Tonight

skulle kunna beskriva mig idag.. Lykke Li - tonight

push my back so i make sure
you're right behind me as before
yesterday the night before tomorrow

dry my eyes so you won't know
dry my eyes so i won't show
i know you're right behind me

and don't you let me go, let me go tonight

you walk the surface of this town
the high heels above the ground
and high horses that we know
keep us safe until the night

you know them all, i know it all
stay put and play along
'cause i'm looking for my friend
now i got you, got you

don't you let me go, let me go tonight


Sick&Tired

Så. Alltså det känns som om jag går på helspänn, typ som om man har andats in jättejättemycket och bara väntar på att andas ut men så går det lixom inte. Jobbigt.

Vad gör jag? Jag ligger i min säng, grymt trött efter helgen (borde man inte vara pigg efter helgen?). Fredag stod för Modell lab och utgång och igår var jag på Marstrand och hjälpte till på Idas mammas kalas. Blev mycket whiskey och dans framåt kvällen, vi skrek så mycket att jag låg uppe och hostade hela natten föra att jag var så torr i halsen.  Idag blev staden med My och jag fick köpt en vit Tee från Dr. Pepper och en långärmad vit baströja från H&M.

Nu blir det nog till att kolla Gossip Girls som förövrigt har premiär för sin andra säsong imorgon!

Fördomar

Jag är en sån person som har fördomar om allt och alla, det är som om jag bygger upp en bild utav hur jag tror att människor ska vara. Ni vet så där att man nästan sitter och fantiserar ihop ett helt liv. Samtidigt skulle jag aldrig dömma någon på grund utav fördommarna, jag skulle aldrig vara direkt elak mot någon jag inte känner.

I alla fall, ibland träffar man någon som gör att man släpper alla fördomar om hur någon ska vara, plötsligt spelar inte de där dömmande tankarna någon roll (nu snackar vi sådanna som vad folk har på sig, vilken linje, vilka kompisar osv). Allt får helt plötsligt ett nytt ansikte.

Man lär känna personen, börjar lita på personen, umgås med den. Och sen kommer smällen - när man blir så ledsen att man inte vet vad man ska ta sig till. När alla fördomar visar sig vara sanna och man tänker; hur fan kunde det gå så här långt, jag vet ju vilken typ det är. Fördomarna blir till sanning.

Vi går omkring och klagar på hur fördomar uppstår, hur det kan komma sig att det finns så mycket uppdelningar i vårt samhälle och vi chockas av det faktum att det faktiskt finns rasism, men egentligen är det inte alls så konstigt. Det som händer är att man har en liten fördom, kan tillexempel vara att man tycker att de med blå byxor är fullständigt korkade. Så träffar man en kille med blå byxor, får känslor för honom och de där blåa byxorna är plötsligt finast i hela världen. Sen sårar han dig, och varje gång i framtiden, när man får syn på ett par blå byxor, så kommer man tänka på honom, man kommer tänka på vad "sånna som honom" gör och aldrig aldrig mer vilja ha med de där blå byxorna att göra.


Hej

Jag överreagerade nog lite. Nu älskar jag mig själv som vanligt, hehehe. PMS is all I have to say. Imorgon blir det modell- lab! :D

...

Idag hatar jag mig.

Tyska

Nu har jag pluggat tyska i sex timmar, bite me typ. Tyska steg fyra alltså, buhuhuhuhuh säger jag bara.

Imorgon blir det bara till att fortsätta med naturkunskap och matte! Tvåan is killing me.

Fixat!



äntligen kan jag le igen.

Bild



"Why don't you take a picture? It will last longer.."

PMS

Hejsan.

Idag har jag haft PMS, det innebär alltså att jag är mycket klumpigare än vanlig och är en allmän totall beatch. Inte så trevligt kanske, och inte heller var det att jag slängde upp benet på fjärde våningen och hade så ont i magen att jag seriöst ville dö eller så.

Jag skickade ett sms till mamma och skrev "Hej mamma. Idag får du nog köpa Ben&Jerry glass till mig, för jag har världens mensvärk. Har du pratat med tandläkaren?"

