpa klänningen jag hittade på västa gatan (pytteliten version av avenyn i centrala kungälv, hehehe.) och hur beroende man är av andra människor. Vad skulle jag göra utan min mamma tillexempel? Nej men iallafall, det finns så mycket som påverkar mitt liv på olika sätt att det nästan är överväldigande. Tyvärr känner jag mig inte så djup och pigg på att skriva nåt seriöst så jag lägger ner det ämnet idag.

Nu är klockan 23:55 och jag ska dra och borsta tänderna (höhö jag höll på att stava fel på borsta, god i must be tired), ciao på er och godnatt. Puss.

Sms från My: Hej vän. I love that girl.

Alla hjärtans dag

Idag är det dagen D, eller dagen H kanske man ska säga. Alla hjärtans dag. Antingen fruktar man den, eller så älskar man den. Det är dagen då man antingen pussas och ler över att bara få stirra djupt in i någon annans ögon eller dagen då man sitter med en burk Ben&Jerry och känner sig som Bridget Jones när hon och Mark Darcy gjort slut. Sedan finns det säkert dem som bojkottar dagen totalt, men seriöst, de måste ju antingen vara lata eller seriöst rädda, alla har väl en inre kraft av kärlek inuti? Jag kanske bara dillar, men vem vill inte älska och bli älskad?

Dagen till ära tillägnar jag er ett fint bibelord, som jag älskar (snott från andra avenyn, jag vet):
1Joh 3:18

"Mina barn, låt oss inte älska med tomma ord utan med handling och sanning"

Det finns så många jag skulle kunna tacka och hedra just denna dag, alla jag känner egentligen. Det är ni som får mig att gå upp på morgonen! Så till alla jag känner, och alla andra jag inte känner som bara har tagit tid att läsa den här tanken, alla hjärtans dag kärlek till er alla!  <3


Förresten. En anledning till alla hjärtans dag är att fåglar parar sig då. Så just nu, in the very moment, kanske ett par fåglar sitter och kvittrar som bäst. Skum tanke.

Puss.

"Vad är kärlek?

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka, när du fnissar som en liten flicka.
När man känner nått man can't deny, when the eagles fly over mountain high.
När all oro är som bortblåst och försvunnen, när Simba återvänder i Lejonkungen.
När man bara drar replik för att slippa krångla, min pappa är rik vill du hångla?
När man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut, då ser man galen ut
Det hör egentligen inte hit att höra, det är bara en grej man kan göra.
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång och vi satt på en parkbänk, jag var kär! hon drack rom.
När Elin sa att jag var det vackraste som finns, såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.
Våga styr som en kapten, våga falla som ett löv, våga chansa och se hur det går.
Vad är fegt?
Vad är mod?
What is love?

BABY DON'T HURT ME, DON'T HURT ME NO MORE"

Made by Björn Gustavsson, Romelanda bon och min idol himself.


Bara lite lagom shit

Att raka benen är nog det mest tråkiga i hela världen. När man har suttit där i fem minuter bara för att få till den perfekta mjukheten, så tar det en dag och stubbet är tillbaka. Dessutom skär man sig lätt och om man har torr hy som jag gör det asont. Totally onödigt. I och för sig vill man väl helst inte gå omkring med vildvuxet ogräs på benen heller. Om ändå håret på huvudet kunde växa lika snabbt.

Nu sitter jag och väntar på att My och hennes far ska komma hem från backaplan så att kan kan köra oss till Sportlife och det blir till att träna första gången på två veckor. Känns skönt.  Naat.

Var inne och kikade lite på kläder och shit på lite internet grejer, hittat en fin väska och drömskorna, det blir nog till att spendera lite där! Hittar ändå ingenting i affärerna these days.

Kalla mig sportyspice, dags för andra benet.  Puss.

11 february

Shine on, close your eyes and then it's gone

Dagen gick som planerat, julia kom hit och vi gör det som tjejer brukar göra - snacka skit och kolla kläder. Blev en tripp till göteborg och jag fann en sjal och en blus. Blusen satt fult och sjalen ska jag köpa senare! Jag är sjukt shopping sugen nu alltså, brukar bli så vid den här tiden :)

Snart kommer Karl och jag har städat mitt rum som en galning!

Puss

Wait and see

Tja. Startade precis en ny blogg. Gott. Sitter här med min lånedator, tittar ut genom fönstret och lyssnar lite på Bell X1, tror inte riktigt de heter så egentligen men iaf :D Sköööönt med lov och idag borde jag städa mitt rum, Julia min vän kommer förhoppningsvis hit sen och jag ska nog köpa mig en till tunika :)  Annars på lovet ska jag inte göra ett skit, borde plugga idrottsteori men smart som jag är hittar jag inte boken. Ska ta en tripp till tjörn någon dag, slappa och fira alla hjärtans dag! typ.

Puss på re. Skriver nog sen.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0