Danmarksresa

Gud vad skönt det är att äntligen bara få sätta sig ner och vila fötterna, efter en hel dag i Danmark igår och en hel dag i skolan idag känns det välförtjänat.

igår samlandes 30 trötta själar på nilsericssonterminalen 06.45, vi tog bussen till Danmark och en mer livad klass på morgonen får man nog leta länge efter, vi kan det då aldrig vara lugna. Efter ett tag kom vi fram till Danmark, vi åkte lite båt och glodde på Copenhagen, gick vilse på nationalmuséet och gick omkring på ströget. Sen.. började det hagla, mindre kul kanske. Pisseblöta gick vi ändå strongt till Christiania men höll mest till på ett café och drack varm choklad, funkade det med. Sen åkte vi hemmåt.

Var det gällde shoppingen fanns det massvis och vi hann inte ens med hälften, MEN, jag hittade ett par skor på H&M faktiskt. Hade kollat på dem i Sverige med då var de redan utsålda, men här fanns dem. Jag blev happihappi.

Dagen då, hum.. finns inte mycket att säga. Klass Sp1d har sett piggare dagar måste jag säga, nu längtar jag nästan efter sängen..


image22


 


Kommentarer
Postat av: Jenna

Var danmark kul? :D Fick du köpt något utöver skorna? ;)
Va tråkig att med vädret :/ Christiana är annars jätte fint och det hade en marknad förra året. Mega fina halsband och annat krafs :) Va tyckte du om muséet då?

2008-04-10 @ 17:31:35
URL: http://hairdown.blogg.se
Postat av: Jenna

Svar: Väskan kommer från Gina tricot, men det har inte kommit in än :(

2008-04-10 @ 17:32:29
URL: http://hairdown.blogg.se
Postat av: Jenna

Svar: Väskan kommer från Gina tricot, men det har inte kommit in än :(

2008-04-10 @ 17:32:54
URL: http://hairdown.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0