Och när jag kom hem stod det både en ben and jerry i frysen och mamma lyckades hitta en tandläkartid redan imorgon! Helt underbart. Hann även med en liten fik- reunion på knuts! Mys.

Pusss påre.

In the shape of your mouth

Godmorgon solstrålar!

Sitter här och väntar på att Linn ska anlända så att vi kan trippa till skolan tillsammans, börjar nämligen 10.55 idag! Slutar tidigt också, riktigt skönt på en måndag måste jag säga. Idag är det strålade sol också, så det blir shorts på mina ben.

Har fixat håret och grejat nu och håller tummarna på att inte för många ska lägga märke till min tand...


Strawberry Swing

Helt klart favoritlåten at this very moment.
Coldplay - Strawberry Swing


Efter



såhär ser jag ut nu..

tandläkartid tack!

Helguppdatering

tjena. jag är trött. fast med tanke på min helg är nog inte det så konstigt?

På fredagen drog jag och några fler in till göteborg, skulle gå på NRJ in the park och sedan utgång. Så blev det också, vi hamnade på favvon Gotebar med den sköna bartendern Peter! Där blev man bjuden på en hel del och det slutade med att jag såg dubbelt och spydde så fort jag kom ut bussen. Tappade också en tand, eller en plastbit som jag satte in när jag var liten och ramlade, den trillade ut och plötsligt var det något hårt i mitt tuggummi.. Sen finns det andra minnen från den kvällen som jag önskar att jag mindes in i detalj.. Vad sägs om en repris?

Igår var det tjejkväll på Marstrand med middag och mys! Somnade nästan i maten men det blev en helt klart lyckad kväll! Idag har jag bara köpt block, pennor och pennfack till skolan! Jag tycker alltid det är lika kul att köpa sånt och man blir som ett förväntansfullt barn som köper ett färgglatt sätt med pennor och linjaler. KUL!

Make believe

När vi dansade igår så stog självaste Sibel och sjöng till och jag har lixom fasnat för hennes låt. Världens radiohitballad jag vet, nästan pinsamt, men jag gillart.


I hear those words within a song but for me it's just lyrical

Delicato


Hela vårterminen levde vi på dem, och hela sommaren har jag väntat på börja skolan och springa till maxi och införskaffa sig en. Och nu när vi börjar igen så upptäcker jag en fruktansvärd sak - de har slutat sälja styckförpackningarna på Maxi.. En för fem, tre för tolv. Det var vår räddning..

Vi kommer aldrig att överleva tvåan.

R.I.P Sp2d

Torsdag

Tjena.

igår var första dagen i skolan and i löööööv it. Känns faktiskt skitbra att vara tillbaka i skolan och springa runt och stressa och klä upp sig och köpa kaffe i cafét (priset är höjt till 12 kr!!!!) och ja.. Underbart. Sen bar det av till Ullevi och dansa och allt gick bra, inga fel och inga skador! Verkligen sjukt. För er som undrar var jag med och dansade som flaggflicka i pausen. Synd bara att Sverige skulle vara kassa och förlora..

Idag har jag haft en bra dag i skolan med de första lektionerna och sådär. Har även hittat de perfekta jeansen på MQ som kommer att ingå i min garderob imorgon.. woho.

Pusssss.

Sommaren08

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort för?
Gjorde jag säkert, gick o glodde på dansband tre dagar i rad bland annat..
Dog någon som stod dig nära?
Ja.
Vilka länder besökte du?
Grekland, Sverige?
Är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009?
Ja men typ saker som man planerar att göra men som aldrig  blir av typ.
Vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
Har väl inget så superspeciellt men 4/7kanske, eller 5/8
Största misstaget?
Inget speciellt faktiskt
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jaaa, typ 40 graders feber första veckan på lovet
Bästa köpet?
Hum.. inget vidare. Älskar min nya tunika, hahahaha.
Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och typ glass osv!
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jodå :)
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008?
Swingfly - Singing that melody, Rune RK - Gucci Gucci Prada Prada
Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Det var nog rätt likaa
Vad önskar du att du gjort mer?
Jobbat
Vad önskar du att du gjort mindre?
Inget :D
Hur tillbringade du midsommarafton?
Hos Sofia med alla tjejerorna + lite folk :)
Blev du kär i sommar?
Mjooo
Hur många förhållanden?
:)
Favoritprogram på tv?
Gossip Girls <3
Bästa boken du läste i sommar?
Hahaha ingen speciell
Största musikaliska upptäckten?
Singstar och GuitarHero :D :D :D
Något du önskade och fick?
Önskar mig saker hela tiden, så ah
Något du önskade dig men inte fick?
Tyvärr, still wishing
Vad gjorde du på första dagen på sommarlovet?
Såg Salem Al Fakir på liseberg (8)
Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Japp, en del faktiskt.
Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008?
Totally fab!!!!!!!1!111 Nä, mjukislollo.
Vad fick dig att må bra?
Alla vänner och lite till
Vem saknade du?
Hum...
De bästa nya människorna du träffade?
Måste säga coola_killar445
Sommarens sötaste?
:)
Sommarens hetaste?
HAHAHAHAHA, snoka lite på mysans bilddagbok så..
Sommarens största kärlek
Guitarhero? nääää, inte det nä.
Sommarens besvikelse?
Jonas... verkligen asgarv.
Sommarens bästa?
Grelle08
Sommarens snällaste?
Mysaaaaaan mah bäztiz <3


Skolstart

Godkväll ärade församling (eller nåt).

För alla andra idag har det varit skolstart, men inte för mig. Jag har nämligen tagit beslutet att hoppa av skolan, sluta helt enkelt. Så idag har jag provat på livet som arbetslös. Jag har bara spelat guitarhero, ätit och slappat. Riktigt gött må jag säga!

Eller så skojar jag, en sanning och en bluff. Jag har inte hoppat av skolan, men jag var inte där heller.. Har vart och tränat, ska nämligen vara med och dansa imorgon på Sverige - Franrike matchen. Allt gick prima och dansen sitter bara efter några timmar, underbart. Imorgon blir det skola, och jag verkligen läääängtar. Ska bli kul att få rutiner igen, få nya ämnen, träffa alla människor och bäst av allt, att ha något att göra sig fin för på dagarna! Weho!

Leffe



Ändå lite coolt.

Aint no sunshine when he's gone

Kan inte riktigt förstå hur mörkt det är ute nu, det är fortfarande augusti men tittar man ut är det som om det vore oktober. Jag sitter uppkrupen i en fotölj framför tv:n, fotöljer för att vi just nu inte har någon soffa i tv- rummet eftersom nya ska in och gamla har vi flyttat till landet. Jag känner mig verkligen som om man precis har avklarat en hemsk skolvecka och bara slappar och förbereder sig på stressen som man är så medveten om. Buhuuuu.

Och vad ni vad jag egentligen vill ha? Mest av allt? Kommer låta suuuperfånigt, men en pojkvän hade inte suttit fel. Någon man bara kan vara hemma med, hyra film, köpa godis, göra popcorn.. Hämta tusen täcken och bara ha en myskväll. Sorry tjejer, men det är inte riktigt samma sak mer er. Det värsta är att man lixom vet vem man vill ha.


Helg

Godmorgon.

Nu städar jag mitt rum, eller jag säger att jag gör det och tar bort ett klädesplagg en gång var tionde minut. Det är så jag gör när jag städar lixom. Så jag fick stanna hemma i helgen, skönt. Lite ensam tid, samtidigt som jag hade lite dåligt samvete för att jag inte följde med.. Päronen köper en resa till grekland till mig och tacksamheten visar jag genom att stanna hemma från "familjesemestern" .. Schysst.

Har inte skrivit så mycket nu i helgen, men jag har konstant haft något att göra om jag ska vara ärlig. I fredags blev det göteborgskalaset, jag och mysan kom hit runt två men vågade inte sova ensamma så vi trallade bort hem till henne istället. Igår kom sofia, isak och mysan hit och förferrade lite. Sen blev det götet igen, till en början arvingarna, sen gotebar, liseberg och rockbaren. Trevligt. Förutom att på rockbaren kände man sig väldigt påklädd när man såg tjejer med minimala kläder, tusen smycken och trasiga leggings (jag hade på mig hela leggings, en tunika och ett armband..) och skorna riktigt klistrade sig fast i golvet av allt ölspill.

Idag blir det bara 100% slapp. Hade gött haj.

Solong sunshine

Nu har jag avreagerat mig lite på guitarhero, och jag klarade typ till steg5 på hard eller nåt, så det där med att gitarrister alltid verkar så arga kanske helt plötsligt har fått en annan mening..



I en tröja från Zoul

Viva la Vida

Är coldplays nya album som är suuuuper.

Godmorgon världen så att säga. Jag sitter här och surar på mitt rum om jag ska vara ärlig. Mina föräldrar vill tvinga med mig till vårt sommarställe.. Ingen bigdeal egentligen, men sista helgen innan skolan börjar, sista helgen innan man måste tänka på hur mycket man kommer behöva att plugga i helgen? Nja. Kanske inte en höjdare. När det dessutom är kulturkalas i göteborg känns det inte som om man vill tillbringa två dagar mitt i skogen utan någon kontakt med verkligheten när det inte ens är fint väder? Buhuuuuu. Jag är en fjantig tonåring.

Mascara

Måste slå ett slag för min nya mascara från Dior. Den är suuuuperbra! Köp den.





http://www.donnabeauty.se/ hittar man den för ca 210 kr  :)


Smart tjej


Cannonball



There's still a little bit of your taste in my mouth
There's still a little bit of you laced with my doubt
It's still a little harder to say what's going on

There's still a little bit of your ghost, your weakness
There's still a little bit of your face, I haven't kissed
You step a little closer each day
That I can't see what's going on

Stones taught me to fly
Love, it taught me to lie
Life, it taught me to die
So it's not hard to fall
When you float like a cannonball


Piece of Art

Har ju inte berättat något om Grekland egentligen, och som sagt får ni det i pyttedoser. Detta kommer låta så sjukt fjantigt och som om jag är världens seriösaste och djupaste människa, men ni förstår inte hur vacket det var där.

Vi var ute på en båtutflykt en dag, hette WetnWild och var typ en partybåt med en massa ungdomar som åkte omkring till olika grottor och badade (plus en bar på båten osv), ni fattar. Havet var iallafall så blått att man inte kunde se vart det slutade och vart himlen började. Och på flyget hem, kunde man se höga berg som var i rosa och blå färger omringade av moln så att det verkligen såg ut som om det var där himlen började.

Förövrigt tycker jag att flyget är en av de värsta sakerna, hemresan. Inte för att jag är höjdrädd eller så, men just den här resan satt så perfekt. Jag åkte verkligen bort från allt det som var jobbigt, till ett ställe där det jobbiga inte ens existerade. Och vad gör man då? Man planerar. Man bygger upp visioner om hur det kommer att bli när man kommer hem, hur det kommer att funka och hur underbart allt skulle gå. Men sen när man väl sitter där på planet så förstår man att det inte kommer att bli så. Man ser sjöarna bli större, och bilarna som nyss var som små myror är plötsligt så stora att man kan se registreringsskylten. Och det är då man iner, att resan var inte för att komma bort, allt har inte ordnat sig, det är bara en fet jävla paus ifrån problemet - och då är det förmodligen för sent.

Jag har alltid varit den som hoppas, alltid varit den som aldrig ger upp eller slutar kämpa. Det spelar ingen roll vad folk gör mot mig, bryr jag mig om dem så spelar det ingen roll. För att sluta bry sig är svårare än att bli sårad. Jag är den som önskar varje gång jag ser en stjärna, varje gång det blir lika tal på klockan, varje gång man ser en brunn med ett K (för kärlek) på hoppar man och hoppas, längtar, önskar. Alltid samma sak. Ibland önskar jag att att någon hade smällt till mig riktigt hårt och sagt; Louise skärp dig, fattar du inte vad du håller på med?, och det värsta är att jag inte hade lyssnat utan blivit arg på mig själv för att jag än en gång har fallit dit.

alltid samma sak.

News

Alltså. Jag är borta en vecka oså har hela min umgängeskrets en massa att berätta. Min skvallerdel av hjärnan överhettas nu. För att göra en lång historia kort;

1. Personer skaffar pojkvänner hit och dit
2. Personer skaffar nya vänner
3. Personer bråkar

Nej, nu blir det fika med Ida och Sofia.


Baaaaack!

Sådär. En vecka avklarad. Jag är hemma. SHUPPPPPEEDIDOOOO. Vet att ni har saknat mig faktiskt.

Så vi hamnade på en ö som endast var tre mil från den ena sidan till den andra. I en vecka har vi slappat, badat, solat, partat och mycket mer. Har haft det grymt helt enkelt! Kommer antagligen skriva mer detaljer om ett tag men just nu släpper jag bara bomben; jag är hemma.


Paris

Nu så här i resetider så är jag sugen på att resa lite till, och nu vill jag till Frankrike! Till Paris, till Versailles... Typ läsa konsthistoria, käka baguetter och glo på allt fint där. Åhhhhhhh frankrike <3



Tänk dig att springa omkring där i världens störtsa fluffigaste klänning o typ äta bakelser o gå på baler o ...
sänd mig 150 år (eller nåt?) tillbaks tack.

Bild



Hittade denna bild på Carolina Gynnings blogg. Sjukt snygg ju.
http://gynning.blogspot.com/

Zakynthos



Regnet öser ner utanför mitt fönster, och det har det gjort typ hela dagen.
Dessutom ska det fortsätta så resten av veckan.
Min respons är; solong suckers, nu drar jag.

Imorgon/inatt flyger jag och mysan till Grekland! Wonderful.

Magic

Jag kommer förmodligen att ångra det här imorgon. Men here you go. Spelades in i vintras och har diverse fel.. Dessutom är det kass inspelning (eller är det bara jag som skyller ifrån mig?. Anyway, enyoy the show.


Too late for lovesongs

Tjenahej.

Idag, alltså tisdag eftersom jag skriver detta på den såkallade natten är det en dag kvar tills vi åker till Grekland. Om precis 24 timmar + 3 timmar sitter jag i bil på väg till landvetter. Sjukt.

Det händer inte mycket i mitt liv. Orkar inte få något att hända heller. Jag vill bara slappa och njuta av resten av sommarlovet. Imorgon kommer Ida hit och då kommer jag dra ett dåligt skämt som hon kommer asgarva åt och säga "fan vad jag har saknat dig".

Lägger upp nåt sött snart..

If you leave

Förmodligen en av världens bästa låtar.
Nada Surf - If You Leave


Prada

Pradas höstkollektion får mig typ att börja grina. Sjukt fint och jag vill ha alltihop. Att råna en bank står nog på dagens attgöra- lista. buhu.



16 laxar är priset. woho på den. not.

Ladies and gentlemen

Hello world!

Nu sitter jag här och glor ut på himlen, och vet ni? GRÅTT. Låter bra nu med tanke på att vi drar till grekland på tisdag, och det är ju mycket roligare om man vet att alla andra sitter hemma i regnet och ugglar. Jag är en hemsk människa, jag vet.

Så igår var vi hos Isak, drack lie vin och tjötade mest, hade tänkt att dra ut men när alla praktiskt taget somnade i hans soffa kändes det som en dum idé och jag och My trallade hem istället. Jag gick hem, somnade med mobilen i handen, väcktes klockan fem när min granne och hennes kompisar kommer hem för en efterfest, somnar om och vaknar klockan tio av en massa skrikande måsar.. En underbar natt måste jag säga.

Shopping och vin

Tjena. Fick med mig en klänning och en väska hem idag! muuuuuuucho fint. idag blir det vinkväll hos I! vi vet nog alla hur det kommer att gå.

Pusssss påre.


Beautiful day

heeeeeeeeeeej sunshines. vad görs?

Jag har precis käkat frulle och väntar på att mina alltid assega vän My ska vakna (som också kommer läsa det här.. hehe) oså ska vi åka in till stan och köpa lite strandgrejer till grelle! Totally fab.

Igår var ju hennes familj här på middag och det gick finnemang. Min mamma var helt såld på hennes pappas minidator. Min mamma är btw helt knäpp, inom en vecka har hon köpt playstation2 + fyra spel, när vi redan har nintendo wii. Hon borde skickadas iväg på ett shopoholic camp eller något, menmen, man ska ju inte klaga.

Puss på re, ciaaaaaao.

RSS 2.0